• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek korkum yine yeniden Endere kalma korkusu. Arroyo'yu dınlendırcek bir guard lazım Carlon Brrown, Errick McCollum , Pullen 3´unden biri olursa güzel olur nezdımce.

Jacob Pullen doğru transfer olur. Efes'in aldığı Draper'dan çok daha yetenekli bir guard. Hem Arroyo'yu yedekler, hem de Arroyo ile birlikte oynayabilir. Yıllık ücreti de çok fazla değildir. Barselona tecrübesi de cabası.

Pullen ismi temennimi yoksa haber mi çıktı ?

Pullen coştumu insanlık dışı şut performansları gösterebiliyor onu biliyorum ama sormak istediğim bir şey var , penetresi ve savunması nasıl ?

Nolan Smith ismi düşünülemez mi acaba? Duke çıkışlı kolejde iki numara oynuyordu ancak son sene koç Big K. onu oyun kurucu olarakta oynattı. Nba'de sakatlık ve fizik dezavantajı yüzünden tutunamadı. Avrupa'da seneyi Cedevita'da Jasmin Repesa ile geçirdi Avrupa basketboluna uyum sağlamış gibi gözüküyor ve çoğunlukla oyun kurucu olarak oynadı. Arroyo'nun arkasında iyi bir backup guard olur hemde yer yer iki numarada oynatabiliriz. Fizik olarak biraz yumuşak kalsa da gözüken o ki 2-3 numaralarda adı geçen isimlerle takımın sertlik dozajını arttıracağız. Ayrıca maliyeti de çok fazla değildir diye tahmin ediyorum.

Pullen Barca'da tamamlayıcı bir parçaydı Oleson'la birlikte. Bizde ise Arroyo'nun yükünü hafifletmesi gerekiyor, sorumlulukları biraz daha fazla olur yani. Sorumluluk arttığında o yükün altından kalkabilir mi emin değilim...

Kötü bir transfer olmaz ama ben yine de Marcus Williams'ı tercih ederim.

Ben Pullen'i bizim maçlarda izledim sadece. Panyalı üçlük falan attı uyuzum adama:D

Forumdaki herkes gereksiz yere gergin şu an. Açıkcası bu aceleciliği anlamıyorum, tavsiyem biraz sabredin.Daha Temmuz'un 3. deyiz. Lig Eylül-Ekim gibi başlıyor. Açıkcası forumda konuşulan hiçbir oyuncu gerek Delaney, gerekse Marko, Lawal, Dorsey, Bo, Bogdonovic, Goudlock, Hickman.... ve diğerleri tüh kaçtı diye kafamızı yerlere vuracak, yerleri dolmayacak, bizi umutsuzluğa itecek, "daha iyisini bulamayacağımız" oyuncular değil.

FB gibi acele ama gereksiz transferler yerine beklemeyi tercih ederim açıkcası.

Birtek yukarıdaki oyuncularda Spa yı ayrı tuttum, gelmezse sağlık olsun, gelirse ise fark yaratan bir transfer yapmış oluruz. Futbolda Messi yi transfer etmek gibi...Böyle transferlerde kolay kolay sonuçlanmaz...

Abi bi Spanoulis Galatasaray' da haberine bakar, kimsede gerginlik merginlik kalmaz.. :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jon Diebler alınmalı sözleşme durumu nedir acaba ?

Pullen falan istemem ya ben combo istemiyorum diren Langford tarzı skorer istiyorum. Alan Anderson da olur çok da iyi olur.

Uzun zamandır forumu takip ediyodum ve üye olmaya karar verdim. Öncelikle hepinize merhaba. Ben burada hepinizin basketbol felsefesini çok beğeniyorum ve yazdıklarınızı zevkle okuyorum. Ben de size hayalimdeki kadroyu paylaşayım. Öncelikle ben ilk önce Arroyo gibi oyuncumuz olduğu için çok çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum hele ki F.Ülker'in ve Efes'in yaptığı garip tercihlerden sonra. Şu an iki takımda da oyun kurucu yok. Efes gitti Draper gibi şutu olmayan penetresi olmayan sadece savunma yapmak için oynayan bir oyuncuyu kadrosuna dahil etti. F.Ülker ise Hickman ve Goudelocku aldı. Hickman çok iyi bir oyuncu iyi bir fundemanteli olmasına rağmen Maccabi gibi tempo takımı oyuncusuydu. Bu oyuncu taraftarla coşacak bi oyuncu lakin F.Ülker'in taraftarı ruh gibi birşey ve eminimki Hickman etkisiz olacak. Goudelock ise bu sene Unicste birçok kez izlediğim ve beğendiğim oyuncu ancak orada inanılmaz bencil oynuyordu ve bundan dolayı Fener'de ana skorer gibi oynayamayacak ve böylece onunda çok istenilen düzeye ulaşacağını düşünmüyorum. Hayalimdeki kadro ise

Arroyo Kerem Nikolov
Bo Sinan
Marko Cenk Maciulis
Maciulis Erceg Kerem
Dorsey Furkan

Bo'yu yazmamda bir diğer etmen de Bo gibi hızlı oyuncular taraftar desteğini alınca ayrı bir coşarlar. Tyrece Rice mesela Bo'dan birkaç gömlek düşük bir oyuncu ancak taraftarla neler yaptığı ortada. Bo'da bizim baskılı taraftarla inanılmaz coşar diye düşünüyom.

Antep kariyeriyle kıyaslamamak lazım büyük takımlarda topu çok fazla elinde tutma şansı yok dorsey'in. post oyunu çok zayıf çünkü.
Şimdi hangi oyuncuya bakarsak bakalım bir yerinde defosu oluyor. Tamam takımımıza için en iyisini istiyoruz ancak malzeme ortada bence listede ki en iyi isimlerden biri Dorsey . denenmeli bence .

Pullen falan istemem ya ben combo istemiyorum diren Langford tarzı skorer istiyorum. Alan Anderson da olur çok da iyi olur.

Peki Arroyo'nun yükünü nasıl hafifleteceğiz? Bu adam makine değil sonuçta, yaş da oldu 35.

Dorsey bizim takım için vasat.

Birçok transfer haberi için ''staff şunu düşünmüştür '' diyorum ama Lawal mevzusunda aklım almıyor. Ben açıkcası Lawal'ın iyi savunmacı olduğuna inanmıyorum. Yukarlarda biri de yazmış resmen koridor açıyor adam blok sevdasına. Lise 1deki adam yapar bunu öğle tatillerinde. Mesela N'dong o konuda harikaydı. Ana amaç pota savunmak olmalı , top tokatlamak değil. Ki eğer olayımız şutörleri kenarlara açıp 5 numarayı birebir ribaunda bırakmaksa bu Avrupa için güzel bir tercih fakat ribaund yükünü çekecek bir değil lawal. Bana kalırsa Lawal anca 7. yabancı olur bir hedef takımında. Açıkçası inşallah bir şey olur da Lawal işi olmaz. Blok kovalayan ergen kafalı bir adama o kadar para dökmeyi içime sinsdiremiyorum kendi adıma.
Bir de eğer 3,5 numaraya paramız kalmazsa Kuzminskas'ı alabiliriz. Aslında buy-out mevzusu yoksa Kleiza'yı her türlü isterim 3,5 olarak ama yazmaya da tırsıyorum buraya :D Ve kleiza Balkan çetesinin içinde kalmasaydı her türlü katkı verirdi diye düşünmüyorum. Twitterdaki feneri takip eden basketbolseverler de böyle birşeylerden bahsetmişti.

Kleiza'nın kalitesinden kim şüphe edebilir zaten adamın bu sene diz sakatlığı da etkilemiş. Bir de o balkan çetesi ve saçları :D Yoksa bana kalsa Kleiza Avrupa'nın en elit skoreridir keşke gelse bize

Kleiza yazarak gülünç duruma düşmeyin oynadığı basketbola aldığı paraya bakarsak avrupada ender bulunan basketcılerden.

Kleiza'nın sakatlığı vardı bir de, o sakatlığın ondan çok şey götürdüğünü düşünüyorum ben. FB Ülker'e gelmeden önce uzunca bir süre sakatlıkla başı dertteydi.

Ha FB Ülker denen yıldız basketbolcu öğütme makinesinin Bo gibi Kleiza'dan da verim alamadığı muhakkak.

Ben hakketti demedim aldığı parayı Kleiza'nın kalitesini vurgulamaya çalıştım sağlıklı ve kendini basketbola vermiş bir Kleiza Avrupa'nın en değerli 2-3 oyuncusundan biridir . Arroyo'nun yedeği olarak Sam Van Rossom düşünülebilir oda bu sene Valencia'da çıkış yaptı sözleşmesi ne durumda bilmiyorum gerçi bir anda aklıma geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri