Evet,Galatasaray'da kapalı kapılar ardında birşeyler yaşanıyor,oyuncular kaçıyor,yönetimde sıkıntılar doğuyor,takım kaptanları sezon bitmeden başka kulüplerle anlaşıyor.Forumdaki ortak fikir,bu konuda Murat Özyer'in ihmali ve hatası olduğu yönünde.Bir noktaya kadar eleştiriler haklı düzeyde.Ancak ben bu konuda tek suçlunun Murat Özyer'in olmadığını düşünüyorum.Geçen sezon,forumdaki büyük çoğunluğun neredeyse aşık olduğu! ancak benim gibi birçok kişinin ahlaki yönden eleştirdiği(şimdi diyeceksiniz ki profesyonellik,oyuncu kesinlikle haklı) Whalen'in takımı çok kritik bir yerde bırakıp gitmesi(bence Whalen sportif ahlakı olmayan bir oyuncu) olayların günyüzüne çıkmasına sebep oldu.Bir oyuncu 3 aydır parasını alamıyorsa,diğer oyuncuların da benzer durumda olduğu ve kulübe ihtarname gönderdikleri ortaya çıkıyorsa burada tabiiki yönetim suçludur.kaptan Işıl'ın da mevzusu aynıdır.Bir kulüp kaptanın transfer görüşmeleri yapmasından haberdar değilmidir? Haberdarsa mukavelesi sürerken buna nasıl izin verir? Sen takımının lideri konumundaki oyuncuyu takımda tutma konusunda neden istekli davranmazsın? Burada Işıl'a da eleştirilerimiz olacak kuşkusuz.İşte ben bir menajer oyunu olduğunu düşünüyorum,plansızca yapılmış görüşmeler ve manevralar kendisini Galatasaray'dan kopma noktasına getirdi.Şimdi pirincin taşını ayıklamaya çalışıyoruz.Maalesef Galatasaray'da şu anda bir basketbol aklı yoktur.Koskoca bir şube ne yazık ki bir bir koordinatöre emanet edilmiş durumda.Murat Özyer'in yalnız kaldığını daha önce de söylemiştik.Ama Murat Özyer'de gerekli iletişimi yönetimle kuruyor mu,veya sözünü dinletebiliyor mu noktasında zayıf kaldığı da hepimizin ortak fikri.Bu sezondan beri bir küçülme lafları konuşuyoruz.Yönetim 2011-2012 sezonundaki hezimetten sonra kadın basketbol takımından ilgisini ve desteğini çekti.Böyle bir ortamda Ekrem Memnun göreve geldi ve bu sezon çekirdeği çok kaliteli bir kadroyla tarih yazdı.Evet,Fenerbahçe'nin yaptığı yatırımlar ortada.Ancak orada da Türkiye Ligi dışında hiçbir başarı alamadıklarını,Fenerbahçe'nin amatör branşlardaki bütçe zararının seneler boyunca büyük meblağlara geldiğini tarafsız! ve bağımsız medyamız bir türlü yazamıyor.Bu sene yine büyük yatırımlar yapıyorlar ve yine zarar ediyorlar.Galatasaray akıllı hamlelerle fazla zarar etmeden iyi bir takım olgusuyla başarılar kazanılabileceğini bu sezon herkese gösterdi.Ancak basketbol aklının olmadığı bir kulüp bu başarıları maalesef idame ettiremez.Forumdaki,özellikle 15-20 yaş arası taraftarlarımızın kızgınlığı da şu ana kadar transferde sessiz kalması ile alakalı.Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek?