2014-2015 Transfer Sezonu

eyup yildiz : GS kadın basketbol takımı bu hafta sonuna kadar 1 oyuncuyu kadrosuna katacak dediler. Bende merakla bekliyorum. Shavonte Zellous ?

Fotoğraf karelerine girmek için birbiriyle yarışan sözde yöneticiler, nerdesiniz? Yapacağınız transfer gazetelere 14 Nisan sabahındaki gibi manşet olmayacak diye mi ilgilenmiyorsunuz?

Zellous İndiana Fever'da bu sezon 150-200 bin dolar gibi bir ücrete oynadı .. Işıl'ın gelişi de tamamen yönetimin elinde . Bir tane babayigit iş adamı cıkıp tutup getirecek . Kız bu forma icin ölmeye hazır .. Bütce ise sorun faydasız ayşegül , casas ve deniz üçlüsü paket halinde yollanabilir . Üçü 1 ışıl etmeyecektir.

Zellous İndiana Fever'da bu sezon 150-200 bin dolar gibi bir ücrete oynadı .. Işıl'ın gelişi de tamamen yönetimin elinde . Bir tane babayigit iş adamı cıkıp tutup getirecek . Kız bu forma icin ölmeye hazır .. Bütce ise sorun faydasız ayşegül , casas ve deniz üçlüsü paket halinde yollanabilir . Üçü 1 ışıl etmeyecektir.
Nuria'yı dahil etmediğinizin farkındayım fakat bölüm bölüm Nuria-Casas üzerinden eleştri yapıldığından genel yazmak istiyorum.

Martinez ve Casas kötü oyuncular değil. Sorun kendileri doğru ve iyi rol oyuncularıyken biz onlara çıkın tarih yazın diyoruz -ki Nuria'nın kimi maçlarda 40 dakika oynayan bir oyuncuya göre gayet iyi katkı verdiğini düşünüyorum. Krakow deplasmanı ve İpekçi'deki derbi sürekli 40 dakikayı gören bir oyuncu için gayet iyi performanslardı. En azından bir kısa gelmeden haftaya Nuria'nın yerine Işıl'ı getirsek en fazla 2-3 hafta sonra ''Işıl eskiye dönmüş'' diyenler çıkar, adım gibi eminim. Basketbolda yapı bu kadar kritikken, sorun da kendi ölçülerinde mücadele eden oyuncular değil de kendi oyuncusunu getiremeyen yönetimken tahlili doğru yapmakta fayda görüyorum naçizane.

Penetreci, skorer kısası olmayan bir basketbol takımı hiçbir seviyede görmedim diyebilirim. Yönetim 3-4 aydır bunu bize gösteriyor, Ekrem Memnun da takımı liderliğe taşıyor. Her Şey Çok Güzel Olacak'tan alıntıyla ''çok acayip Altan''.

Onur o kadar güzel bir şey söylemiş ki. Şu rotasyona Işıl gelse ardından romanlar yazanların çoğu yine ''defol'' mesajları yazmaya başlarlar. Martinez Beklenti/fayda yönüyle baktığımız da en iyi oyuncumuz. Tartışmam bile.

Bazıları defol dedi diye Işıl Işıl'lığından birşey kaybetmez. Her kulüpte vardır öyle dangalaklar. İnşallah gelir kaptan. O'nsuz olmuyor.

Artık gelsin şu transfer, bayan takımımızda rahatlasın biraz. Özellikle eurolig de seri galibiyetler buna bağlı. İyi oyuncuyla biranda en önemli favori oluruz 2 kulvarda da.

İnanılmaz bir olay var şu anda. Ahmet Dedehayır Işıl'ı ve kulübünü ikna etmiş, Kursk'un istediği parayı cebinden vermeyi de kabul etmiş ama bizim kulüp Işıla teklif yapmak istememiş. Bu olay gerçek ise bu kulüpte gerçekten HAİN insanlar var!

İnanılmaz bir olay var şu anda. Ahmet Dedehayır Işıl'ı ve kulübünü ikna etmiş, Kursk'un istediği parayı cebinden vermeyi de kabul etmiş ama bizim kulüp Işıla teklif yapmak istememiş. Bu olay gerçek ise bu kulüpte gerçekten HAİN insanlar var!

Ne yazık ki Duygun Yarsuvat küçük olsun bizim olsunculardan. Yönetmelik değiştirip üyeliği kolaylaştırmayı düşünüyor musunuz sorusuna kongreyi stad da mı yapacağız diye cevap veren bir kafa. Onlara göre böyle işlere bulaşılmamalı. Ha Ahmet Dedehayır Işıl mevzusuna gireceğine kadın takımının masraflarını üstlensin. Yapılacak transfer için katkı versin. Kongre öncesi reklam kokan hareketler bunlar. Zaten iki tane şovmenimiz vardı Turgay Kıran ve Adnan Öztürk bir de bu eklenmesin.

Yeni yıla girerken bela okuyalım şunlara da yeni yılda da devam etsin.
Hain herifler !

Bu konuda gerekli araştırmaları yapıyoruz. Eğer doğruysa önümüzdeki günlerde bir bildiri yayınlayıp herkese duyuracağız. Böyle bir şerefsizlik yapan varsa herkes bilecek bunu.

Türkiye’nin ev sahipliğindeki Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası’nın, Galatasaraylı yöneticilerin de iştahını kabarttığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların, bir dünya yıldızını kadrosuna katmak için turnuvaya adeta çıkarma yaptıkları belirlendi.
Brezilya’nın saygın yayın organlarından Globo’nun haberine göre Galatasaray, grup maçlarını Ankara’da oynayan Brezilya Milli Takımı’nın yıldızı olan ve kariyerini WNBA takımlarından Atlanta Dream’de sürdüren Erika de Souza için astronomik bir teklifte bulundu.
Bugüne kadar bir Brezilyalı basketbolcu için ortaya konan en yüksek miktarlardan olduğu belirtilen teklifin 2 milyon euronun üzerinde olduğu belirtildi. Ancak yıldız pivot sarı-kırmızılıların teklifini, ailevi nedenlerle geri çevirdi, “82 yaşındaki babaannemle ilgilenmem gerek” cevabını verdi.
Aile ve projeler engelledi
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan 32 yaşındaki basketbolcu “Önemli olan şey mutluluk, para önemli değil. Kendim için en iyi şeyin ne olduğunu kestirebilecek bir yaştayım. 82 yaşındaki babanneme yakın olmayı tercih ediyorum. Yedi yıl önce annemi kaybettikten sonra o benim için hayattaki en önemli insan oldu. Ayrıca üniversite okuyan 23 yaşındaki kardeşime de destek olmak istiyorum. Bunun dışında ülkemde basketbolun gelişimine katkı yapacak projeler peşindeyim” ifadelerini kullandı.
"2 milyon euro'nun üzerinde."

Evet Dünya Şampiyonası sırası yapılmış bu teklif. Erika, dünyanın en iyi 5-6 pivotundan biridir ama 2M'a istediğimiz bir kadın basketbolcuyu alabiliriz dünyada. Büyük ihtimal yalan bir haber.