eyup yildiz : GS kadın basketbol takımı bu hafta sonuna kadar 1 oyuncuyu kadrosuna katacak dediler. Bende merakla bekliyorum. Shavonte Zellous ?
eyup yildiz : GS kadın basketbol takımı bu hafta sonuna kadar 1 oyuncuyu kadrosuna katacak dediler. Bende merakla bekliyorum. Shavonte Zellous ?
Nuria'yı dahil etmediğinizin farkındayım fakat bölüm bölüm Nuria-Casas üzerinden eleştri yapıldığından genel yazmak istiyorum.Zellous İndiana Fever'da bu sezon 150-200 bin dolar gibi bir ücrete oynadı .. Işıl'ın gelişi de tamamen yönetimin elinde . Bir tane babayigit iş adamı cıkıp tutup getirecek . Kız bu forma icin ölmeye hazır .. Bütce ise sorun faydasız ayşegül , casas ve deniz üçlüsü paket halinde yollanabilir . Üçü 1 ışıl etmeyecektir.
İnanılmaz bir olay var şu anda. Ahmet Dedehayır Işıl'ı ve kulübünü ikna etmiş, Kursk'un istediği parayı cebinden vermeyi de kabul etmiş ama bizim kulüp Işıla teklif yapmak istememiş. Bu olay gerçek ise bu kulüpte gerçekten HAİN insanlar var!
İnanılmaz bir olay var şu anda. Ahmet Dedehayır Işıl'ı ve kulübünü ikna etmiş, Kursk'un istediği parayı cebinden vermeyi de kabul etmiş ama bizim kulüp Işıla teklif yapmak istememiş. Bu olay gerçek ise bu kulüpte gerçekten HAİN insanlar var!