Kimin yerine mayayi getirecekler Tina nin mi yoksa angel in mi yerine
Kimin yerine mayayi getirecekler Tina nin mi yoksa angel in mi yerine
Natasha Lacy’i Hatay BŞB. kaptı onu da alamadık ya |
Bence bu onlar icin cok kücük bir detay . Şikeden sabıkalı bir baskanı 3 yildır pamuklara sarıp o koltukta oturtanlar icin bunların lafi bile olmaz .. Zamanında Alper potuk'un Galatasaray'a transferi gündemdeyken fb-Eskisehir macında alper'e koro halinde sövenlerde bunlardı ... Suratına tukursen yarabbi sükür diyecek bir güruhBen aslında Işıl'ın fener'e gitmesinden yanayım. Ne komedi olur ama. 6 ay önce etmedik küfür bırakmadıkları bir oyuncuya nasıl yaltaklanacaklarını merak ediyorum. Işıl'ı isteyen adama bak özellikle ona yönelik küfür edilmesi talimatını verenler.
Ben aslında Işıl'ın fener'e gitmesinden yanayım. Ne komedi olur ama. 6 ay önce etmedik küfür bırakmadıkları bir oyuncuya nasıl yaltaklanacaklarını merak ediyorum. Işıl'ı isteyen adama bak özellikle ona yönelik küfür edilmesi talimatını verenler.
Işıl'ın Fener'e gittiği gün, Dünya'nın sonunun geldiğine ikna olur, işi gücü bırakıp sevdiklerimle vakit geçirmeye başlarım.
Duygun Yarsuvat başkan seçim sürecinde takımın ekonomik durumunun iyi olmadığını belirtmişti ama özellikle tek bir şubenin adını vermişti. Bu şube de kadın basketboluydu. Giderleri çok yüksek şeklinde açıklama yapmıştı. Açıkçası başımızda bu şekil düşünen bir başkan olduğu sürece transferin yapılmamasını normal karşılıyorum. Fırsatını bulabilseler bu şubeyi de kapatırlar. Bakalım sezon sonu şampiyon olabilirsek kimler o fotoğraf karesine girmeye tenezzül edecek. Zaman dediğin şey hızlı geçiyor ama yapılanlar , alınan tavırlar unutulmuyor.