2014-2015 Transfer Sezonu

İsterse 1 milyon dolar teklif etsinler, Işıl'ın bu saatten sonra Fenerbahce'de forma giyme ihtimali bulunmuyor . Türkiye'de oynayacagı tek takım Galatasaray'dır .. Bunu anlamak cokda zor degil . Twitter'dan her gün Galatasaray paylasımları yapacak kadar armaya baglı birisi diyip susayım . Transfer konusuna gelirsek şu ortamda hem lig ve avrupa icin kritik döneme girilmisken 'Zellous' transferi tüm sıkıntıları cözer .. Rakibin her sene koc seciminde yasadıgı fiyaskoyu bu sezonda fırsata cevirmeliyiz.. Kimse Maya'yı istemiyor .. 100-150 bin dolar'a zellous'u getirmek cok mu zor .. Koskoca Galatasaray bu parayı bulamıyorsa kapatıp gidelim zaten .

Ben aslında Işıl'ın fener'e gitmesinden yanayım. Ne komedi olur ama. 6 ay önce etmedik küfür bırakmadıkları bir oyuncuya nasıl yaltaklanacaklarını merak ediyorum. Işıl'ı isteyen adama bak özellikle ona yönelik küfür edilmesi talimatını verenler.

KÜÇÜK KIZLAR LİGİ- Fenerbahçe Koleji 14-87 Galatasaray

GENÇ KIZLAR LİGİ- Galatasaray 74-68 Fenerbahçe Koleji

Fenere koymanın branşı, yaşı olmaz. :)

Merak ettiğim alt yapılarda gerçekten bu kadar iyi miyiz ?

Ben aslında Işıl'ın fener'e gitmesinden yanayım. Ne komedi olur ama. 6 ay önce etmedik küfür bırakmadıkları bir oyuncuya nasıl yaltaklanacaklarını merak ediyorum. Işıl'ı isteyen adama bak özellikle ona yönelik küfür edilmesi talimatını verenler.
Bence bu onlar icin cok kücük bir detay . Şikeden sabıkalı bir baskanı 3 yildır pamuklara sarıp o koltukta oturtanlar icin bunların lafi bile olmaz .. Zamanında Alper potuk'un Galatasaray'a transferi gündemdeyken fb-Eskisehir macında alper'e koro halinde sövenlerde bunlardı ... Suratına tukursen yarabbi sükür diyecek bir güruh :)

Işıl'ın Fener'e gittiği gün, Dünya'nın sonunun geldiğine ikna olur, işi gücü bırakıp sevdiklerimle vakit geçirmeye başlarım.

Işıl'ın Fenere gitmeyeceği onların almak için uğraşmayacağı anlamına gelmiyor. Geçmişte çok yaşadık bu örneği. Kendi değerine sahip çıkmazsan başkaları böyle salça olur gayet normal.

Fener'de artık eskisi gibi yerli oyuncularından katkı alamıyor, Gençleri rotasyona sokmaya çalışıyorlar uzun vadede alacaklar meyvesini ama sabırlı olmaları gerekiyor. Cansu, Melis, Olcay, Hülya filan gelecekte milli takım'ın ana rotasyonunda olacaktır. Biz de diğer takımlardan Tilbe, Pelin, Burcu gibi toplayabildiğimiz kadar toplamaya çalışalım. Avrupalı rotasyonu da çok kötü onların. Hatta son 5 yılın en kötü rotasyonu diyebiliriz. Biz yine Nuria'dan katkı alıyoruz en azından, maçın en iyisi de oluyor Nuria. (Fener, Aski, Wisla vs)
Onlar Bojo'dan hiç katkı alamıyorlar, Bojo'nun etki ettiği maç yok.
Ama bence biz Alba Torrens'i arıyoruz. Nuria kör topal götürüyor yine, 2-3'te drive edecek, gerektiğinde şut sokacak sorumluluk alacak hareketli savunmada çalışkan oyuncumuz yok, (Kayla olur) Jelena'da 3 oynayınca verimi azalıyor tabi. Nuria sene sonuna kadar götürür ama ona iyi bir yardımcı şart.
Bu Casas değil. Casas kötü oyuncu değil, Galatasaray büyük geldi ona. Mersin, Hatay, Botaş gibi takımlarda aranan Avrupalı olur. Kimler konuşuluyor, Lacy, Carson, Zellous hepsi faydalı olur, isimi bıraktım artık herhangi bir Amerikalı alınsın şu takıma. Ekrem hoca halledecek bir şekilde,
Benim gönlüm tabi ki Kayla McBride'da. Maaşı da bizim istediğimiz seviyede olur tahminim. Fiziği çok iyi 2.5 gibi, 1-2-3 oynar, 4'ü de zorlar. 2 kişilik oynar. Nuria'ya genç ve çok iyi yardımcı. zorlandığında Ekrem hoca istediği gibi kullanır onu.

Whalen'a bizde almak istemişken nasıl Kayseriye gitti bileniniz varmı? Teklif bile yapamamışız, sevmediğim insanlar (Murat Özyer) var, orada oynamam onlar gitmedikçe demiş!
Alabileceğimiz en önemli kıta dışı oyunculardan biri ve bizi red ederken verdiği cevap bu!

Duygun Yarsuvat başkan seçim sürecinde takımın ekonomik durumunun iyi olmadığını belirtmişti ama özellikle tek bir şubenin adını vermişti. Bu şube de kadın basketboluydu. Giderleri çok yüksek şeklinde açıklama yapmıştı. Açıkçası başımızda bu şekil düşünen bir başkan olduğu sürece transferin yapılmamasını normal karşılıyorum. Fırsatını bulabilseler bu şubeyi de kapatırlar. Bakalım sezon sonu şampiyon olabilirsek kimler o fotoğraf karesine girmeye tenezzül edecek. :) Zaman dediğin şey hızlı geçiyor ama yapılanlar , alınan tavırlar unutulmuyor.

Duygun Yarsuvat başkan seçim sürecinde takımın ekonomik durumunun iyi olmadığını belirtmişti ama özellikle tek bir şubenin adını vermişti. Bu şube de kadın basketboluydu. Giderleri çok yüksek şeklinde açıklama yapmıştı. Açıkçası başımızda bu şekil düşünen bir başkan olduğu sürece transferin yapılmamasını normal karşılıyorum. Fırsatını bulabilseler bu şubeyi de kapatırlar. Bakalım sezon sonu şampiyon olabilirsek kimler o fotoğraf karesine girmeye tenezzül edecek. :) Zaman dediğin şey hızlı geçiyor ama yapılanlar , alınan tavırlar unutulmuyor.

O nesil "Dün dündür, bugün bugündür" kafası ile yaşıyor. Duygun Yarsuvat'a kalsa Şampiyonlar Ligi'de boş iş. Başarı geldikçe taraftar kazanılıyor insanlar kulübe üye olmak istiyor. Eğer üye sayısı artarsa kongreleri statta yapmak zorunda kalacaklar.