2014-2015 Transfer Sezonu

Bu kulüpte başkanlık yapacak yetkinlik ve liderlik kapasitesine sahip tek insan ADNAN ÖZTÜRK bence. Diğerleri konjonktürün sonuçlarıdır.

Adnan Öztürk önce yıllar önce verdiği vaadi tutsun ve Mittal'in 20 milyon avro yıllık sponsorluk desteğini sağlasın. Adnan Öztürk'ün başkanlığı kulübü ancak batırır.

http://www.milliyet.com.tr/2007/05/04/spor/spo03.html

"Dünya çelik devi Arcelor - Mittal'ın önemli isimlerinden birisi olan Adnan Öztürk; birçok Kuzey Afrika ülkesi, Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlerin bir kısmının sorumluluğunu şirket adına üzerinde taşıyor.
Bu ülkelerin şirket adına CEO'su pozisyonunda olan Öztürk, elindeki bu fırsatı Galatasaray için kullanmayı planlıyor. Yıllık bilançosu 100 milyar euro olan ve futbola sponsor olarak girme kararı alan Arcelor - Mittal, Adnan Öztürk'ün isteğiyle Galatasaray'ı da seçmiş durumda."

çok iyi bir kısa alınana kadar (eğer öyle bi plan varsa tabii ) Casas kadroda olmamalı. uzunlar üzerinden bi şekilde görürürz gibime geliyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Işıl + kısa skorer = kesin şampiyonluk

Bunu göremeyen, görmezden gelen, yapmayan herkes net haindir!

Daha fazla bela, ah almayın. Artık yaptığınız yanlıştan dönün!

Bence Işıl ya da skorerden biri gelse bile çok çok büyük bir ihtimalle vermeyiz şampiyonluğu.

Normal sezon liderliği için baya baya avantajlı durumdayız şu anda. Fener'in kadro planlaması berbat.

Olasi bir AGU ya da BGD maglubiyeti yine durumu esitler. Martinez (Aysegul,Deniz) 3'lusune kalacagimiza riske girmeyip bir tane 2 numara (Z) alinsin. rahat rahat mac izleyelim. Ayrica bugun gorduk ki Angel olmadan mac kazanamiyorlar. Tina bile kurtaramadi.

Allah belanızı versin kaç hafta sonu geçti 2015 e girdik halâ transfer yapacaklar. Işıl'ı falan da az buçuk sayı atabilen bi Amerikalı kısa alınsın yine şampiyonuz. Hatta şu halimizle bile şampiyon oluruz ama yazıktır bu kızlara.

Ünal Aysal'ı kendi çalışanlarından başkası tanımıyordu.

Ver arkadaşım reklam parasını öyle bedavaya yok!

Günahlarını ve aldığın bedduaları ben söylemeyim!

Botas , Fenerbahce'yi deplasmanda yenerek büyük iş başardı .. Galibiyet sayısı 2 farka cıktı .. Sampiyonluk zellous transferine bakar .

Hadi be yönetim.
Sende üzerine düşen görevi yap artık.

@Önder Çiçekoğlu, bir konuda araştırma yapıp böyle bir şey var mı yok mu diye bilgilendirme yapacaktınız. Var mı bir gelişme ?

Üniversite mağlubiyetinden beri her şey Ekrem hoca ve oyuncuların iyi niyetini ödüllendirircesine gelişiyor.Ekrem hocanın mecbur bırakıldığı şu rotasyonla 2 galibiyet önde olmamız inanılır gibi değil.
Bu arada sırf Işıl hamlesiyle bizim iş olmaz diye düşünüyorum.Nasıl Nuria'ya 40 dakika oynayıp maestro ol diyemiyorsak ''Lindsay Whalen'a dönüş'' de diyemeyiz.Tercihen net 2 numara,olmadı kadın basketboldaki 2 numara algısına yakın bir 3 numara şart bize.Alba-Zellous açığını tek hamleyle gidermeye çalışacağız.Daha doğrusu bu tasarı bize ait,yönetim gün gelir de aynı düşünceyi paylaşır bakarsınız.

Üniversite mağlubiyetinden beri her şey Ekrem hoca ve oyuncuların iyi niyetini ödüllendirircesine gelişiyor.Ekrem hocanın mecbur bırakıldığı şu rotasyonla 2 galibiyet önde olmamız inanılır gibi değil.
Bu arada sırf Işıl hamlesiyle bizim iş olmaz diye düşünüyorum.Nasıl Nuria'ya 40 dakika oynayıp maestro ol diyemiyorsak ''Lindsay Whalen'a dönüş'' de diyemeyiz.Tercihen net 2 numara,olmadı kadın basketboldaki 2 numara algısına yakın bir 3 numara şart bize.Alba-Zellous açığını tek hamleyle gidermeye çalışacağız.Daha doğrusu bu tasarı bize ait,yönetim gün gelir de aynı düşünceyi paylaşır bakarsınız.

O zaman Kayla en iyi tercih olur.

Fener Işıla yıl sonuna kadar 500 bin dolar teklif yapmış oha diyorum.

Hadi gelsin artık şu transfer yaa, ligde fark açıldı kapanmadan sezonu kapatalım. euroligin de kalan maçlarını kazanıp finale kadar gidelim.