2014-2015 Transfer Sezonu

Isil ve Zellous transferi bu takimi ligde cok rahat sampiyon yapar bana kalirsa. Su ortamdan bile kafayi kaldirmayi basardi Ekrem hoca.

Saygi duymamak, hayran olmamak mumkun degil. Umarim okuyordur burayi, icine biraz su serpilir. Guvenimizi arkasinda hisseder.

Cok yasa sen hocam.

Bugün ki divan kurulu toplantısında Duygun Yarsuvat açıkça destek istedi. Şimdi destek olurum ya da Işıl'ı hemen getiririm diyenlerin meydan. Bakalım ne kadar sözlerinin eriler.

Bugün ki divan kurulu toplantısında Duygun Yarsuvat açıkça destek istedi. Şimdi destek olurum ya da Işıl'ı hemen getiririm diyenlerin meydan. Bakalım ne kadar sözlerinin eriler.

Işıl'ı İstanbul'a tatile mi getirecek onu diyen? Kulüp demiş mi hadi buyur getir bekliyoruz? Kulüp bir şubeye sponsor olurum diyen Ünal Aysal'a ne demiş? Hangi yönetici bu isimlere arayıp yada görüşüp haydi buyrun demiş? Kendi kafalarına göre mi yapacaklar bu insanlar bu işleri?

Hem kendileri beceremiyorlar, hem de başkalarının isimleri ön plana çıksın istemiyorlar. Klasik kıskanç Galatasaray yöneticiliği! Hain ve kıskanç insan dolu Galatasaray!

Işıl konusunda ise çok büyük bir bomba var yakında çıkacak zaten kokusu merak etmeyin.

Kimse kusura bakmasın herkes ayağına bekliyor. Ünal Aysal "ben erkek ve kadın basketbola destek veriyorum alın 10 milyon dolar" dese hayır diyen mi olacak? Galatasaray zenginleri sadece laf üretir.

Başkan dede, "GS futbol kulübü değil bir spor kulübüdür" diye nutuk atarken şu kadın basketbol takımının halini görüp hiç utanmadı mı acaba?

Yazık ya vallahi billahi koçun, oyuncuların emeğine yazık, kabak gibi görünen transfer ihtiyacını aylardır geçiştirirerek çeyrek finalde elenilen kupa, gruptan çıkılamayan eurolig nedeniyle de yöneticilere yazıklar olsun!

Ahmet Dedehayır Işıl ve kulübünü ikna etmişti. Kursk'un istediği parayı da cebinden verecekti. Her şey tamamdı ama bizimkiler istemedi Işıl'ı.

Bizimkiler derken yanlış anlamayın Ekrem Memun değil, bu hainlerin kim olduğunu az çok tahmin edersiniz.

Bu olay geçen ay oldu ve net bir şekilde kesin bilgidir.

Yaklaşık 2 aydır bu takıma bir kıta dışı şart diye diye dilimizde tüy bitti. Yapılamayan kıta dışı transferi yüzünden Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye kupası gitti. Üzerine son şampiyon sıfatıyla başladığımız Euroleague'de elenmenin eşiğindeyiz. Bunun sorumluları hesap vermeli. Bir takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz. Beyefendi twitterda ancak atar yapsın , üstü kapalı göndermeler yapsın. Yazıklar olsun.Geçmiş yılların hatrı var. Yoksa çok ama çok ağır sözleri kesinlikle hak ediyor. Bu dakikadan sonra transfer yapılsa ne olur yapılmasa ne olur ? Yönetim hedefine ulaşmıştır. Başkan çıkıp açıklama yapıyor son şampiyon Olympiacos'u 7 kişiyle yenen takıma ben nasıl destek vermem diyip nutuk atıyor. ( Halbuki son şampiyon da Olympiacos değil :) ) Kadın takımı tamamen üvey evlat muamelesi görüyor. Bu yapılanlar skandaldır. Vizyonsuzluğun en büyük örneği. Başarının cezasız kalmadığını en güzel örnekleriyle Galatasaray yönetimi bizlere sunuyor. Helal olsun hepinize.

Işıl'ı İstanbul'a tatile mi getirecek onu diyen? Kulüp demiş mi hadi buyur getir bekliyoruz? Kulüp bir şubeye sponsor olurum diyen Ünal Aysal'a ne demiş? Hangi yönetici bu isimlere arayıp yada görüşüp haydi buyrun demiş? Kendi kafalarına göre mi yapacaklar bu insanlar bu işleri?

Hem kendileri beceremiyorlar, hem de başkalarının isimleri ön plana çıksın istemiyorlar. Klasik kıskanç Galatasaray yöneticiliği! Hain ve kıskanç insan dolu Galatasaray!

Işıl konusunda ise çok büyük bir bomba var yakında çıkacak zaten kokusu merak etmeyin.

Abi undan önce ne dediler ne demediler bilmem. bugünden sonrasına bakalım.
Dün Divan kurulunda başkan direk ''Galatasaray'ın ilkelerinde, kuruluşunda böyle bir düşünce yok. Bu nedenle amatör sporlar Galatasaray'a maliyetleri çok yüksek ama bu bizim işimiz bunu yapacağız. Kendi kendime düşündüğümde, içimizde Galatasaraylılar var. Galatasaray ile gururlanıp, sevinenler var. Bazı arkadaşlar da sporcu bazında sponsor olsun. Mesela bir basketbolcuyu, voleybolcuyu bir kişi destekleyebilir. Onun bursu ile oynuyor deriz. Bunu bekliyorum. 1061 sporcunun duşu için suyun harcanması, malzeme verilmesi hepsi bir para ve yatırımdır. Bir formayı bir sene sonra giyemezsiniz. Eskiden sporcular formalarını evde yıkatıp giyerlerdi. Şimdi öyle değil. Bunu karşılamamız gerekiyor. Sizlerden Galatasaray'ı sevenlerden dayanışma bekliyoruz. Bunu bu dayanışma ile halledebiliriz.'' dedi.

Bu konuşmadan sonra kimsenin çağrı beklemeden bu işin altına elini , kolunu sokması lazım. Dün ikna eden bugün de eder. Kulüp istemezse de çıkar basın da ya da divan kurulunda bunu açıklar.
Susarsa bu sadece duyum/dedikodu/bilgi olarak kalırsa hiç bir şey ifade etmez.

Ben bekliyorum artık yardım edeceğini açıklayanların da konuşmasını ve yardımlarını.

Önder abi gercekten buna inaniyormusunuz? Ahmet dedehayarin burda ne dolaplar cevirmis oldugunu anlatsam.Bidaha adini anmak istemezsiniz.Tekrardan gs basket subesinin basina gecicekte, o cevirdigi dolaplari yendiden cevircek.

Onder abi birşey soracağim İşıl parasınıda veriyormuydu yoksa sadece bonservis parası mı.?
Ahmet Dedehayır Işıl ve kulübünü ikna etmişti. Kursk'un istediği parayı da cebinden verecekti. Her şey tamamdı ama bizimkiler istemedi Işıl'ı.

Bizimkiler derken yanlış anlamayın Ekrem Memun değil, bu hainlerin kim olduğunu az çok tahmin edersiniz.

Bu olay geçen ay oldu ve net bir şekilde kesin bilgidir.

Yıllardır aynı şeyler. Takımlar küçük olsun bizim olsun. Takımın iyi yerlere gelmesini isteyen kişileri bir şekilde sustur. İmkanlar varken kullanma. Ama gerekli şeyleri yapmadan başarı bekle. Başarı gelmezse de suçu uğraşan insanlara yık ve kendini akla. Ne kadar güzel...

Ahmet Dedehayır ve Ünal Aysal şu anki yönetim tarafından sevilen insanlar değil. O yüzden isimleri ön plana çıksın istenmiyor. Bu yüzden yönetim geri dönüş yapmadı bu isimlere. Yani unutun bu durumu.

Saygılar.

Yönetim geri dönüş yapmadı olayını ben kabul etmiyorum.
Eğer gerçekten böyle bir durum söz konusuysa bu insanlar çıkacak açıkça ''ben bu oyuncuyu alıyorum ya da sponsor oluyorum ancak yönetim kabul etmiyor'' diyecek. Bunu basın yoluyla yaparlar ya da divan kurulunda konuşurlar bilemem ama onun dışında ki her konuşma boş.

O kadar soğuttular ki basketboldan insanı sanırım başlayacaklar ufaktan kapatacağız demeye en mantıklı açıklama Adnan Öztürkten geldi sanırım basketbolu küçültmeyeceğiz ama diğer branşları küçültme kararı aldık dedi bence de mantıklı .