Transfer diyorsunuz ya, dua edin eldekiler de kaçmasın, Durum vahim.
Ahmet Dedehayır Işıl ve kulübünü ikna etmişti. Kursk'un istediği parayı da cebinden verecekti. Her şey tamamdı ama bizimkiler istemedi Işıl'ı.
Bizimkiler derken yanlış anlamayın Ekrem Memun değil, bu hainlerin kim olduğunu az çok tahmin edersiniz.
Bu olay geçen ay oldu ve net bir şekilde kesin bilgidir.
Aynı şeylerden bahsediyoruz. Kulüp Işıl'ı almak istemedi.
Yönetim ile yazdıklarınız doğru ama bir eksik var. Bu kadar ağlayıp sızlanan Galatasaray yönetimi, biri elini taşın altına atmaya davranınca sessiz kalıyor. Biz beceremiyorsak başkası da yapmasın mantığındalar. Bu tamamen bencil insanların yapabileceği bir hareket ve Galatasaray'a ihanet demektir.
"Galatasaray kadın basketbol takımı kıvanç duyduğumuz bir takımdı. Ancak, biraz masraflı bir takım oldu sanki. Bizim yapacağımız şeylerden biri, bu masrafları kısabilmek." Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/supe...i-prandelli-gidecek-mi_sto4433522/story.shtml
Yarsuvat: Önemli değil, hallederiz
Galatasaray Liv Hospital oyuncularının paralarını alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmadığı yönündeki haberlerle ilgili olarak başkan Duygun Yarsuvat, “Bana gelmedi" dedi.
Yarsavut şöyle konuştu: "Geldiği zaman icabına bakarız. Çok güzel bir basketbol maçı oynadık. Orada olmanızı isterdik. 25 bin kişilik bir salonda, 3 bin 500 polisin eşliğinde, bir maç oynandı. Atmosfer bizim için korkunçtu, onlar için muazzamdı ve buradan galip çıktık. Çocukları tebrik etmek lazım. Onun için bu konular önemli değil, biz hallederiz” ifadelerini kullandı.
Konuyla ilgili Şube Koordinatörü Murat Özyer ise son yaşananların büyük bir sıkıntı olmadığını kaydederek, “Ufak bir yanlış anlama ve ödemelerle ilgili bir sıkıntı olmuş. Büyük bir sıkıntı yok. Sabah antrenmana çıktılar, akşam da yönetim kurulu üyemiz Can Topsakal beyle konuşmak için randevu aldılar. Konu hallolur” diye konuştu
Adamdaki rahata bak..Hallederiz le karın doyuyormu ??
Dün Murat Özyer açıklamalarda bulunmuş Ahmet Dedehayır'ın Işıl transferi için uğraştığını ama ikna olmayan tarafın Kursk olduğunu söylemiş.
Dediğinin doğrulunu sorgulamıyorum ama ortada ki tek açıklama olduğu için gerçek kabul ediyorum. Tersi bir durum varsa ve bu açıklama üzerine hala ses çıkmıyorsa diyecek bir şey yok!!
Yalan konuşuyor her zaman yaptığı gibi.
Sene bana değil de ona inanıyorsan devam et Kaan aynı şeyleri söylemeye. Bu sahtekar senin gibi adamları bile kandırabiliyorsa biz boşuna uğraşıyoruz.