Ben Penny ile anlaşıldığı için çok mutlu oldum. Penny All Star bir sporcudur. Kadın basketbolun önemli isimlerindendir. Top sürer, drive eder temiz şutu vardır. Nuria ile birlikte pas trafiğini iyi yönetir Bence dünya klasında olan uzun rotasyonumuzu besler ve boş kaldı mı ceza 3lüğünü keser. Şutu istikrarlıdır atmaya başladı mı peşpeşe atar. En kötü olduğu günde bile sayıyı çıkartacak pozisyonu bulur. Ben zellous ile hayatta kıyaslayamam bu yüzden.
Üstelik lig için bakarsak FB ile eşleşme avantajlarımız uzun rotasyonunda çok fazla ama Angel ile eşleşme avantajı da sağlar tüm yükü Şebnem'İn omuzlarına yüklememiş oluruz. Tecrübesi sayesinde savunması iyidir Penny'nin. 1-2-3 değerlendirebiliriz oyun içinde. Ki takımın 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda sıkıntısı var maçın gidişatına göre değerlendiririz. EL'de ise Dubljevic 3 numara Penny 2 numara oynar feci size'lı sert bir takım oluruz o zaman grupta 4. olduğumuz an şampiyonluk için favoriyiz diyebiliriz. Çünkü herkesin bildiği gibi kesin favori gözüken UMMC ile her alanda eşleşmelerde eşitliği hatta bazı yerlerde üstünlüğü ele geçiriyoruz.
İnşallah bu transfer çabuk hallolur Prag ve UMMC maçlarından en az birini kazanıp son maç Wisla'yı yenip 4.lüğe kapağı atmamız lazım. Ki o zaman FB'nin son maç yenilip Avenida'ya liderliği verebileceğini bile düşünüyorum
)