2014-2015 Transfer Sezonu

Sağlıklı bir Penny üst düzey bir oyuncudur ama Zellous duruken neden Penny? Daha mı ucuza geliyor? Hiç sanmıyorum. Üstelik çok ağır bir sakatlık geçirdi ve FB'den ayrıldığından beri WNBA ve Milli takım dışında bir kulüpte oynamadı. Yanlış biliyorsam biri düzeltsin lütfen...

Ayrıca FB taraftarı olması her fırsatta FB'yi nasıl özlediğini anlatması da cabası... Zellous ise kulübü sahiplenmiş, taraftarlar ile arasında duygusal bağ kurmuş bir oyuncuydu.

Ben Penny ile anlaşıldığı için çok mutlu oldum. Penny All Star bir sporcudur. Kadın basketbolun önemli isimlerindendir. Top sürer, drive eder temiz şutu vardır. Nuria ile birlikte pas trafiğini iyi yönetir Bence dünya klasında olan uzun rotasyonumuzu besler ve boş kaldı mı ceza 3lüğünü keser. Şutu istikrarlıdır atmaya başladı mı peşpeşe atar. En kötü olduğu günde bile sayıyı çıkartacak pozisyonu bulur. Ben zellous ile hayatta kıyaslayamam bu yüzden.

Üstelik lig için bakarsak FB ile eşleşme avantajlarımız uzun rotasyonunda çok fazla ama Angel ile eşleşme avantajı da sağlar tüm yükü Şebnem'İn omuzlarına yüklememiş oluruz. Tecrübesi sayesinde savunması iyidir Penny'nin. 1-2-3 değerlendirebiliriz oyun içinde. Ki takımın 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda sıkıntısı var maçın gidişatına göre değerlendiririz. EL'de ise Dubljevic 3 numara Penny 2 numara oynar feci size'lı sert bir takım oluruz o zaman grupta 4. olduğumuz an şampiyonluk için favoriyiz diyebiliriz. Çünkü herkesin bildiği gibi kesin favori gözüken UMMC ile her alanda eşleşmelerde eşitliği hatta bazı yerlerde üstünlüğü ele geçiriyoruz.

İnşallah bu transfer çabuk hallolur Prag ve UMMC maçlarından en az birini kazanıp son maç Wisla'yı yenip 4.lüğe kapağı atmamız lazım. Ki o zaman FB'nin son maç yenilip Avenida'ya liderliği verebileceğini bile düşünüyorum:))

Penny bence şu takıma Zellous'tan daha elzem bir transfer. Çünkü Zellous skor yaparken topu döndüren Işıl ve Alba vardı. Alba'yı çok arardık Zellous geri gelseydi. Taylor ise Zellous ve Alba karışımı daha çok. Oyunda belli sıkıntılar yaşarken düzene katkı sağlayan ve belli yerlerde fişi çekebilen birini almak mantıklı bir hamle. Zellous hançeri çat diye vuruyordu maç içinde ancak geçen seneki gibi şut atabileceği bir ortam üretemez bu seneki takım.

Bu saatten sonra sanırım beğenip beğenmeme şansımız yok.Artık kim transfer edilirse iyidir demek durumundayız.Ayrıca Penny Zellous'tan daha komple bir oyuncu bence oldukça faydalı olacaktır.Onu sarı kırmızı forma ile görmek çok güzel olur..

Penny Taylor'ın Avustralya'da son 5 maçı / Bilgi amaçlı paylaşımdır.

Sydney 17 sayı 8 ribaunt 2 asist 2 blok 2 Top kaybı
Canberra 30 sayı 7 ribaunt 2 asist 2 top çalma 4 top kaybı 3 blok
Townsville 23 sayı 8 ribaunt 2 asist 2 top çalma 3 top kaybı
Bendigo 18 sayı 7 ribaunt 7 asist 1 top çalma 4 top kaybı 2 blok
Adelaide 15 sayı 8 ribaunt 6 asist 2 top çalma 1 top kaybı 1 blok

Ben Penny ile anlaşıldığı için çok mutlu oldum. Penny All Star bir sporcudur. Kadın basketbolun önemli isimlerindendir. Top sürer, drive eder temiz şutu vardır. Nuria ile birlikte pas trafiğini iyi yönetir Bence dünya klasında olan uzun rotasyonumuzu besler ve boş kaldı mı ceza 3lüğünü keser. Şutu istikrarlıdır atmaya başladı mı peşpeşe atar. En kötü olduğu günde bile sayıyı çıkartacak pozisyonu bulur. Ben zellous ile hayatta kıyaslayamam bu yüzden.

Üstelik lig için bakarsak FB ile eşleşme avantajlarımız uzun rotasyonunda çok fazla ama Angel ile eşleşme avantajı da sağlar tüm yükü Şebnem'İn omuzlarına yüklememiş oluruz. Tecrübesi sayesinde savunması iyidir Penny'nin. 1-2-3 değerlendirebiliriz oyun içinde. Ki takımın 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda sıkıntısı var maçın gidişatına göre değerlendiririz. EL'de ise Dubljevic 3 numara Penny 2 numara oynar feci size'lı sert bir takım oluruz o zaman grupta 4. olduğumuz an şampiyonluk için favoriyiz diyebiliriz. Çünkü herkesin bildiği gibi kesin favori gözüken UMMC ile her alanda eşleşmelerde eşitliği hatta bazı yerlerde üstünlüğü ele geçiriyoruz.

İnşallah bu transfer çabuk hallolur Prag ve UMMC maçlarından en az birini kazanıp son maç Wisla'yı yenip 4.lüğe kapağı atmamız lazım. Ki o zaman FB'nin son maç yenilip Avenida'ya liderliği verebileceğini bile düşünüyorum:))

Penny eğer gelirse bu gruptan çıkarsak bence de Fenerbahçe o dediğiniz şeyi yapar.
Eğer Penny gelirse Ekrem Hoca bir sürpriz daha yapacaktir bu sene.
Yeter ki 4.olalım :)

Penny transferi inşallah gerçekleşir. Sühan abinin de dediği gibi hücum yönünü geçtim zaten iyi olan savunmamiz gelirse rakipler için kabus olur.

Zellous'u severim ama oyuncu olarak Penny ile kıyaslamak hiç olmamis.

Nuria-Penny-Duba-Sancho ve Bone 5lisi aynı anda sahada olursa kimse bize dayanamaz Avrupa'da.
Şu 5'liye ancak UMMC rakip olur.
Onları da Ekrem Hoca'nin sihirbazlığı ile yeneriz :)
1-Penny gelsin.
2-İlk 4'e girelim.

Sonra mı ?

Ekrem Hoca en iyisini yapar.