2014-2015 Transfer Sezonu

Valla sitenin twitter hesabı hiç hoş şeyler yazmıyor; oyuncuların parası ödenmiyormuş ve huzursuzlarmış.

Odeabank da mı az sponsorluk parası veriyor?

Allah kahretmesin ya, vazgeçtim oyuncu falan istemiyorum abi, eldeki oyuncuları kaçırmasınlar o bile başarı olacak.. Bir de bu ortamda Penny Taylor transferi istiyoruz.. Tamam paraları elbette ödenir ama ne bu kızları ne de bizi huzursuz etmeye ne hakları var ya, biz her an olumsuz haber gelmesin diye dua mı edeceğiz??

Baskan her firsatta amator branslari sorumluymus gibi gosteriyor yani soylenecek soz bulamiyorum .Kirk futbolcuyla 3 futbol takimi kuracak oyuncuyla anlasmalar yapip havadan maas dagitan yoneticler , basket ve diger amator subelere alinlarinin son terine kadar helal ve hakli kazandiklari parayi odemeli ve sikayet etmemeli.Ayrica subeye transferide kim yapiyorsa biran once yapmalidir.Yonetim sadece sikayet ediyor ve futbol takimini sorunsuz goturmeye calisiyor.

Bize bu basketbol şubesinde gülmek haram.
Bu yönetim hiçte beklediğim gibi çıkmadı.
Umarım Mayıs' da gelecek yönetim basketbol şubesine yeterli değeri verir.
Bende Penny transferi bekliyorum.

Şunu net bir şekilde söylüyorum. Galatasaray Spor Kulübü başkanının fuzuli gördüğü şube kadın basketbol şubesidir. İmkanı yahut yetkisi olsa bu şubeyi düşünmeden kapatır. Neyse ki geçici olarak geldi.

Taraftar olarak bu sene yeterince sınıfta kaldık. Geçen sezon tüm kupaları kazanan takım en kötü ihtimalle ortalama 5-6 bin kişiye oynaması gerekiyordu. Gerçi erkek basketbolda bile ortalamalar bu şekilde değil sanırım.

Her maç belli bir kitleye ulaşmamız gerekiyordu. Bu iş sadece Fenerbahçe maçlarıyla olmuyor. İmkanı olan herkes takıma destek vermeli ki yönetimde mesajı net bir biçimde almalı.

Penny Taylor transferi için Ahmet Dedehayır'ın girişimleri var deniyor.

En son Kasım ayıydı hatırlıyorum, ''1-2 oyuncuyla ilgileniyoruz en geç hafta sonu açıklayacağız transferi'' cümleleri vardı... Aradan mevsim geçti...