2014-2015 Transfer Sezonu

Hala Murat Özyer denen yalancının söylediklerine inanan mı var arkadaşlar :)

Penny Taylor'a teklif gitti ama düşünüyor ve ikna edilmesi gerekiyor.

Ben transfer filan istemiyorum. Şu ödemeler yapılsın yeter. Bir şekilde bu sezonu kazasız atlatalım şu basiretsizler gitsin.

Bir tarafta paralarını alamayan oyuncular varken transfer bana haksızlık gibi geliyor. İlla dışarıdan bir kaynak yaratılacaksa oyunculara ödeme yapılsın. Sadece kadın takımı için değil tarihin en başarılı takımı olan engelsiz aslanlarda da durumun iç açıcı olmadığını gördük. Yazık!!

Bizde halen yok Penny Taylor gelsin yok Shavonte , Penny'den daha fazla katkı sağlar takıma falan filan. Menajer tuzağına düşmeyin | Osman Şenher | Milliyet.com.tr Şu bir gerçek basketboldan sorumsuz yöneticiler bu şubeyi taraftarlar kadar düşünmüyor. Ayrıca Işıl'a da ayrı kızıyorum.Liglerin bitmesine 3 ay var bu sezon para istemiyorum demiş. Yahu o kadar gereksiz oyuncu trilyonları cebe indirirken fedakarlığı sen mi yapacaksın ? Umarım bir daha bu şekil davranış içine girmez Işıl.

Çok guzel bir yaziyi bize okuma firsati verdin uğur kardesim.Kesinlikle cok dogru bilgiler var burada.

Bende gsbasket'in twitter hesabından gördüm. :) Bu konu üzerinden şubeye yüklenmek ve yöneticilere peşinizi bırakmayacağız mesajının verilmesi çok güzel olmuş. Biz transfer konusunda yöneticiden açıklama bekliyoruz o da bu pilav daha çok su kaldırır diyor. Biz ne günah işledik de sınanıyoruz bilemiyorum.

Bone un sakatlanmasi uzerine 2 veya 3 numarada bir transfer artik kesin sart.En azindan kisa oyunculardan skor bulabilip,Nevriye,Sancho ve Dubayi 4 ve 5 numarali pozsiyonlarda oynatmak lazim.

Ahmet Dedehayır şimdi Radyospor'a Işıl konusunda gerekli açıklamaları yaptı. Şube yöneticisi Kursk takımı Işıl'ı bırakmıyor derken Ahmet Dedehayır Kursk takımıyla anlaştıklarını açıkladı ve Işıl , Galatasaray'a gelmek istiyor dedi. Işıl'ın hakları alınmış iş Galatasaray'ın Işıl ile anlaşmasına bakıyor.

Bazı düzeltmeler yapmak lazım.

Artık Kursk Işıl'ı bırakmak istemiyor, hatta bildiğim kadarıyla gelecek sene için sözleşme bile önerdi. Yani bu saatten sonra bu iş zor olur artık.

Işıl kulübün maddi zorluk içinde olduğu bu için bu sene sonuna kadar ücret istememiş ama hata yapmış bana göre. Millet 30-40 bin tl maaş alarak karaktersizlik, yalancılık, sahtekarlık yapıyor çünkü şubede!

İşte en başından beri istediğim olay gerçekleşti. Taraftarın gözünün içine baka baka yalan söyleyenlerin foyası çıktı ortaya. Şimdi bu zata elimizden geldiğince tepki koymak lazım. Bu olayı mümkün olduğunca çok taraftara göstermek, anlatmak lazım. kimin ne olduğunu herkesin bilmesi lazım.

Ben Işıl'ın zaten bu sezon geri dönmesini istemiyordum. Ve açıkçası sabah akşam milletin dön kaptan dön kaptan demesindne de irrite oluyorum. Özellikle instagramda kız misla sosyal sorumluluk çerçevesinde kanser hastalığına dikkat çekiyor hoop "Kaptan dön ne zaman dönüyorsun!!" Hayvanlara iyi bakalım diyor hoop "Kaptan dön artık!"

Bunu diyenlerin hiç birinin maça falan geldiği de yok. 200 kişi maç seyrediyoruz (max rakam) ama Işıl'a dön diye ağlayan insan sayısı 100bin! Işıl Bu "kaptan dön artık özledik!!" vs vs diyenlerin %10'u samimi olup D.Kursk maçıan gelsedi salon full olurdu. Bu yüzden Işıl'a da gittikten sonra hep dediğim gibi

Gelme kaptan kal oralarda. Orası bittiğinde Moskova'ya git Varşova'ya git ama sakın dönme. Çünkü döndüğün an en fazla 2 ay sonra hakkında aynı kişiler saçma konuşmaya başlayacaki. Sen kal oralarda işine bak zaten 6-7 sene daha yapabileceksin bu mesleği en fazla. Bu arada yazın da bu kurmayı planladığın spor okullarıyla ilgilenirsin böylece sevenlerinle buluşursun. Çekilmez buralar. Ki GSSK bitti FC oluyoruz artık. Hatrlarda GS'lı Işıl olarak kalacaksın zaten

Transfere gelirsek ben takımdan kulüpten geçtim spordan soğudum zaten artık. AKP hükümeti ülkedeki sanatı daha önce bitirmemiş olsa sanata vereceğim kendimi. Her gün sinemaya gidip 1 film seyrediyorum o da tükenmek üzere. Gene spora kalacağız ama artık o zevk yok. Bu şartlar altında transfer osla ne olur? Al işte Kennerman Erkek basket 7.maçın hıncını alıyor AGÜ maçında GS'dan. Obradoviç ve ivkoviç'İ öyle azarladığını düşünsenize? Kuran çarpsın orda yığarlardı parkeye onu! Bir daha hakemlik yapamazdı ki azarlamaya götü yemezdi! Ama Adam Ekrem Memnun le Ayhan Avcı'yı almış dibine getirtmiş azarlıyor!! Böyle adamına göre muamele olan bölgede ADAM olamayanların yönetimiyle ne şampiyon olabiliriz ne spor yapabiliriz!!

Geçen sene de EL'i alınca bir nevi mecbur kaldılar bize kupayı vermeye. Onda da kadıköy'deki maçlarda yapılan hakem hataları tesadüflerine şahit olduk. TBF de EL şmp'una haksızlık yapamadı ama bu sene EL'İ de alsak bu hakemlere inancım yok. Adam hem FIBA hem TBF başkanı bir tanesi itiraz etmedi bizim camia zaten sümsük! Herkes birbirinin arkasını kazıyor rakiplere laf diyen yok!

Bu yüzden kal oralarda Işıl sokma ağrısız başına dert

Koskoca camiada şu Murat Özyer yalancısına "höttt" diyecek adam yok mu ya? Bu kadar mı aciz bu kulüp?

Galatasaray üzerinden menfaat sağlayan tüm sahtekarlar kahrolsun.

Yönetim oyuncu almasa da takım iç saha avantajını aldı sayılır. FB, İstanbul Uniye kaybetti. Artık bu saatten sonra iş taraftara düştü. Şampiyonluk tribünün ellerinde.