• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Transfer Sezonu

Ekrem Hoca, Casas'ın sakatlığıni öne sürüp skorer yabancı transferi için baskı yapmalı artık.
Ergin Hoca nasıl transfer lazım diyorsa o da baskı yapsın şu transferi yaptırsin.

Penny Taylor 25-7-6 yapmış.

Özyer ayrıldı, şimdi sıra Işıl'da Çarşamba Kursk yönetimi geliyormuş Murat Ozyar1 twitter hesaplı kişi dün akşam ilk Özyer'in gittiğini söylemişti, sonra da Çarşamba Kursk yönetimi İstanbul'a geliyor dedi. Sanırım Işıl da dönüyor :)
Işıl geldimi yine Eurolig bizimdir :)

@AvTutkuDincer : Haftaya ödeme yapılmazsa kadın basketbol takımımızdan çok önemli iki kişi daha ayrılıyor. İşadamları geri almak kaydıyla hemen para vermeli.

Maalesef gerçek bu. Hafta başına kadar süre vermiş 2 tane önemli yabancımız. Gereken ödemeler yapılmazsa gidiyorlar.

Küfür gibi.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Transfer ümidiyle girdim küfür ederek gidiyorum .

Allah sizi ıslah etsin ne diyim ki başka.

Edit: Basketfaul'ün haberine göre Zellous
,Fb için İstanbul'a geldi.

Eğer doğru ise Shavonte'den hiç beklemezdim bunu..

Söylenene göre disiplinsiz davranışları nedeniyle Angel gönderilmiş, onun yerine alınıyormuş Zee..

Oyuncular kendilerini bizimle muhattap görmüyor maalesef.Paralar ödendiği takdirde en mutlu oldukları,olacakları yer elbette Abdi İpekçi.Fakat paraları ödenmediğinde de aptal yerine konuluyoruz deyip geçiyorlar.Yaşanabilecek en büyük başarıların Galatasaray'da yaşanabileceğini ise Nevriye'nin 13 Nisan 2014'teki hali gibi özel günlerde görüyorlar.
Bunca yalakalığın karşılığı olarak Eximbank'tan biraz daha kredi çekilemiyorsa,yönetimin omurgasız olduğu kadar beceriksiz;Duygun Yarsuvat'ın da kendi avukatlığının reklamını ve altyapısını oluşturacak kadar çıkarcı bir karaktere sahip olduğu sonucuna varabiliriz.

Şu bir gerçek ki , bizdeki son 2 yönetim ( özellikle Ünal Aysal ) Azil Yıldırımın tırnağı olamazlar. Bir kulüp ancak bu kadar kötü yönetilebilir. Başarı bizim kulüpte cezasız kalmaz.
Amatör branşlar zarar ediyormuş. Yönetim olarak sizin işiniz ne , kaynak bulmak. Siz beceriksiz olun , sonrada basketbolu küçültün.
Tek kelime ile, yönetim size yuh olsun.

Shavonte-FB

yıkıldım..

Rakibin en kötü sezonlarından birini geçiriyor, bu yıl da saha ve şampiyonluk avantajı sende ve sen(transferi geçtim) halâ ödeme yapmıyorsun ve 2 oyuncun gitmek üzere...

Şu bir gerçek ki , bizdeki son 2 yönetim ( özellikle Ünal Aysal ) Azil Yıldırımın tırnağı olamazlar. Bir kulüp ancak bu kadar kötü yönetilebilir. Başarı bizim kulüpte cezasız kalmaz.
Amatör branşlar zarar ediyormuş. Yönetim olarak sizin işiniz ne , kaynak bulmak. Siz beceriksiz olun , sonrada basketbolu küçültün.
Tek kelime ile, yönetim size yuh olsun.
Bizim yönetime yaptığınız her eleştriye kelimesi kelimesine katılıyorum fakat kulüplerine şikeci sıfatını hukuken yazdırması bir yana getirip getirip en kritik yerde kaybeden takımları A.Y.'nin kafa yapısının sonucu.Bol para az kültür olarak tanımladı;Hükümet,Muhalefet ve iş çevresinin ekonomik çıkarcılığı ve bu paralelde gelişen adımlarına endeksledi yaşamlarını.

Bizim yönetime yaptığınız her eleştriye kelimesi kelimesine katılıyorum fakat kulüplerine şikeci sıfatını hukuken yazdırması bir yana getirip getirip en kritik yerde kaybeden takımları A.Y.'nin kafa yapısının sonucu.Bol para az kültür olarak tanımladı;Hükümet,Muhalefet ve iş çevresinin ekonomik çıkarcılığı ve bu paralelde gelişen adımlarına endeksledi yaşamlarını.

Ben adamı , uzun zamandır amatör branşlara yaptığı yatırım ve kaynak bulma konusunda takdir ettim , yoksa kişilik ve ilişkiler anlamında değil.
Yanlış anlama olmasın.

UMMC macinda Sancho ve Jelena Ekrem hocayla tartismis, dogru mu? dogruysa nasil oldu yazar misiniz?

Fb Angel -Shavonte değişikliğiyle büyük güç kaybetti.Mevcut takımı korursak şampiyon oluruz

UMMC macinda Sancho ve Jelena Ekrem hocayla tartismis, dogru mu? dogruysa nasil oldu yazar misiniz?
Dubljevic'le sert tartıştılar fakat Dubljevic her daim oyunun içinde ve baskın bir karakter olduğundan sıklıkla yaşanan bir durumdu bana kalırsa.Sancho ise 3. periyotta zihnen baya dağınıktı.

Sancho gitmek istiyor olabilir mi sizce. Bu sene onun icin kotu geciyor performans olarak, diger senelere gore. Yuzdesi cok dusuk. Bu sene son senesi olur diye dusunuyorum.

Geri