2014-2015 Transfer Sezonu

Ekrem hoca Adana'da oynanan Aski maçınının sonunda da Jelena'yı sert bir şekilde uyarmış diğerlerinden önce soyunma odasına göndermişti ama sonra tatlıya bağlanmış.. Maç içerisinde zaman zaman böyle şeyler olabiliyor, önemli olan bu gerginliği sürdürmemeleri.. Tabi bunda biraz da kızların uzun zamandır yatmayan maaşlarının ve belirsizliğin de etkisi vardır.

Bu arada Shavonte transferinde bize bonservis verecek mi Fener? Eğer öyle bir durum varsa umarım kızların maaşı bir an önce yatar.. Shavonte'den beklemezdim yazdım ama bir Lo Bianco etkisi de yaratmadı onun gidişi.. Sancho olsaydı eğer (Allah yazdıysa bozsun) işte o zaman yıkılırdım..

Bahsedilen oyuncular Sancho ile Bone

4 aylık alacakları var kulüpten ama ya bugün ödenmiş ya da ödenecek bir 90bin $ var yani ikisi de kalacak kısa vadede sıkıntı yok ama kızların alacakları var onlar ne zaman verilir bilmiyorum. Jelena Sancho Ekrem hoca her maç kavga eder her maç da biter sahada kalır bu. Bunlardan farklı anlamlar çıkarmaya gerek yok. Zaten hiçbiri de karaktersiz insanlar değil param verilmiyor diye oynamayacak. UMMC maçını seyrederseniz bizim adımıza maçın en iyisinin hatta sahanın en iyisinin Sancho olduğunu görürsünüz. Bone maçtan sonra en üzgün insanlardandı.

Öte yandan, oyuncuların parasını veremezken (hayal gibi tabii ama) Angel GS'a gelse şimdi, ne kadar süper olur. Direk Lig kupasını bize verirler EL için ağır favori oluruz. Ekrem Hoca Angel'in o savruk sistem dışına çıkan oyununu kısa zamanda toplardı. Ki Angel Aziz'e gıcık kapıyor çok ucuza bizde sezonu tamamlar istanbul'dan da ayrılmak istemiyor seviyor buraları.

O zaman hadi geçmiş olsun. GS spor kulübünü bir yerlerine sokup Futbol sıçarlar artık.

Taraftar yönetim üye divan camia herkese kırgınım herkesin suçu var. Kadın basket takımı EL'i aldı geldi ilk maçına çıktı istanbulda 250 kişi vardı tribünde. Böyle taraftara da böyle yönetime de böyle kulübe de üyesine de yakışmıyordu zaten bu takım. Erkek takımı da yakışmıyor Bunlara günde üç öğün bayat çayı dayayacan

5-6 yıldır bu forumdayım öyle çok fazla yazıp yorum yapan biri değilim bu ortamda ne bir forum üyesi hakkında ne de bir yönetici hakkında kötü söz yazmadım ama artık bugun son raddaye geldiğimi düşünüyorum.Eğer bu yazıda küfür yoksa sizlere ve modlara olan saygımdan dolayıdır.Yeter be kardeşim Son Avrupa şampiyonu,lig şampiyonu takım maaşlarını alamıyor,Sayısız kupa kazanan kulup tarihinin en başarılı şubesini oluşturan Engelsiz Aslanlar para alamıyor, son Euroleague çeyrek finalisti takım para alamıyor ve dahası takımı 23 sene sonra şampiyon yapan koç 6 aydır maaş alamıyor.Ama yarısı karaktersizlerden oluşan Futbol takımına bakıyoruz maaşları bir şekilde yatırılıyor.Engin Baytar aldığı paraları saçıyor,Aydın Yılmaz 10 yıldır kulup bunyesinde.Aydına kendi evladımız diyenlerden daha geçen sene herşeyini ortaya koyan Kadın Basketbol Kaptanıyla sözleşme imzlamadı elinden kaçırdı ve hatta suçu ona attı ya.Futbolda hedeflediğimiz o 4. yıldızı kendinize saklayın.Galatasaray Spor Kulubu içinde olan tüm hesaplaşmalardan oyunlardan sıkıldım artık.Sözde Aristokrat olan ama vizyonu az olsun bizim olsun ile sınırlı bu anlayış sürücekse kapatın kulubu biz rahat edelim sizde.Hakkınızı helal edin Ergin Hocam,Ekrem Hocam,Sedat Hocam ve bu forma için emek veren tüm oyuncular,malzemeciler biz size sahip çıkamadık...

Yazık yani. Diyecek tek kelime budur ki Sancho ve Kelsey'i tanıyoruz biliyoruz. Kelsey'in taraftarla ilişkisini,Sanchonun en zor zamanlarda bile bırakıp gitmediğini. Kim bilir kaç aydır ödemiyorlar paralarını,kim bilir ne kadar bıktırdılar.Çok değerli sayın Murat Özyer de anca sosyal medya da taraftara laf yetiştirip engellesin yapabildiği tek olay o. Hadi kendisi istifa etmiyor anlıyorum ama sevgili yönetimimiz onu kovmak için ne olmasını bekliyor? Hiç oyuncumuz kalmasın,sahaya çıkamayalım diye bekliyorlar herhalde.ve Murat Özyer'in Kelsey ve Sancho için "Galatasaraylılık ruhunu kavrayamamış" başlıklı açıklamasını bekliyorum.

Önce Erkek Basketbol sonra Tekerlekli Sandalye takımında bu durumu görünce umarım Kadın takımında böyle şeyler olmaz diye düşünüyordum.

Malesef oraya da sıçradı. Kötü hem de çok kötü oldu. Bu saatten sonra Ekrem Hoca da istifa etsin.

Ahmet Dedehayır transfer yapacağına şu paraları ödeseydi. Merak ettiğim Böyle bir talebi oldu mu ? Oldu ise yönetim ne dedi ?

Galatasaray SK tarihinde en buyuk basariyi Avrupa Sampiyonu olarak kanitlayn kadin basketbol takimina yapilan bu kacinci ihanet? Yazıklar olsun.......... diyecek soz yok cok uzgunum.... Haberler dogruysa bu sezon cope gitmistir.. Kelsey Bone'un Galatasaray kariyerinde kendini nasil gelistirdigi, 2 sene icinde ne kadar elit bir uzun olacagini ve o havaalanindaki efsane dansi.. Sancho'nun keza oyle.. Attigi son saniye basketi, kupa sevinci, muazzam performanslari.. Yazik ya emeklerinin karsiligini istiyorlar sadece!! Yaziklar olsun!!

Mümkün olan en kötü koşullar, er ya da geç, mutlaka ortaya çıkar . Daha fazla sıvamadan şubeyi kapatmak en iyisi . Bir degil iki degil sporcuların parasınin 'bilincli' olarak ödenmedigini düsünüyorum . Kadın basketbolunu külfet olarak gören yonetimde kına yaksın .

Ya yok mu şu allahın cezası genel kurulda çıkıp sponsor olabilecek bir iş adamı? Odeabank para vermiyor mu, veriyorsa o para kimlerin cebine giriyor?

Yuh be.

Yaziklar olsun gerekli onlemleri almayan tum galatasarayli taraftarin duygulariyla oynayip koltuklarinda kasila kasila oturan ve egolarini tatmin eden isbilmez yoneticilere