2014-2015 Transfer Sezonu

Ağır konuşacağım daha fazlasını hak ediyorlar aslında. Yönetici bozuntusu herifler. Nedir bu kepazelik? Cehennemin dibine kadar yolunuz var. Koca Avrupa Şampiyonu takımın düştüğü hale bak. Gitsin Ekrem Hoca da gitsin. Adama yazık böyle sorumsuz hayvanlarla uğraşmak zorunda değil. Emanetçi mal yönetimine de, basketbol şubesine de... Özyer mi Topsakal mı yolda görünce tekme tokat dalmak lazım. Sevaptır böylelerine dayak atmak. Utanın ulan utanın be!

Sözüm meclisten dışarı...

Zamanında verilmesi gereken tepkilerin hiçbiri verilmedi. Şubenin yanındayız mesajı yönetimdeki cibiliyetsizlere net bir şekilde ulaşmadı. Başkan denilen şahıs göreve gelirken niyetini belli etmişti. Sizler gelip geçersiniz ama korkaklığınız her daim akıllarda kalır. Bu güzelim adama güzelim kadroya gereken desteği vermeyen her bir kravatlının Allah cezasını versin.

Yaziklar olsun , soylenecek soz bulamiyorum.Basarili olmanin ve emek vererek son damla terini akitincaya kadar calismanin odulu bu olsa gerek.

Evet Kelsey Bone gitti hem de şaka gibi bu kızlar tam 4 aydır her zorluğa göğüs gerdiler defalarca bir muhattap aradılar hiç bulamadılar her seferinde halledilecek haftaya haftaya diyerek ertelediler . Sancho da malesef süre verdi takıma sadece o da değil takımda yabancıların hepsi aynı durumda çok yakında ya kıyamet kopacak ya da paralar ödenecek . Söyleyecek ve edilecek o kadar çok küfür var ki kulübü diğer yıl kapatabilirler bir takımla birleştirip üzerindeki yükü azaltmak istiyorlar hoşgeldin Galatasaray FUTBOL KULÜBÜ yazıklar olsun . Başarının bu kadar suç olduğu bir spor kulübü hatırlamıyorum şu başarıları Fenerbahçe sağlasa sövdüğümüz Aziz en iyi iş adamlarını bulur ( FB Acıbadem gibi ) 5 10 yıl böbürlenirdi bu kadar salak olamayız ama öyleyiz sanırım .

Offffffff of ne harika haberler bunlar insanın mutluluktan çıldırası geliyor.Neden bizim beyzadelerimizi eleştiriyorsunuz lütfen çok ayıp ellerinden geleni yapıyorlar zaten takım için !

Fener'in ligde 3 galibiyet önündeyken,yani finalde saha avantajı büyük ihtimalle bizde olacakken Kelsey ve Sancho takımdan ayrılıyormuş,şaka gibi ya...Ünal Aysal bir şubeyi finanse ederim diyordu,yönetim den birileri lütfen kendisiyle iletişime geçsin!!!

Basketbola sahip çık diyenler 4. yıldız takılırsa şakşak yapacaklar. Yönetim bunun farkında ne yazık ki. Sühan Abi'nin dediği gibi kadın basketbolu takip eden, takımın akibetini merak eden kaç Galatasaraylı var. Bence TC tarihinin en pragmatist yönetimi de bunu biliyor. 300-500 kişi sevinsin diye başımı ağrıtamam şeklinde düşünüyor. Kızlar boş tribüne oynuyor. İğneyi kendimize batıralım. Oyuncular ve koç haklarını helal etsin, gitsinler huzur bulacakları yerde işlerini yapsınlar.
Biz de yönetim kadar kabahatliyiz. Bu farkındalığa sahip olursak sonraki dönemlerde de buna benzer durumlar olduğunda baskı kurma şansımız olur. Yönetim de şöyle böyle yea şeklindeki tepki sadece içimizi rahatlatır.

Fener'in ligde 3 galibiyet önündeyken,yani finalde saha avantajı büyük ihtimalle bizde olacakken Kelsey ve Sancho takımdan ayrılıyormuş,şaka gibi ya...Ünal Aysal bir şubeyi finanse ederim diyordu,yönetim den birileri lütfen kendisiyle iletişime geçsin!!!
Dedi ve sizde inandınız mı.Aysal klubün maddi olarak bir problemi olmadığını da söylüyordu 3 ay önce.Kim bu klubü bu halede bırakıp kaçıp gitti?Bu hallerde olmamızın sebebi önceki yönetim.Bu yönetimi zerre beğenmiyorum ama tablo ortada arkadaşlar bizim klubün bırak transferi maaşları bile karşılayabilecek durumu yok

Ben transfer filan istemiyorum. Şu ödemeler yapılsın yeter. Bir şekilde bu sezonu kazasız atlatalım şu basiretsizler gitsin. Bir tarafta paralarını alamayan oyuncular varken transfer bana haksızlık gibi geliyor. İlla dışarıdan bir kaynak yaratılacaksa oyunculara ödeme yapılsın. Sadece kadın takımı için değil tarihin en başarılı takımı olan engelsiz aslanlarda da durumun iç açıcı olmadığını gördük. Yazık!!
....

Önerim biraz saçma gelecek ama futbol takımında milyonlar alanlar 100 er bin euro gibi sembolik bir rakamla basket şubesine yardım yapsalar fena olmazdı.

Bir kulüp düşünün geçen sezon 100.000 dolara oynattığı çaylak bir basketbolcusunun parasını ödeyemiyor,Sancho Lyttle,kirasını ödeyemediği için evden çıkarılma tehdidiyle karşı karşıya,basketbolu halen amatör olarak gören bir yönetim ve önü alınamayan iddialar...Layık mıydı Galatasaray buna sizce? Geçici başkan Duygun Yarsuvat bunun için mi geldi Galatasaray'a? Sermaye sözcüsü ve devrin iktidarlarının adamı Serhat Ulueren'in ve onun gibi bir kaç kişinin ortalığı karıştırmasıyla Ünal Aysal'ı harcadık.Evet kabul ederiz,Aysal son yönetiminde büyük hatalar yaptı,menajerlere menfaat bağlamında paralar kaptırıldı, basketbolculara vaad edilen primler ödenmedi.Evet,istedikleri oldu Aysal bırakmak zorunda kaldı.Duygun Yarsuvat 17 senedir Türk sporuna yapmadığı pislik kalmayan Fb Başkanını aklamak için mi göreve getirildi? A.Albayrak dedik,bazılarımız hatırlar,Marek Heinz'in bonservisi için ödenen 2.750.000 doların kefaleti için Mesut Yılmaz'ı devreye sokan ve bugüne kadar Galatasaray'a kuruş para vermemiş bir yöneticiye umut bağladık,o da iktidara sığındı.Ahmet Dedehayır,Işıl'ı getireyim dedi,yönetim vize vermedi! Şimdi herkes bu mali tablodan dolayı Aysal'ı suçluyor.Eğer Galatasaray tahmini 20 bin TL'lik bir maaşı ödeyemiyorsa,yazıklar olsun.Yazık oluyor Ekrem Memnun'a,Galatasaray sevdalılarına.Çözüm bulmak için göreve getirdiklerimiz Cem Kınay dışında bu çöküşü seyrediyor,bakalım daha neler göreceğiz...

Bayan basketbolun sponsor geliri dahil bütcesi düsük oldugu icin maaslari karsilayamamak normal. Cünkü kurulan takim masrafli.
Bu durumda 2 opsiyon var: Ya bu deveyi güdersin (yani adamakilli sponsor bulursun) ya da bu diyardan gidersin (kücülürsün).
Bizde de hicbir yönetici cebinden 50bin dolar verecek kapasiteye sahip olamadigi icin, yasananlar cok normal. Sonucta dünya üstünde popularitesi bu kadar düsük bir bransa (bayan basketbolu) yatirimci bulmak zor.

Kadın Basketbolunun Dünya üzerinde oldukça iyi bir popülaritesi vardır. Mesele Galatasaray'ın yapısıdır. Kimsenin öne çıkmasını istemeyen bir çekirdek yapı var ve bir şekilde Galatasaray'a ket vuruyorlar. Bir başkan düşünün ki Kongre Üyesi olma şartlarını değiştirecek misiniz sorusuna "statta mı yapacağız kongreyi" diye cevap versin.

Ben hâlâ merak ediyorum Emirates sponsorluğunu kim engelledi.

Ayrılmayı düşünen 2 oyuncu için halen bir şansımız var mı ? Yani maaşları ödenirse kalacaklar mı ? Yoksa iş işten geçti mi ?

Ben ne demek istedigimi elbette ki anliyorsunuz..
Bayan Basketbolu avrupada herhalde futbol veya erkek basketbolu kada popüler degil ve de bu yüzden toplam geliri belki de futbolun %1 olan bir spor dali.
Yani kimse sürekli zarar edecegini bile bile su anki konjüktürde bayan basketboluna yatirim yapmaz.
Bununla beraber bu sporu seven GSli isadamlarinin sponsor olmasi teoride mümkündür ama bizim beceriksiz yönetimler bu carklari döndürememislerdir.
Yine derdimi anlatamadiysam yapacak birsey yok.