2014-2015 Transfer Sezonu

Kulüp herkesi bir Işıl,Bahar,Nevriye veya Şebnem sanıyor galiba. Giden oyuncularından ardından malum açıklamaları da orta da. Bugüne kadar yerli oyuncular hiç ses çıkarmadı. Merakla onların patlayacağı günü bekliyorum.

Kadın basketbolunun, futbol ve erkek basketboluna göre popüleritesinin düşük olduğunu söylemek ayrı, popüler değil demek ayrı... Umarım ben de derdimi anlatabilmişimdir.

Veee boooom! "Galatasaray Odeabank'ta Kelsey Bone ve Sancho Lyttle'dan sonra, ödemelerdeki gecikme nedeni ile Jelena Dubljevic de takımdan ayrılmak üzere."

Ben ne demek istedigimi elbette ki anliyorsunuz..
Bayan Basketbolu avrupada herhalde futbol veya erkek basketbolu kada popüler degil ve de bu yüzden toplam geliri belki de futbolun %1 olan bir spor dali.
Yani kimse sürekli zarar edecegini bile bile su anki konjüktürde bayan basketboluna yatirim yapmaz.
Bununla beraber bu sporu seven GSli isadamlarinin sponsor olmasi teoride mümkündür ama bizim beceriksiz yönetimler bu carklari döndürememislerdir.
Yine derdimi anlatamadiysam yapacak birsey yok.

Bir tane maça gelmezsiniz. (saygı duyarım) Takımın hakkı yendiğinde susarsınız. 2-3 tane futbol bileti kombinesi alınca kendinizi kulübün sahibi sanarsınız. Galatasaray Spor Kulübü'nde başkanlığı göze alıyorsan Judo şubesine bile yatırım yapacaksın.

Biz her maçta elimizden geldiğince olmaya çalışıyoruz. Biz bile kapatın biz de rahat edelim demiyorken, klavyeden yazacağını 3-5 satırla ne anlatmaya çalışıyorsunuz ki? Sizin bu sporla ilgilenmiyor olmanız. Bu branşın küçüleceği-kapanacağı anlamına gelmiyor. Yanına pas atamayan adamların, küme düşen takımdan gelen oyuncuların yıllık maaşına kurulan takım. Önce o yanına pas atamayan adamları bu kulüpten def edin. Ondan sonra sırayı Kadın Basketboluna getirin.

yönetim artık bu işi ciddi almaya başlamalı yoksa bütün oyuncular gidecek artık bir kısa skorer oyuncu transferi yapalım dedik 3-4 aydır alamıyoruz yok görüsürüyoruz anlasma saglanmak üzere bunlar palafra ve bunuda becerdiler oyuncular artık teker teker gitmeye basladılar avrupa sampiyonu takıma bunu yapıyorlarya daha ne diyelim fenerbahçede bir oyuncu ayrılmadan hemen onun yerine birini alıp ayrılayacak oyuncuyu yolluyorlar, bunuda angelde gördük acaba aldıkları parayı napıyorlar. bizim yönetim herhalde tatile cıkmak icin para biriktiriyorlar.

Can Topsakal Kelsey ve Sancho'nun takımdan ayrılmayacaklarını açıkladı. Kelsey tedavisi için ABD'ye gidiyormuş. Sancho'nun ödemeleri bugün yapılacakmış. Kelsey'de ABD'den döndüğü vakit parasını alacakmış. Umarım bir ayrılık olmaz.

Fanatik Galatasaraylıyım ama 2 maaşım ödenmesin ''takımı ve taraftarı çok seviyorum ama malesef gitmek zorundayım'' der giderim ki kızların paralarını kaç ayda bir aldığını Allah bilir. Bu şerefsizlerin iki dünyada yakası bir araya gelmesin.

Şu an parasını ödeseler ne olacak ki. Bir kaç ay sonra yine aynı durum yaşanacak yine patlak verecek. Bunlar akıllanmaz çünkü.

Can Topsakal Kelsey ve Sancho'nun takımdan ayrılmayacaklarını açıkladı. Kelsey tedavisi için ABD'ye gidiyormuş. Sancho'nun ödemeleri bugün yapılacakmış. Kelsey'de ABD'den döndüğü vakit parasını alacakmış. Umarım bir ayrılık olmaz.

Bu durumda Kelsey kesin gitti. Ne demek ABD'den döndüğünde? Anasının satayım şu dünya da Türkiye'de futbolcu olmak varmış. Bir şekilde kendini 3 kerizlere atarsan yıllık 1 milyon avro garanti.

Fırsat ayağımıza kadar geliyor. Fenerbahçe , Angel ile yollarını ayırıyor ve yerine Shavonte'yi alıyor. Nitekim güç kaybediyor. Ama biz de hemen karşı bir kaos yaratıyoruz anında. Bu süreci doğru yönetebilseydik yani ödemelerde sorun yaşamayıp takıma Angel yahut Penny'i dahil edebilseydik kimse durduramazdı bizi ama yok yapılmıyor , olmuyor. Başta kendi yönetimimiz tarafından engelleniyoruz.

Angel'in gitmesi, Zellous'in fbye gelmesi fb'nin vizyonunun bizden de kötü olması anlamını taşıyor :) Kötü güç kaybettiler ama bizim aciz yönetim onları destekte kusur etmez!

Valla delireceğim her gün ilk fırsat bulduğumda bir umutla siteye giriyorum ne olur bir gün iyi bir haber olsun diye artık sinirlerim harap oldu çok çok uzun zaman sonra 2-3 yıldır basketbol takımlarımızda bir hava yakalamışız tekrar eski güzel günler gelmiş herkes mutlu oluyor bu takımlarının başarılarıyla gel gelelim ezilen hor görülen neredeyse aşağılanan takımlar ve koçlar anladım ki en büyük hainler kendi içimezden olanlar bıktım artık.

Geçmiş olsun artık. Can Topsakal en son erkek basketbolunda paraları bugün kesin yatırıyoruz dedikten ve 50 tane "paralar ödendi" haberleri çıktıktan 1 hafta sonra 1 oyuncu ayrıldı, diğerleri icra başlattı. 2 hafta sonra 3 oyuncu ayrıldı, 3 hafta sonra oyuncular idmana çıkmadı. Adama çık sadece taraftarı oyala demişler.

Murat Özyer'de Kelsey Bone'un ayrıldığını açıkladı ama geri döndürme şansımız varmış. Her zamanki hikaye yani. Can Topsakal farklı Özyer farklı konuşuyor. Lütfen bu sitede Murat Özyer'in adı yasaklı kelime olarak geçsin. Adını yazarken bile elim titriyor artık.

Shavonte'yi Fener aldı, nasıl aldı, neden bonservis alamadık?

Birileri açıklar ve hesabını verir her zaman olduğu gibi!

Zarar vermeye devam..

Zellous çok iyi bir oyuncu ama Angel kadar etkili değil. Angel'ın yerine Zellous'u alıyorlarsa gerçekten kafayı peynir ekmekle yemiş olmalılar.

Shavonte için sevindim. Bütün sezonu boş geçirmesi iyi olmazdı. Umarım bize karşı iyi oynamaz. Şahsen, kendisini her zaman güzel anılarla hatırlayacağım. Şampiyon takımdaki her oyuncunun yeri ayrı. Umarım gelecekte yollarımız tekrar kesişir. :)