2014-2015 Transfer Sezonu

Ben olsam basketbolu bırakmak isteyen Nevriye ve Şebnem ile asla devam etmezdim. Oyuncu kafasında bitirdiği birşeye hatır gönül yüzünden kalıp da katkı veremez. Ben seneye bu 2 oyuncuyu asla eleştirmem hata yaptıklarında. He bunu hoca da biliyordur ama bakmıştır ki yeniden yapılanıp 2 seneye oturabilecek genç bir kadro kurmasına izin vermeyecekler ; o da bari elimdekileri tutayım diye düşünmüştür mecburen. Yoksa ''belli bir plan ve hedef dahilinde'' olmak kaydıyla basketbolcuların yaşı yüzünden bir revizyon olması gerektiğini hoca benden 5000 kat daha iyi biliyordur. Hazır böyle bir ortam ve hocan varken kurucaksın iskeletini ve doldurcaksın genç oyuncuları ama işte bu şubede hoca olsam yürürken bile arkama bakarım bir tehlike var mı diye.

Ben olsam basketbolu bırakmak isteyen Nevriye ve Şebnem ile asla devam etmezdim. Oyuncu kafasında bitirdiği birşeye hatır gönül yüzünden kalıp da katkı veremez. Ben seneye bu 2 oyuncuyu asla eleştirmem hata yaptıklarında. He bunu hoca da biliyordur ama bakmıştır ki yeniden yapılanıp 2 seneye oturabilecek genç bir kadro kurmasına izin vermeyecekler ; o da bari elimdekileri tutayım diye düşünmüştür mecburen. Yoksa ''belli bir plan ve hedef dahilinde'' olmak kaydıyla basketbolcuların yaşı yüzünden bir revizyon olması gerektiğini hoca benden 5000 kat daha iyi biliyordur. Hazır böyle bir ortam ve hocan varken kurucaksın iskeletini ve doldurcaksın genç oyuncuları ama işte bu şubede hoca olsam yürürken bile arkama bakarım bir tehlike var mı diye.

Olaya objektif baktığımızda evet haklılık payınız var, şöyle bir durumda var; Şebnem bırakmış olsa dahi Avukatlık mesleği hazırmış yani kendisine ihtiyaç olduğu, sözleşme uzatma teklifini kırmamış olabilir ama görev verilecek maçlarda bu sezon olduğu gibi aynı ciddiyetle ve şevkle oynayacağından hiç şüphem yok belki daha fazlasıda olabilir.Benim endişem Nevriye ile ilgili; burada bir arkadaş yazmış bu sezon aldığı ücretin aynısı ile ( 550.00 Bin Euro ) devam etmeyi kabül etmiş,asıl Nevriye ile ısrar etmeseler daha iyi olur yok eğer devam edecekse bile fedakarlık yapmalı yada IŞIL,a takımda kalırsa 600 veya 650 bin Euro vermeleri gerekirki IŞIL bu ücreti fazlasıyla hak ediyor diye düşünüyorum

Shavonte daha ne yapmalıydı!!! 3 kupayı kazanan takımın 1 numaralı skor opsiyonuydu, yaptığı savunma ortada, her maçta hırsla sonuna kadar savaştı, üstelik 40 dakika sahada kalarak yaptı bunu, resmen ağzıyla kuş tuttu yinede kendini beğendiremedi demek, Shavonte bu takımdan giderse bunu planlayan ve gerçekleştiren herkeze kısaca emeği olan herkeze yazıklar olsun!!! Kimse çıkıp Alba gitti felan demesin, sonuçta herşey ortada avrupalı Shavonte yok, ama Bone kadar katkı verecek uzun bulunur sonuçta...

Böyle bi haber var.

59D5M5.png

Dediğim gibi duyduğumu yazdım arkadaşlar gazeteci arkadaşlar Murat Özyere yakın olan isimlerle karşılaşırsanız sorun bence ya da yolda filan GS TV muhabiri görürseniz onlarda biraz aydınlatırlar daha belli değil demek yanlış olur ama bence Zellousu göndereceklerdir sonuçta ne olur bilemem duyduklarımı toparlayıp yazdım .

Bu vurgu artmaya başladı,o sebeple konuyu dağıtmadan öznel görüşümü vurgulamak istiyorum.Fatih Terim mağdur değildir,Fatih Terim bizi mağdur etmiştir.
Kadın basketbol takımı beyimizin en problemli günlerinde yaşadığının nereden baksak 80-100 katı sorunla bunları yaptı.Emeğe de saygısızlık oluyor bu benzetme.

Çok konuştuk çok yazdık ama sevinçli bir duyum var. Takımımız Kelsey Bone'u devşirmeye çalışıyormuş. Şartlar ne durumda bilmiyorum ama Kelsey+Sancho pota altımız oluyor. 2 tane daha kıtadışı hakkımız olacak onu da kısa rotasyonu için kullanabiliriz.

---------------------

Haberler

>Beşiktaş, başantrenörlük görevine Ömer Buharalı'yı getirdiğini resmi sitesinden duyurdu.
>Son 2 sezondur Edirnespor'da menajerlik görevini yürüten Engin Gönültaş, karşılıklı anlaşarak görevi bıraktı.
>Şikecilerde Angel takımda kalacakmış. 2. kıta dışı oyuncuları eski oyuncumuz Tina Charles olacakmış. Tina Rus pasaportu almıştı. Ruslar niye bırakıyor anlamıyorum ??
>Botaş'a veda eden Aziz Akkaya yerine Ceyhun Yıldızoğlu getirildi.
>Erlana Larkins, takımdan ayrılmak istediğinş, Famila Schio yönetimine bildirdi.
>Almanya ligi ekiplerinden TSV 1880 Wasserburg, BK IMOS Brno’nun Slovak pivotu Anna Jurcenkova ile sözleşme imzaladı.
>Nadezhda, George Dikeoulakos ile 2 yıl daha devam edecek.
>Eurolegue'de format değişecekmiş.

Şu belirsizlik bitsin artık bir an önce !!

Cidden can sıkıcı bir durum var şu anda.

Hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz...