Alba'nın ayrılmasıyla yaşadığımız güç kaybını yerine koymak istersek Sonja Petrovic iyi tercih olur. (Kontratını bilmiyorum)
Veya Tutku Beyin söylediğine göre Sancho devşirme statüsünde değilmiş. Kelsey'i devşirip Amerikalı kısa forvet alabiliriz. Kelsey bana göre devşirilmeyi kabul eder. Çünkü ABD milli takımı için pozisyonunda önünde 4 oyuncu var (Sylvia, Tina, Candace, Britney) İkisi zaten genç, ikisi orta yaş. Onları geçmek çok zor. Artı parayı zaten ABD dışında kazanıyorlar.
Konratı bittiyse Seimone olabilir. Fb Tina ve Linsay'ı alırsa Angel'ı serbest bırakır.O olabilir. Yaşı var ama Tamika halen her yönüyle üst düzey oynuyor. Sosyal projelerinden dolayı geç gelmek isteyebilir. Yinede değer. 3'de burayı biliyor. Uyum kolay olur. Veya bu WNBA sezonu öne çıkan çaylak olursa olabilir.
Şebnem ayrılırsa yerine Begüm, Şaziye, Gülşah vb. şutu olan yerli forvet. İkna edilirse devam eder.
Nevriye bırakırsa, Nevlin (millli olduğundan dolayı devşirme değilmiş) muhakkak alınmalı. Bırakmasada alınabilir.
Nuria Işıl'ı 10-15 dk. dinlendirebilir. Avrupalı bir guard'a ihtiyaç vardı.
Bence Esra'ya gerek yok. Yasemen, Bahar, ve Ayşe bu sezon daha çok katkı verebilir. Onlarıda rotasyona ısındırmak lazım.
Yababilirsek yine iyi kadromuz olur.
PG - Işıl, Nuria Martinez
SG - Shavante, Yasemen, Ayşe
SF - Sonja Petrovic (Seimone, Angel, Tamika), Şebnem (Şaziye, Begüm, Gülşah)
PF - Sancho Lyttle, Bahar
C - Kelsey , Nevriye (Nevin)
Bahar Öztürk haberi uçurtma sanıyordum. Kendi açıklamış. Bence saçma bir transfer oldu.