2014-2015 Transfer Sezonu

Tina Charles..

11/12 sezonunda bir numarali skor opsiyonumuz olan, Amerika Milli Takiminin As oyuncusu. Gecen Sezon ELW'de Wisla Can Pack'da sayi kralicesi oldu. Ezeli rakibimiz FB istiyor. Ve Tina Charles iyi bir oyuncu degil..

Haklisin .

Tina Charles..

11/12 sezonunda bir numarali skor opsiyonumuz olan, Amerika Milli Takiminin As oyuncusu. Gecen Sezon ELW'de Wisla Can Pack'da sayi kralicesi oldu. Ezeli rakibimiz FB istiyor. Ve Tina Charles iyi bir oyuncu degil..

Haklisin .

Tina Charles,in hücum yönü iyi ama savunması iyi değil arkadaşlar bunu demek istediler,Bizim takımdaki Kelsey eğer kendini dahada geliştirirse özellikle hücumunu Tina Charles,i bile geçer diye düşünüyorum.Savunması şimdiden iyi sayılır genç olduğunu varsayarak ...

Tina Charles orta mesafe şut denemese iyi oyuncu ama bazen abartıyor şut işini ki Malik Hairston ne kadar güven veriyorsa şut atarken Tina'da aynı şekilde. En azından bizde oynarken öyleydi

Sizinle ayni fikirde olmayabilirim.Bu garip birsey degil.Bence overrated bir oyuncu Fowlestanda daha kotu hem savunmada hem savasma konusunda.Ayriyetten Taurasi varken 11/12 sezonunda siz Charles a 1.skor opsiyonu diyorsaniz o sene hic mac izlememissiniz.Hersey istatistik degildir.Wnba de gecen yil 10 sayi ve uzerinde atmis pivotlar arasinda %40 saha ici isabeti ile en dusuk olani.Bizdede yeterli katkiyi veremedi final serisinde neredeyse hic etkili olamadi ve bu yuzden bizden daha iyi bir takima transfer olamayip daha zayif bir takima gitti.

Tina Charles'ı durup dururken neden eleştirdiğimizi de anlamadım bence rakibimiz istiyor diye her oyuncuyu kötülemek gereksiz. Tina'yı Bone ile kıyaslamayalım arada uçurum var.Bone genç demekte bahane olur 3 yaş var aralarında.

Bizdeyken Tina Charles dağınık bir takım vardı ayrıca Sylvia ile birlikte oynuyordu yani tam pozisyonu dışında 4 numara oynuyordu.

Tina Charles WNBA'de kendini kanıtlamış bir oyuncu MVP oldu.Ve 3 Ribaund liderliği var ligde zaten 2010'da dahil oldu lige.Bone için aynı şeyleri söylemek zor bizde iyi iş yaptı ama WNBA'de o kadar etkili bir oyuncu değil.

Ben özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum bütçemiz sağlam olsa ve Kıta dışı uzun düşünsek Bone yerine isterim açıkçası.

Fowles'la çok farklı tipte oyuncular Fowles tabiki daha iyidir.

( daha kendini tam kanıtlamadı.. ) Derken neyi kastediyorsunuz ? Kendisini bu takımda enerjisiyle,savunmasıyla,kritik anlarda aldığı sorumluluk ve skora katkısıyla ispat etmiştir hemde AVRUPA ŞAMPİYON,u olarak hatırlatırım ...

Avrupa Transfer piyasasında aranan bir oyuncu değil Alba gibi.Rahat tutarız diye düşünüyorum.Ayrıca benim beyendiğim bir oyuncu.

Soylediklerinizin bircoguna katiliyorum.Ama wnba de Grudada verim vermiyor ama bana sorulsa avrupadan bi takimdan uzun alcan deseler parker ve grudadan birini alirim.Wnba kimseyi yaniltmasin.Bone Charlestan bana gore 1 seviye daha alt bir oyuncu.Ben sahsi kanaatim rakibime gelirse faydali olacagini dusunuyorum ama buyuk maclarda ve ciddi pivotlara karsi yapabilecekleri soru isareti.Whalen karsi tarafa gitmesinde.

Fenerbahçe de dedikodulara göre Biba ve Angel kalmış. CAppy yerine Delle Done'nı alıyorlarmış amerikalı olarak.Birde İspanya liginden MVP Ndour.. Biz ise uyumaya devam!!!

Geçen hafta rüyamda Augustus'u aldığımızı görmüştüm. Ne hikmetse dün gece de rüyamda Augustus yeni sezonda bi maçımızda ilk 5 teydi. Bi insan neden 10 günde 2 kere rüyasında kadın basketbol takımının transferini görür anlamak güç... Ne yapıp edip erkenden hamlelerimizi yapmalı sezonu lider bitirip playoffa saha avantajıyla girmeliyiz ! Zira saha avantajının önemini bir kez daha anladık bu sezon.

Whalen ile de anlaştıkları yazıyor. Onların kimi aldıkları o kadar da önemli değil. Bizim ne yapacağımız önemli. Bu sezon da kendilerine çok güveniyorlardı, cik cik öttürdük.. Buraları okuyan şikeci kuşlar oluyor. Selam olsun hepsine. Sizin 10 sene hayâlini kurduğunuzu gelir 1 senede elinizden alırız ;)

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, başantrenörlüğe Polonyalı Jacek Winnicki'yi getirdi. Maya Moore Çindeki sözleşmesinden çıkması için baya külfetli bir tazminat ödenmesi gerektiği için Fener Moore'dan vazgeçip yeni koçun isteğiyle Della Donne ile anlaşmış. Ndour transferi çok önceden bitirmişler hatta buraya da yazmıştım. Angel-Donne-Biba-Ndour çok sağlam yabancıları oldu. El için 1 yabancı alabilirler. Tam net olmasada ELW F8'e Fenerin ev sahipliği yapması çok yüksek. Benim duyumum o yönde.

Çok güçlendiler. Bizim onlara üstünlük kurmamız için kesinlikle Bone devşirmemiz lazım. Olmadı milli takımda oynamasını sağlamalıyız. Abd milli takımında oynaması çok çok zor artık. Wnba'de istediği süreleri alamıyor. Dünde 8'de 0 ile oynadı. Beklenin altında oynuyor. İkna etmeliyiz.

Aziz Yıldırım seneye Euroleague'i almayı kafaya koymuş. Ne yaparsa yapsın bu seneki yarayı hiç bir zaman kapatamayacak :)

Della Done'un bahsediliği gibi kardeşinin sorunları varsa ve Fener'de bu konuda ikna etmiş ve bakımı konusunda garanti vermişse gelmiştir. Ne yazık ki kulübümüzde bu gibi insani konularda duyarlılık yok. Antremanda sakatlandıktan sonra üzeri çizilen çok sporcumuz oldu. Ancak yıldız oyuncuları şımartmayı bilir yöneticilerimiz. Mehmet Topal gitmek için on takla atarken şimdi fener için deli gibi oynuyorsa burada kulüp anlayışımızın problemli olduğu ortaya çıkıyor. Küstürüyoruz herkesi bir şekilde.

Delle Done'nin ABD dışına çıkması çok zor sebebini videoyu seyrederek anlayabilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=OGfCwzM_irw,
Kardeşinin bakımını ise kimsenin üstlenmesine gerek yok buda kendi şirketleri http://www.dda1.com/index.html

Galatasaray oyuncuların üstünü çiziyor diyen arkadaşlar ise, Erkek ve Kadın Basketbol ve Voleybol takımlarına bakabilirler, geçtiğimiz sezonlar kimler sakatlık ve hastalık sonucu sezonu kapatmış yada uzun süreli oynamamış ve buna rağmen takımlarda kalmışlar..

ben bugün GSTV'de Ebru Köksalın konuşlarının bir bölümünü izledim.Branşlarda daha çok başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız diyor ancak transferleri bütçelerimize göre yapacağını söyledi.merak ediyorum hangi bütçeden bahsediyor.hani ne bilelim azçok bütçemiz olsaydı basketbolda voleybolda bir transfer yapardık die düşünüyorum.yıllardır takımımızın transferlerde ilk defa bu kadar sessiz kaldığını gördüm.üzülüyorum açıkcası.