• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Transfer Sezonu

Benim üzüldüğüm konu Bayan şubemiz Galatasaray Tarihinin en büyük başarılarından birisine imza atmış iken Avrupa'nın en büyüğü, Türkiye'nin en büyüğü olup şu anda içinde bulunduğu durumdur. Bekle bekle nereye kadar ?

Haber bile yok. Kötü haber bile. Ortada takım yok şu an. Alba gitti. Işıl işi ne oldu? Sancho takımda kaldı mı? Nevriye ve Şebnem ikna edilebildi mi?

Allah tan Kelsey Bone takımda kaldı. O da taraftarı sevdiğindendir. Ne varsa taraftarda.

Ne varsa taraftarda demeyin şu takım konuşulurken. Bazı maçlarda 7 kişi olduğu için parkedekilerin sitemleri mevcutken taraftar olarak pay çıkarmaya hiç hakkımız yok.

Işıl işi ne oldu diye sormaya gerek yok bir sene Rusya'da. Bir daha söyleyeyim yönetim bu yıl başarı beklemiyordu. Elwde elenir final de kaybeder diye bekliyorlardı. Ekrem Memnun ve amazonları onları açığa düşürdü.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Takımda transferde neden yaprak kımıldamıyor diye düşünmeyin Murat Özyer çok çalışıyor ama yaprak kıpırdamaması için ! Bütün yoğunluğunu sadece bir oyuncu üzerine nasıl yoğunlaştırır . Nevlin 2 aydır haber bekliyordu ya şu takımdan 2 ay .

Murat Özyer Beyefendi o sıralarda final serisine konsantreydi !!!

Bir gün "başkan krizi çözecek" diye manşetler atılıyor, her hafta "iç transferler için Işıl ile görüşmelerimiz sürüyor" tweetleri atılıyor ama sonuç sıfır. Günün sonunda "biz elimizden geleni yaptık, oyuncu kalmak istemedi" olacak. Hem oyuncu, hem de taraftar için çok yıpratıcı bir süreç oldu. Bizim transferleri tamamlamış, gönül rahatlığı ve heyecan ile sezonu bekliyor olmamız gerekiyordu bu günlerde. Şampiyon bitirdiğimiz sezonun sonunda yine tedirginiz, yine içimiz tükeniyor, yine üzülüyoruz... Zaten yakın gelecekte futbol takımına 2-3 bomba transfer dedikodusu çıkar, herkesin ilgisi oraya kayar, o zaman haftalık tweetler/manşetler de kesilir ve bu şube yine öksüz kalır.

Şu mesajın üzerinden 20 gün geçmiş. Futbol takımı için transfer dedikodusu çıkmadı ama TBL final serisinde yaşanılan haksızlıklar gerekli gündem değişimini sağladı.

Ekonomik sıkıntı çeken Beşiktaş, EuroCup'a katılacağı için istediği yerli oyuncularını takımda tuttu, gerekli takviyeleri yaptı; Euroleague şampiyonu olan biz ise.... Neyse. Aynı şeyleri yazmak istemiyorum artık. Yoruldum.

Hayır yani ötesi yok ki ? Alınabilecek bütün kupaları aldık. Böyle bi sezonda bile yaz dönemi böyle geçiyorsa...

Bütün kupları almışken kadroyu bozmak çok saçma Alba gitti ama Sancho ve Işıl kesinlikle takımda kalması lazım Avrupanın en büyüğü olduğumuz halde neden hala bitmiyor anlayamıyorum.

Dinamonun inadı kırıldığının , Işıl'ın takımda kaldığının haberini aldım bir miktar tazminat ödeyeceğiz o kadar . Haftaya da açıklanır umarım ben en başından beri bir yıl kadar Rusya da kalacağını düşünüyordum Ünal Aysal işe girince kapılar açılmış gibi duruyor hayırlısı . Işıl , Martinez ve Barbara beraber açıklanır gibi geliyor .

Süper haber bu :)

Dinamonun inadı kırıldığının , Işıl'ın takımda kaldığının haberini aldım bir miktar tazminat ödeyeceğiz o kadar . Haftaya da açıklanır umarım ben en başından beri bir yıl kadar Rusya da kalacağını düşünüyordum Ünal Aysal işe girince kapılar açılmış gibi duruyor hayırlısı . Işıl , Martinez ve Barbara beraber açıklanır gibi geliyor .

Oh be hele şükür güzel bir haber aldık :)

Devamını da bekliyoruz ;)

Benimki sadece duyum arkadaşlar Dinamo ile Özyer görüşüyor o yüzden resmi siteden görmeden inanmayın ben duyduğumu yazmak istedim o kadar .

Bu kadar başarılı bir takımı haketmiyen bir yönetimimiz var!!! El Şampiyonu bir takımda bu kadar soru işareti olması sadece saçmalık, Shavonte'nin durumu ne olacak? Işıl kalacakmı? Sancho kalacakmı? Ekrem hoca bu kadar ilgisizligi haketmiyor, bu takım bu kadar ilgisizligi haketmiyor...

Zellous takımda , Sancho Şubat gibi katılacak o tarihe ayarlamaya çalışıyorlar .

Şuan sadece alba gitti gibi duruyor. Şebnem ve Nevriyeyi devam etti sayarsak alba yerine kim gelebilir arkadaşlar sizce ?

Vallaha nerde kullanırlar bılmıyorum hocam :)

Albanın yerine Pragdan Jelena Dubljevic düşünülebilir..

Dubljeviç 4 numara değilmide, Alba'yla alakasız olur, Alba'nın yerine Zogota olabilir yada Viteckova olur...

3 4 oynayabilen dış şutu olan bir oyuncu . Senin dediğin isimlerde elbette düşünülebilir ancak Viteckova eskisi gibi değil Zogota ise kısa guard. Bana kalırsa Dubljevic iyi bir isim gibi geliyor.Ayrıca Dubljevic geçen sezon euroleaguede iyi ortalamalar tutturdu.(17.1 sayı,7,1ribaund,2.7asist)

Geri