Benim üzüldüğüm konu Bayan şubemiz Galatasaray Tarihinin en büyük başarılarından birisine imza atmış iken Avrupa'nın en büyüğü, Türkiye'nin en büyüğü olup şu anda içinde bulunduğu durumdur. Bekle bekle nereye kadar ?
Takımda transferde neden yaprak kımıldamıyor diye düşünmeyin Murat Özyer çok çalışıyor ama yaprak kıpırdamaması için ! Bütün yoğunluğunu sadece bir oyuncu üzerine nasıl yoğunlaştırır . Nevlin 2 aydır haber bekliyordu ya şu takımdan 2 ay .
Bir gün "başkan krizi çözecek" diye manşetler atılıyor, her hafta "iç transferler için Işıl ile görüşmelerimiz sürüyor" tweetleri atılıyor ama sonuç sıfır. Günün sonunda "biz elimizden geleni yaptık, oyuncu kalmak istemedi" olacak. Hem oyuncu, hem de taraftar için çok yıpratıcı bir süreç oldu. Bizim transferleri tamamlamış, gönül rahatlığı ve heyecan ile sezonu bekliyor olmamız gerekiyordu bu günlerde. Şampiyon bitirdiğimiz sezonun sonunda yine tedirginiz, yine içimiz tükeniyor, yine üzülüyoruz... Zaten yakın gelecekte futbol takımına 2-3 bomba transfer dedikodusu çıkar, herkesin ilgisi oraya kayar, o zaman haftalık tweetler/manşetler de kesilir ve bu şube yine öksüz kalır.
Dinamonun inadı kırıldığının , Işıl'ın takımda kaldığının haberini aldım bir miktar tazminat ödeyeceğiz o kadar . Haftaya da açıklanır umarım ben en başından beri bir yıl kadar Rusya da kalacağını düşünüyordum Ünal Aysal işe girince kapılar açılmış gibi duruyor hayırlısı . Işıl , Martinez ve Barbara beraber açıklanır gibi geliyor .
Zellous takımda , Sancho Şubat gibi katılacak o tarihe ayarlamaya çalışıyorlar .
Albanın yerine Pragdan Jelena Dubljevic düşünülebilir..
Dubljeviç 4 numara değilmide, Alba'yla alakasız olur, Alba'nın yerine Zogota olabilir yada Viteckova olur...