2015-2016 Eurocup Şampiyonu Galatasaray!

Karşıyaka o maçı nasıl öyle kazandı, izleyen bilen var mı? Skor çok ilginç geldi bana

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon'da hardy sakatlandi, sadece 3 dakika oynayabildi. Butun hucum hardy uzerinden donuyo ve koclari da buyuk ihtimal onun uzerinden yapmisti tum plani. O gidince hucum olarak bittiler. Son macta ksk 7 sayi ve ustu kazanirsa bizim rakibimiz olucak. Ksk ile oynamak istemezdim sahsen, kotu oldu bu sonuc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzon'da hardy sakatlandi, sadece 3 dakika oynayabildi. Butun hucum hardy uzerinden donuyo ve koclari da buyuk ihtimal onun uzerinden yapmisti tum plani. O gidince hucum olarak bittiler. Son macta ksk 7 sayi ve ustu kazanirsa bizim rakibimiz olucak. Ksk ile oynamak istemezdim sahsen, kotu oldu bu sonuc.

Teşekkür ederim abi. Karşıyakayı bende istemezdim ama bir yandan da onları ezip geçmeyi çok isterim

Karşıyaka'nın son maçlarını izlemedim ama bugün Trabzon maçında salondaydım.Trabzon kötü takım o net ama Karşıyaka da neredeyse hiç boş pozisyon vermedi son periyoda kadar.Savunmada ciddi manada iyiydiler bugün.Ayrıca yeni transferleri Lazeric Jones'u çok beğendim.Bracey Wright ve Josh Carter'dan sonra bir skor opsiyonu daha olunca Karşıyaka takımı oturabilir gibi görünüyor.Ama tabi Palacios'un yokluğunda Samet ve Kerem orayı ne kadar kapatabilir o tartışılır.Kısacası dar rotasyonlu (özellikle pota altında) ama tehlikeli bir takım gibi görünüyor Karşıyaka..Ayrıca diğer malum faktörleri de düşünürsek gelmese iyi olur. Ama tabi iyi günümüzde her türlü vurur geçeriz.

Olası KSK eşleşmesinde deplasman seyircisi olursa tur atlayan takımın sonraki turlarda saha avantajı olmayabilir. Eşleşmemek daha iyi. KSK iyi takım olduğundan değil, muhtemel tribün olaylarından dolayı.

Karşıyaka yeni transferleriyle skor opsiyon ve potansiyelini oldukça yukarı çekti. Savunmayı genelde iyi yapıyorlar hücumları aksıyordu onuda bir sisteme oturtuyorlar olası bir eşleşmede favori bence biz değil Karşıyaka olur.

Karşıyaka yeni transferleriyle skor opsiyon ve potansiyelini oldukça yukarı çekti. Savunmayı genelde iyi yapıyorlar hücumları aksıyordu onuda bir sisteme oturtuyorlar olası bir eşleşmede favori bence biz değil Karşıyaka olur.
Hiç katılmıyorum, bu kadar kötümser olmanın hiç gereği yok. Biz Karşıyakadan çok daha iyi bir takımız, favori kesinlikle biz oluruz. Neye istinaden yazdığınızı anlamadım. Takımımızı bu kadar gömmenin ne anlamı var ki?

R.Emillia bugün yenerse KSK elenir. KSK bu sene stresli maçları kaldıramıyor. Palacios olmazsa ben aradaki sayı farkını yakayabileceğini düşünmüyorum...

Hiç katılmıyorum, bu kadar kötümser olmanın hiç gereği yok. Biz Karşıyakadan çok daha iyi bir takımız, favori kesinlikle biz oluruz. Neye istinaden yazdığınızı anlamadım. Takımımızı bu kadar gömmenin ne anlamı var ki?

Önemli olan ne kadar iyi takım olduğun değil sahaya ne kadarını yansıtabildiğindir. Biz bu sene bir maç Euroleague takımı gibi bir maç 2. Lig takımı gibi oynuyoruz istikrar varmı ki Karşıyaka veya başka takımı çatır çatır eleriz diyeyim ?

Schilp bile bir maç var bir maç yok takımın kötü gününe denk gelirse ki kötü günlerimiz oldukça fazla Karşıyaka'nın bizi yenebileceğini düşünüyorum öyle % 80 favoriler demiyorum ama % 60'a % 40 bence.

Önemli olan ne kadar iyi takım olduğun değil sahaya ne kadarını yansıtabildiğindir. Biz bu sene bir maç Euroleague takımı gibi bir maç 2. Lig takımı gibi oynuyoruz istikrar varmı ki Karşıyaka veya başka takımı çatır çatır eleriz diyeyim ?

Schilp bile bir maç var bir maç yok takımın kötü gününe denk gelirse ki kötü günlerimiz oldukça fazla Karşıyaka'nın bizi yenebileceğini düşünüyorum öyle % 80 favoriler demiyorum ama % 60'a % 40 bence.

İstikrarsız olduğumuz doğru da Karşıyakada müthiş formda ve çok istikrarlı denemez, bizim sorunumuz zaten deplasman. Ben favorinin biz olduğumuzu düşünüyorum. Kaldı ki Karşıyaka bu sene hakikaten bir türlü istediği seviyeye çıkamadı, bizden takım olarak gerideler. Bizim rotasyonumuz da genişledi,koç da daha iyi görünüyor ve daha iyi konsantre olacak. Tsyi tercih ederdim ama Karşıyaka çok iyi olduğu için değil seyirciden ötürü

Valla tam konsantre olmuş bir takım karşıya'yı her türlü eler. Siz bakmayın Trabzon maçına, skor olarak karşıya'da önemli sorunlar var. Mc collum ile caleb'ında yetişeceğini düşünürsek ezer geçeriz karşıyaka'yı.

Bence ne onlar nede biz favori oluruz. Zaten bu iki macli eleme sistemi sacma sapan bir uygulama, bir cok psikolojik etken giriyor isin icine, ilk mac rakip sahada olucak ve bu avantaj da olabilir dezavataj da. Mantikli olan 3 mac uzerinden ev sahibi avantajinin lider takimda olmasi ve son 4 takimin final four oynamasi, ama uleb cok da kafa yormuyo eurocup icin.

Ksk ile oynamanin bide soyle bi avantaji olur, ornegin italyan takimi gelse salonda 5 bin taraftar olucaksa ksk macinda salon full ceker ki ilk macta turlu turlu rezillikler yapacaklarini gozonune aliyirum.

Eurocup 2015-2016

İstikrarsız olduğumuz doğru da Karşıyakada müthiş formda ve çok istikrarlı denemez, bizim sorunumuz zaten deplasman. Ben favorinin biz olduğumuzu düşünüyorum. Kaldı ki Karşıyaka bu sene hakikaten bir türlü istediği seviyeye çıkamadı, bizden takım olarak gerideler. Bizim rotasyonumuz da genişledi,koç da daha iyi görünüyor ve çeyrek finalde daha iyi konsantre olacak. Tsyi tercih ederdim ama Karşıyaka çok iyi olduğu için seyirciden ötürü

Bracey ve Lazeric takıma fayda sağlıyor Bracey sisteme uydu gibi Lazeric'te olumlu sinyaller verdi. Bizim istikrarsız oluşumuz ve Ataman'ın 10-15 sıfır serileri izlemesi yüzünden fikirlerim bu yönde umarım eleriz tabi ama sert iki maç olur eşleşirsek.

Karşıyaka'nın gruptan çıkması garanti değil. o gruptan iki italyan takımı çıkar gibime geliyor. Reggio Emilia bize daha ters gelir bence.

EuroCup'da çıtayı şampiyonluk olarak koyan bir takımız.Kupayı kazanmak istiyorsak rakip ayrımımı yapmamak gerek. Karşıyaka karşısında net favori biziz. Gerçi bu favori olup olmama neye yarıyor bilmiyorum ama bizim takım tam anlamıyla konsantre olduğu zaman yenemeyeceği takım yok. Potansiyel olarak EuroCup'ı kazanacak bir kadromuz var. Herkes üstüne düşeni yaparsa önümüz açık olur. Açıkçası Karşıyaka'nın rakibimiz olmasını istiyorum. Yarım kalan hesap var. Tabi bu hesap tribün hesabı değil , parkede kalan hesap.

Karşıyaka pota altının Lasme, Dorsey, Green ve Davis ile başedecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum. En kötü İzmir'de kaybedebiliriz.

Ergin hocamiz varken degil ksk, oklahama gelsin bos. Full tribunlerle,full kadro yikar geceriz ufuk sarica ve oyuncularini..bu kadro sampiyonlugun en buyuk favorisi.

Çok zorlu maçlar oynamamıza rağmen evimizde hiç yenilmedik. KSK ise malum. Gruptan çıkabilecekleri bile belli değilken evinde Trento'ya yenilen takım nasıl bize karşı favori oluyor anlayamadım.