Haftaya kazanırız, ama önümüzü göremiyorum. Takım kimyasını da konuşmalıyız belki de.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rakiplerimizi 2 maçta ezdik, deplasmanda Olajı son periyot ezdik. Bu maç ezildik. Nasıl haketmemiş oluyoruz?Umarım çıkamayız haketmiyoruz
O da Ergin hocanın tercihlerinden kaynaklanıyor. Evimizde oynarken nasıl bu kadronun ekmeğini yiyorsak deplasmanda da bir o kadar dezavantaj oluyor bize. Sene başında savaşan takım yaratacağız mottosuyla başladık sezona ama deplasmanlarda maalesef bu durum hiç olmuyor.Haketmemekten ziyade deplasmanlarda mücadele etmeden ,savaşmadan maçı bırakmak üzüyor bizleri.Bunun da önemli sebeplerinden biri de özellikle yabancı oyuncularımızın mücadele gücü düşük oyuncular olmasıdır.
Rakiplerimizi 2 maçta ezdik, deplasmanda Olajı son periyot ezdik. Bu maç ezildik. Nasıl haketmemiş oluyoruz?
Ben övünelim dedim mi? Bir bakın isterseniz. Haketmediğimizi iddaa etmişsiniz bende bu fikre katılmadığımı belirttim. Grupta 6 galibiyet almalıyız ona okey ama şu an haketmediğimizi neyi baz alarak söylediniz onu anlamadım?Saydığın takımlar ligimize koy sonuncu olacak takımlara hala onları seyircinin önünde yendiğimiz için övünmemi bekliyorsun.
Bu takım fb hariç bu sezon büyük maç kazanamadı !
Ben övünelim dedim mi? Bir bakın isterseniz. Haketmediğimizi iddaa etmişsiniz bende bu fikre katılmadığımı belirttim. Grupta 6 galibiyet almalıyız ona okey ama şu an haketmediğimizi neyi baz alarak söylediniz onu anlamadım?
Haketmemekten ziyade deplasmanlarda mücadele etmeden ,savaşmadan maçı bırakmak üzüyor bizleri.Bunun da önemli sebeplerinden biri de özellikle yabancı oyuncularımızın mücadele gücü düşük oyuncular olmasıdır.
Deplasman maçlarımız; <o></o>
Neptunas, Eurocrup'ın ilk maçıydı vekazandık... <o></o>
AEK, deplasmanda ezip geçtik... <o></o>
Krasnar; Deplasmanda ezip geçtik.. <o></o>
Nizhny, son ana kadar öndeydik, biz garantilemiştik, rakp takımın son şansıydı...Son 3dakikada kaybettik...<o></o>
Hapoel, İsrail takımının son şansıydı,bizise garantilemiştik. Son dakikaya kadar başa baş bir maçtı kaybettik....<o></o>
Olaj, deplasmanda ezip geçtik...<o></o>
Sassari, son anlara kadar başabaştı, son1-2 daikada yenildik....<o></o>
Arkadaş sonuçlar bu şekilde, bu takımahaksızlık ediyorsunuz. Öyle mücadele etmeyen savaşmayan bir takım yok ortada.Sonuna kadar bir şekilde maçın içinde. İyi de oynasa kötü de oynasa. Bir tekZaragoza maçı var istisnai olarak....<o></o>
Abi doğru diyorsun. Bir de atlanılan şu var. Biz önemsemediğimiz maçlarda yine dar olan rotasyonun suyunu sıkıyoruz. Madem önemsemiyorsun çık Şafak'ı oynat 20 dakika ki en azından rotasyonunu sakladığını görelim. Ama o da yok . Fakat herşeye rağmen deplasmanın 2. maç olması beni korkutmuyor. Çünkü Ataman kader maçlarında cidden iyi. Şans , hazırlanma adını ne koyacağıma dair en ufak fikrim yok ve bunun nasıl olduğunu çözemiyorum ama Ataman kader maçlarını bir şekilde alıyor. Bu şekilde rahat olmamda Ataman'ın ısrarla kendi inandığı bu garip yolu seçmesinin payı da var. Yani '' madem bu yolu seçtin o zaman al kupayı doğru yaptığını kanıtla'' düşüncesindeyim artık"Sassariyi yendiğimiz takdirde lideriz,kaybettiğimiz birşey yok" olayına anlam veremiyorum. Mücadele,ruh,azim vs bunlara hiç girmeyeceğim. 4 galibiyet almak, Bayern Münih ve Kazan'a karşı saha avantajını vermek anlamına geliyor. Bu deplasman karnesiyle içerde oynadığımız ilk maçtan sonra istediğimizi alsak da dananın kuyruğu 2.maçta yani deplasmanda kopacak. Kupayı bu kadar dillendiren bir teknik ekibin bunu atlamaması gerekiyordu.
Sassari deplasmanı sonrası benzer şeyleri Alperen Bıkmazer yazmıştı,Zaragoza sonrası da ben yazayım. Galibiyeti,avarajı orada bırakıp buraya gelmek belki de kupaya mal olacak. İkinci maçı Abdi İpekçi'de oynamak var , rezil rüsva olduğumuz deplasmanlarda oynamak var.