Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KSK ile eslesmemiz hic iyi olmadi . Kendi evlerinde olusturduklari atmofer gercekten muhteşem .Rakibin Galatasaray olmasi ekstra motive edecektir onlari.
Valencia ve Maccabi ellenmisken bu turda elenirsek cok yazık olur ..
Mc collum ve Green'in tamamen saglikli bir sekilde ksk maclarinda hazır olursa 10 kisilik tertemiz bir rotasyonla turu geceriz
Sinan - Jerrels
Mc collum - goksenin
micov - Shlibb
Davis - Green
Lasme- Dorsey
Ben banvitin favori olduğunu düşünmüyorum,elenirler bence. Unics Kazan yolu şampiyon çıkaracak inşallah biz Karşıyakayla başlayıp o yoldan finale yürürüz. Eurocup rotasyonumuz da fena olmadı, tek korkum Karşıyaka deplasmanı kısa vadede
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ligde şampiyon olsak Eurolegue'e gidemiyoruz. Euroleague katılımcılara 4 milyon euro vereceğini söylüyor bu katılan-katılmayan arasındaki makası da açacak.
Diğer yandan başkan çıkar bütçede yarı yarıya yakın düşme yapacağız der.
Bu takımın artık önümüzdeki yıl için kurutuluş yolu Eurocup şampiyonluğundan geçiyor. Bırakın başkanı onu bunu. Eğer bu hayalimiz gerçek olursa çok büyük karakter koymuş olacağız. Hem içimizdekilere hem Avrupa basketbolunu yönetenlere karşı. Ne diyeyim ortamlarda çok sinerji yok ama muhtemelen Karşıyaka'yı elersek " ulan harbi alacak mıyız yoksa" olacak zihinlerde.
Artık Abdi İpekçideki 2.maçlarda isyanı başlatma dönemi. Takımı ateşleyip yenilgiyi kabullenmeme dönemi. Yolun sonu mutlu bitsin, aksi halde şubenin önü karanlık.
Keşke 3 maç üzerinden oynansaydı, böyle olunca saha avantajının pek bir önemi kalmıyor aslında.. Karşıyaka serisi kolay olmayacak gibi geliyor bana, bir sayı bile çok önemli olacak muhtemelen...
Sol taraftaki Gora yerine Milano koy, Alba yerine Nizhny ekle tüm favoriler sol tarafta oluyor. Zorlu taraftayız diğer yol görece olarak çok daha rahat.
Maccabi ve Valencia şu gruplarda elendiyse, hiç isimlere takılmadan önümüzdeki maça bakmamız lazım...Karşıyaka son transferlerden sonra bir haftadır gözümü çok korkuttu..Kötü kitliyorlar rakibi ve durdurması zor bir hücumları var...Bu turu geçersek kupayı almamamız için hiçbir sebep yok...
Juan Palacios ilk macta oynamayabilir.Kerem, İverson Keny Gabriel
Murat Özyer euro cup'ta yarı final yaptığı kadar güçlü rakipler yok.Badolana ve Moskova yenilmesi cok zor takımlardı.
Karşıyaka beni Unics'den daha çok korkutuyor.
Onlara karşı geçen seneden beri galibiyetimiz yok sanırım.
Son 3 maçı da kaybettik onlara karşı hafızam beni yanıltmıyorsa.
Eğer Karşıyaka'yı inşAllah elersek Münih'i de Unics'i de eleriz.
Eric ve Green'in de katılımı ile çok daha iyi bir rotasyonumuz olacak,tabiki başka bir sakatlık yaşamazsak inşAllah.