2015-2016 Eurocup Şampiyonu Galatasaray!

Benide en çok düşündüren Lasme ve Bryant eşleşmesi kalıplı ve iyi bir bitirici. Lasmeyi yıpratıcaktır erken faul problemine girmezse ben yinede avantajlı bir skor elde ediceğimizi düşünüyorum.

Tamam ama bişeyi unutuyorsunuz eurocup ta 7-8 mağlubiyet alınarak şampiyon olunuyor en kötü zamanımızda bile grup lideri ve ligde hala birşey kaybetmiş görünmüyoruz. Eurocupta 2. Turu geçtikten sonra bi içeri bi dışarı yapcaz deplasmandaki tüm maçları kaybederek dahi şampiyon olabiliriz abdi ipekçi arena full olursa her maça rakip kim olursa olsun (+10) ile başlayacağız ve bence ense karartmaya gerek yok (birde şikecilerin hedef maçı konusu var : galatasaray odeobank maçı onlar için hedef maçı değilde çerez maçıysa bişey diemicem 80-63 ON YEDİ rakamla 17 sayı fark yediler unutmamak lazım)
ben hala aynını düşünüyorum!!!

Bryant yavaş olması fiziğinden kaynaklanan avantajı azaltıyor, özellikle Lasme karşısında.
Djedovic Alba serisinde oynamadı diye biliyorum, zaten bu seneki performansı çok da iyi değil. Bize çok problem çıkarmaz diye düşünüyorum.
Guard bölgesinde Renfroe ve performansı yükselen Gavel sorun çıkarabilir ama KSK serisindeki guard savunmasını yapabilirsek iyi olur.
Savanovic'in karşısında bu sefer Songaila olmayacak.

zamanında böyle söyleyenler hala aynısın mı düşünüyor?
Arkadaşın söylediklerinin çoğuna katılıyorum hala. Koçun o dönemki hali bunları haklı çıkarıyordu. Nizhny küçümsemesi hariç söyledikleri gayet doğal. Çok uzağa gitmeye gerek yok Zaragoza maçını izleyip hangimiz kahrolmadık ki? Hala da deplasman karnemiz çok iyi denemez. 2 maç kazandık Pınarla Fenere kaybettik. Hala daha Eurocupı kesin alırız dersek hata ederiz,eksiklerimiz var. Maç maç düşünmek çok yerinde olur.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün de bir Kazan elense de sürpriz yaşasak ne güzel olur :) Gerçi bana turu geçseler bile Canaria'ya takılacaklar gibi geliyor...Bizim Eurocup'taki en önemli avantajımız, bu kupaya en aç takımlardan biri olmamız bence.

Kazan son perioda 9 sayi farkla yenik giriyor.Ilk maci deplasmanda 4 sayi farkla kazanmisti.Bir supriz olurmu acaba diye icimden gecmiyor degil.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten müthiş oldu kazanın elenmesi bu durumdan sonra ev sahibi avantıjı olamayacağımız takımlardan kimler kaldı bilen var mı arkadaşlar ?

Gora'nin elemesi surpriz oldu. Finalin adi Milano-GS olur diye dusunuyorum. Bu Gran Canaria takimida her an patlamaya hazir bir takim. Ic saha maclarinda kanarya adasinda oynadiklari icin boyle kucuk salonda sehir adeta kenetleniyor ve mac kaybetmiyorlar kolay kolay. Ama sorsaniz winner-yildiz oyunculari var mi ? Hayir yok..

Gora'da yapabilecegi en buyuk basariyi elde etti. Gran Canaria siler supurur bunlari.

Bize Alba'nin cikmamasi iyi oldu. Alba'nin oyun yapisi cok ters gelebilirdi.

Eger oyuncular biraz inanirsa ilk maci bile almamiz sasirtici olmaz 3-5 sayi fark ile.

Rakibin ismine ve oyuncularına çok takılmamak lazım. Daha çok isteyen ve savaşan kazanıyor, iki maçlı sistemde..Bir periyotluk konsantrasyon kaybının telafisi yok...Keza, 7 maçtır kazanan Unics, bu maçın 3. periyodunda yaşadığı sorunlar yüzünden kupaya veda etti.Rakipleri gözümüzde büyütüp , küçültmeden büyük bir ciddiyetle yola devam etmek gerekli.Gora'da en az Kazan kadar tehlikeli bir takım. Bunu da zaten gösterdiler.

Gora takimi, su amad midir amud mudur nedir, onlarin Turkiye kupasinda ki geldikleri yer,konum vb geldiler.. 6-7 kisi ile oynuyorlar ve oyunculari toplama,,

Trabzonda tutunamayan Bost falan ya tutarsa hesabi oynuyorlar. Unics'in maci kaybetmesinde ki faktor oyuncularin ciddiye almamalari isi. Pashutin kenarda cildirdi resmen,

Hic bir Polonyali basketbolseverde bu mac oncesi Turu geceriz dememistir.