Nizhny çeyrek finali ilk maçtan garantiledi.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alba Berlin-Bayern Münih 82-82 bitti. Avantaj Münih'te, muhtemelen geçecekler turu. Maçın 2.yarısını izleme fırsatım oldu. Alba'nın Jordan Taylor önderliğinde yarısahayı her hızlı geçtiği pozisyonda Münih savunması zor anlar yaşadı. Bryant ve Deon Thompson geri koşmakta zorlandı. İçeride kalıplı uzunları var ve bu şekilde pota altını domine ediyorlar. Tempo, yer yer match up zone ile Münih'i çözmemiz kuvvetle muhtemel. Haftaya geçersek Karşıyaka'yı İpekçi'de, yarı final için avantaj bizde derim Münih'e kıyasla.
Bende izledim maçın bir kısmını.Geri koşma problemini gördükçe, aklıma sürekli Calebb geldi.Turu geçersek, bizim adımıza Green , Munich serisinin kilit adamı olur...Umarım, hızlı bir şekilde formunu bulur.Bu arada, Taylor'da sakatlık sonrası formunu tekrar bulmuş sanırım.Hatırlarsın, sene başında ısrarla önermiştim.
İzlerken aklıma direk sen geldin zaten abi. Hatta bir ara whatsapp'tan yazacaktım ne oldu bilmiyorum kaynadı Bu kadar ağır uzunları varken ve bizim neredeyse tek 5'iimiz varken o seride mutlaka tempo yapmalıyız. Önce bir Karşıyaka'yı geçelim de bir yazı da Münih'e yazarım. Yalnız Taylor şutunu bir tıkgeliştirmeli aksi halde seviye atlaması zorlaşır.
Grubun son maçında epey bir önde götürdüğümüz maçı son iki üç dakikada kaybetmiştik diye hatırlıyorum. Hatlar karışmadıysa evimizde de Mccollumun ekstra oyunuyla 87 86 kazanmıştık. Şu Karşıyakayı geçelim de Kazan hariç diğer rakipleri nakavt ederiz benceZenit ve Limoges sürpriz sonuçlar aldı. Diğer taraftan Zenit-Milano yarı finali olur diye tahmin ediyordum ama Nizhny ilk maçtan işi bitirmiş gibi görünüyor. Nizhny'yi deplasmanda yendik bu sene. Deplasman performanslarımızı bir tık yukarı çekersek şampiyon oluruz.
Zenit ve Limoges sürpriz sonuçlar aldı. Diğer taraftan Zenit-Milano yarı finali olur diye tahmin ediyordum ama Nizhny ilk maçtan işi bitirmiş gibi görünüyor. Nizhny'yi deplasmanda yendik bu sene. Deplasman performanslarımızı bir tık yukarı çekersek şampiyon oluruz.
Grubun son maçında epey bir önde götürdüğümüz maçı son iki üç dakikada kaybetmiştik diye hatırlıyorum. Hatlar karışmadıysa evimizde de Mccollumun ekstra oyunuyla 87 86 kazanmıştık. Şu Karşıyakayı geçelim de Kazan hariç diğer rakipleri nakavt ederiz bence