2015-2016 Eurocup Şampiyonu Galatasaray!

Kimin kime nerede yumruk çakacağı belli olmaz. Biz yeter ki potansiyelimizi ortaya koyalım. İpekçide yanlız takımın değil taraftarın da çok iyi boks yaptığını da hatırlatalım. Deplasmanda 20 fark yesek içeride 21 fark atmamız sürpriz olmaz.

Ksk da bizim taraftar olacak mı malum ligde yasak nasıl bir sistem yürüyecek
Ancak şunu atlamamak lazım lay lay lom çıkmamalıyız.yenmek önemli degil sogukkanli olup 3 luk yiyecegimize faul yapalım sindirelim havaya girmelerine müsade etmemeliyiz.Burada koc ve micova cok iş düşecek ayrıca green mc column performansi final mi yoksa buraya kadarmisada neden olacak ksk yi sevmiyorum banvitle biz büyüğüz demek için bir fırsat...12 gün var daha guzel şeyler olacak inanıyorum oyuncularımız ksk yi tanıyor hafif görme olmayacaktır deplasmanda bu da yenilsekte ağır olmayacaktır ben rahat bir seri bekliyorum...insallah yanılmam 2.macta orada olacağım...

Ilk mac yener KSK yi turu bitiririz.. Ufuk Sarica gibi kendini begenmis bir antrenor daha goremiyorum yer yuzunde.Yasli Kerem G, caylak onca kusur ay oynamamis Samet,bencil B.Wright , bizim kalitemiz karsisinda tutunamazlar.

Full çekmiş Abdi İpekçi önünde canına okumayacağımız takım yok Türkiye'de. 2+2=4. Üstelik Karşıyaka maçlarında artık yorgunluk/dar rotasyon sorunumuz da olmayacak inşallah. Mccollum ve Green dönüyor... Oyun Schilb, Micov, Sinan ve Lasme'nin üstüne yığılmayacak. Jerrells ve Chuck Davis de yavaş yavaş form tutuyor.

Yumruk yedikten sonra ikinci maçı içeride oynamanın ne avantajı var ki denmiş. Dışarıda 10 sayıyla kaybetsek dahi sağlam bir Abdi İpekçi atmosferinde Karşıyaka'yı darmadağın ederiz. Edemeyiz diyen zaten kalan Eurocup maçlarımızı izlemesin, gerek yok. Abdi İpekçi'yi iyi bilenler ise orda nasıl bir atmosfer oluşturacağımızı tahmin ediyordur zaten.

Ayrıca Ataman da yavaş yavaş toparlanıyor. O da farklı hazırlanacaktır hiç şüphesiz.

Biz degil KSK dusunsun arkadaslar. 80 dakikalik tek bir mac oynayacagiz, bu kafada olmak lazim, ilk yari orada, sonra ikinci yarisi burada. Ben hocaya ve takima guveniyorum, ayrica baska bir takim olsa 3-5 bin olucak taraftar ksk olunca en az 8-10 bin civari olur ki buda avantaj.
Bu Dursun Ozbek denen adama burasinin Galatasaray Spor Kulubu oldugunun cevabi en guzel bu sekilde verilir. Yoksa bu pasam point otel saniyor ortami.
Ben hocaya ve takima guveniyorum. Bu eslesmenin tek negatif yani hocanin iki mac arasindaki Fener macini tamamen sallayacak olmasi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samet son lig maçında iyi performans ortaya koymuştu yanlış hatırlamıyorsam, oynamaya aç baya. Hatta KSK'nın geriden gelip kazanmasında payı vardı.

Karşıyaka'dan çekinmiyor değilim. Evlerinde her türlü pisliği yapmış, yapma potansiyeli olan bir takım. Bizim de deplasman performanslarım malumunuz... İzmir'de maçı düşük farkla kaybedebiliriz. Abdi İpekçi'de onlara şans vermiyorum ama farka gitmek lazım yoksa kötü sürprizler olabilir.

Çok zor bir eşleşme olacağı aşikar. Karşıyaka her ne kadar kadroyu dağıtsa da taraftar ve antrenör olarak geçen sene şampiyon olmalarının verdiği özgüven, üzerine kadroyu oturttuktan sonra yakaladıkları galibiyet serisinin özgüveni ile maça çok konsantre ve hazır çıkacaklardır. Reggia'ya attıkları 40 küsür sayı fark da ayrıca önemli bir etken bence.

Sezona kötü başlamışlardı eksikler ve uyumsuzluk sebebi ile ama Ufuk Sarıca'nın hakkını vermek lazım baya toparladı takımı. İlk maçta en ufak bir konsantrasyon kaybımız veya maça tam hazır olmamamız seriyi bitirebilir. Her ne kadar biz iç sahada iyi bir takım olsak bile Karşıyaka deplasmanda bizim kadar demotive ve kötü bir takım değil.

Ancak bir yandan Caleb Green ve Mccollum'un dönecek olması üzerine önümüzdeki 10 günlük süreç içerisinde Chuck Davis ve Jerrels'ın biraz daha form tutabileceği, Gökseninin son maçlardaki istekli oyunu ve belki Şafak'a verilecek sürelerle 10-11 kişilik bir rotasyon olacak. Bu da içimi nispeten rahatlatıyor. Dorsey bi kendini toparlasa çok iyi olacak. İverson karşısında ona çok ihtiyaç olabilir.

Samet Geyik'in Euro Cup için lisansı çıktı mı? Son maçta kadroda yoktu. Uzun süredir sakatlıktan çıkamayan Palacios da yetişemeyecek gibi.Büyük olasılıkla pota altı rotasyonlar Iversen, Gabriel, Kerem Gönlüm şeklinde olacak. Dorsey'in biraz verim vermesi ile birlikte domine edebiliriz.

Samet Geyik'in Euro Cup için lisansı çıktı mı? Son maçta kadroda yoktu. Uzun süredir sakatlıktan çıkamayan Palacios da yetişemeyecek gibi.Büyük olasılıkla pota altı rotasyonlar Iversen, Gabriel, Kerem Gönlüm şeklinde olacak. Dorsey'in biraz verim vermesi ile birlikte domine edebiliriz.

Bir yanlışlık yoksa Sameti Ocak 29 da almışlar.Dördüncü maçlardan önce bildirmeleri gerekiyordu o da Ocak 26 sanırım.Bu durumda Eurocupda oynatamazlar.

maçların tarihleri belli mi ya da ne zaman belli olur bir bilgisi olan var mı arkadaşlar..?

attachment.php

Ekli dosyalar

• GS-KSK.JPG
    GS-KSK.JPG
    6.4 KB · Görüntüleme: 194
Tabi KSK her zaman için tehlikeli bir rakip ama eğer Palacios da oynamayacaksa kadrosu 5 yabancı+Kerem+Can+Kenan+Soner olan bir takımla oynayacağız .Hem nitelik hem nicelik olarak çok daha iyi bir kadromuz var .O yüzden öyle yada böyle geçmemiz gereken bir tur bence.Ayrıca form açısından toparlanmaya başlamış olabilirler ama özellikle kazandıkları son maç ölçü değil İtalyan takımı 5 eksikle geldi ki eksikler en çok süre alan 6-7 oyuncudan 5 tanesi idi.

arkadaşlar esas belirleyici olacak olan bence ilk maç biz ilk maçı ne kadar avantajlı bitirirsek o kadar iyidir deplasman karnemiz kötü karşıyakada son maçlarda kazanarak ufakta olsa toparlandı benim şahsi düşüncem ilk maçı yenilsek bile 5 sayı baremlerinde tutsak ikinci maçta çok rahat bir şekilde götürürüz calebb green ve mccaolum da ilk maça kadar toparlanırlar dorsey inşallah bu seriyle döner ve gereken patlamayı yapar bizim bu sene dorseye şampiyonluk için ihtiyacımız lazım

Bizim onlari deplasmanda yenme ihtimalimiz onlarin bizi kendi evimizde yenme ihtimalina gore cok daha fazla. Ilk maci kaybetsek dahi herhangi bir dehsete dusmem. Takima guveniyorum.