Sayın Hakan Demir bence siz objektif olmak isterken Galatasarayı 4.sınıf takım gibi gösteriyorsunuz, bugüne kadar takımla ilgili bir tane yaptığınız olumlu yorum görmedim ben. Sanırım bu kulüp 2 3 sene önce top 8 yapmadı her sene küme düşmeye oynuyor sizin yazdıklarınızı görünce kendimi Giresun ya da Telekomu tutuyor gibi hissediyorum. Kusura bakmayın ama dışarıdan görünen bu. Bu yaptığım yorum Euroligi hakediyoruz haketmiyoruz meselesiyle ilgili değil.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bizim özelimizde yazmadım bu yazıyı A lisans konusuna isyan edenlere yazdım.A lisansın temel mantığı budur hosumuza gitmese de organizasyonun devamlılığı ve kalitesi açısından önemli.Adamlar para yediğinden değil yüksek bütçenin uzun vadede başarıyı ya da seviyeyi istikrarlı hale getirdiği için bütçeye bakıyor. ( uleb rüşvet yemeyi de sever orası bir başka konu ).
Anlatmak istediğim şey şu. Eurolig seneye bu takım napar diye bakıyor bu seneki başarı veya başarısızlığınin karşılığini vereyim diye değil. Çünkü onlar seni beni onu oynatacagi sezonki durumuyla ilgileniyor.Tarafsız şekilde bakmak gerek olaya , bir tarafta senin başkanın bütçe seneye 3 m olacak derken diğer tarafta bu işte kararlı gözüken salon bile yapmış olan dacka varken onları alırlar seni değil .Organizasyonun sürekliliği ve sağlığı açısından mantıklı olan da bu diye düşünüyor adamlar.Sen finansal durumunu stabil yapmadan adamlara o güveni vermeden zor secilirsin.
Bunu söylemek yerine Ergin ataman gibi popülizm yapmak gerekiyor sanırım.Azizin fenerde yaptığı gibi UEFA bize düşman goy goyunu Ergin ataman da uleb için yapıyor. Bize düşman olan yok biz geçmişte yaşanan o ödeme takım dağılması rezaletinin açısını yaşıyoruz.
Burada euroligi benden daha fazla seven, benden daha fazla orada olmamızı isteyen yoktur ama bu iş olacaksa şimdilik Eurocupla olacak. Zaten artık lig sonuçlarını eleştirmiycem de dedim , diğer yollar bize kapalı ve buna göre hareket edip o kupayı almaliyiz