2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Selçuk bugün 2 sene öncesinden esintiler sundu. Yanında bir 6 numara profili olması bunda esas etkendi belki de. Hakkı pek verilmese de orta sahada kaptığı toplar , yönlendirişi , dikine blok kıran pasları ile destan yazdı. Poldi bildiğimiz gibi ; kutsal solak..

Yasin,Burak,Sabri,Semih ilk 11'de olduğu sürece adam gibi maç izleyemiyoruz . Gelecek senenin planlaması devre arası transfer dönemi bittikten sonra hemen başlamalı Bu adamların ilk 11'e yazılabiliyor olması büyük saçmalık.

Selçuk bu sene takımı ayakta tutuyor hep Poldi Wesley diyoruz ama Selçuk İnan gerçeği var

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Manchester,Shaktar ve Sevilla da Avrupa Ligi'ne kaldı.
Daha Dortmund, Napoli ve Fiorentina var.
İşimiz çok daha zor.
Rakibimiz şu anda Avrupa Ligi'nde olup grubu lider bitirecek bir takım olacak.
Hayırlı olsun.

Devre arası hamleler bakalım nasıl olacak ?
Sabri'yi artık şu takımda görmek istemiyorum.

23-24 Yaşıma geldim ilk kez Galatasaray'ın iki maçını (Bursaspor-Astana) bilerek izlemedim. Sabri, Semih görmeye bile tahammülüm yok.Hep aynı şeyleri konuşuyoruz yaptıkları hataları ama yine 11 çıkıyorlar tamam takım eksik ama ben bu iki ismi görmeye tahammül edemiyorum kötüydü ama bir kez daha dene Tarık'ı stoperde Hakan-Chedjou yap ne biliyim.

Son sabri olayından sonra hiç umudum kalmadı takımdan ve yönetimden.çünkü taraftara göre yönetilen bir kulub un başarılı olma şansı yoktur.nerde görülmüş böyle bir olay.. Bu türkiye nin avrupaya açılan kapısı. Bu mu profesyonellik...yazık şu kulübe..

10 yıldır takımla olup 1 sezonu bile istikrarlı geçirmemiş bunun üstüne10 yılda 40-50 trilyon para kaldırmış ama katkı vermemiş bir sağ bekimiz olduğuna şaşırmıyorsunuz ama taraftarın buna isyan etmesine şaşırıyorsunuz. İlginç geldi bana.

Devre arası mutlak suretle transfer şart bu takıma futbolcu kalitemiz rezil gerçekten dün takım top çevirirken sanki slowmotion çekimle maç izliyorum zannettim.
Burağı malum Çin'den bir takım istiyormuş 12.5m euro gibi bir rakama hemen satalım hiç durmasın takımda Selçuk,Podolski,Sneijder,Muslere dışında hiç bir oyuncu vazgeçilmez değil.

Şuan Chealse ve Man. Utd büyük bir krizde ara transferde onlardan oyuncu koparabileceğimizi düşünüyorum kesinlikle bir yoklamalıyız bu kulüplerdeki oyuncuları.

Porto
Olympiakos
Manu
Sevilla
Napoli
Lazio
Basel
Bilbao
Krasnodar
Molde
Liverpool
Rapid Wien
Braga
Tottenham
Schalke
L.Moskova

Basel, Molde, Rapid Wien çok iyi olur.
Krasnador yazmadım çünkü kış geldi çok soğuktur oralar.
Ama Krasnador da olur.
Hatta Lazio da olur.
Bunların dışında ki her takım sıkıntı olur.

Napoli, Sevilla, Manu, Liverpool ve Tottenham dışında ki takımlar da bir nebze kabul edilebilir.
Ama bu saydığım 5 takım Allah muhafaza.

Braga Rapid Wien iyi olur gerisi her türlü zor olur. Rus takımlarıyla maç yapmamız bile başlı başına kriz. Basel desen bu sene final evinde daha istekliler. Molde bize çok ters gelebilir. Bunların hepsi bizim kadro takviyelerine bağlı. Yoksa Astanayı dahi yenemeyen takım burda 16 takıma da elenir

Porto
Olympiakos
Manu
Sevilla
Napoli
Lazio
Basel
Bilbao
Krasnodar
Molde
Liverpool
Rapid Wien
Braga
Tottenham
Schalke
L.Moskova

Basel, Molde, Rapid Wien çok iyi olur.
Krasnador yazmadım çünkü kış geldi çok soğuktur oralar.
Ama Krasnador da olur.
Hatta Lazio da olur.
Bunların dışında ki her takım sıkıntı olur.

Napoli, Sevilla, Manu, Liverpool ve Tottenham dışında ki takımlar da bir nebze kabul edilebilir.
Ama bu saydığım 5 takım Allah muhafaza.

Lazio olabilir demiştim oldu.
Bence de orta şeker bir kura oldu.
Devre arasında en kötü bir ön libero ve bir forvet transferi ile çok iyi işler yapabiliriz.
Hatta mumkunse Yasin'i yedek bırakacak bir kanat oyuncusu takviyesi de süper olurdu.

Muslera
Denayer Chedjou Balta Carole
Selçuk X
Podolski Sneijder X
X

Bu arada Alman Bild gazetesi Tery ile 1.5 yıllık prensip anlaşması yaptığımızı yazmış.

Kura hayırlı olsun..

Takım sürekli kötüye gidiyor bu kadar rezalet olamaz yazıklar olsun. Muslera hariç bir tane oyuncu sayamıyorum

Hamzacılar, Bilal'e yer açmak için Melo'yu gözden çıkaran, Burak'la Umut küsmesin diye forvet aldırmayan futbol fukarası hocanızla ne kadar gurur duysanız azdır.

Hamzacı Aysalcı ocu bucu demeye hiç gerek yok arkadaşlar. Kötüyüz ve daha da kötüye gidiyoruz. Galatasaray takımı sahaya 11 kişi çıkıyorsa ne bu kadar mahkum oynar ne de bu kadar ruhsuz oynar