2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Takım, oynanan futbol ve bir çok faktör bugün benimde dahil herkesin sinirini bozdu. Fakat seviyeli bir şekilde tartışacaksak tartışalım burada. Gereksiz itham ve hakaretleri burada kullanmanın zararı sadece kendimize. Görüyoruz ki bu geceye sebebiyet verenler kendilerini hiç bir şekilde sorumlu hissetmiyorlar. Bizim de her ne kadar elimizden başka bir şey gelmese de boşu boşuna kendimizi yıpratmamamız gerek. Bazen değmiyor çünkü. Hakaret ve tahrik içeren mesajlar silinmiştir.

Biz bu takımı da sporu da başarı için sevmedik lakin ruhsuz oynanan oyun canımızı sıkıyor. Maçın olduğu geceler uyuyamıyoruz takım iyi giderken hayatımız da iyi gidiyor yani biz renkleri seviyoruz. Ammaa yaptığı işten hayatımız boyunca göremeyeceğimiz kadar çok para kazanan bu sporcular kazandıkları paranın hakkını vermeli. Tek isteğimiz maçı bırakmayan, isteyen bir oyun. Yani ruh kaybetmeme isteği. Bunu yapmak için kondisyon lazım bizim çok eksiğimiz var gibi duruyor... tek başına yetenek değil çalışma azim..

Muslera
X Denayer Chedjou Carol
Selçuk X
Poldi Snijder X
X

Tarık ve Koray kiralık verilsin.
Bilal Jem Sabri Umut başka takım bulsunlar.

Hepsini anlıyorum da arkadaşlar Bilal bu takımda 18de yer alabilecek bir oyuncu. Çöpleri yollarken hakedene hakkını vermek lazım. Oynadığı maçlarda da iyi bir alternatif olduğunu gösterdi. Her ne olursa olsun adamı Akhisardan aldık falan diye küçümsüyoruz ama Emre çolakı falan cebinden çıkarır. Zaten tüm takımı yollayamayacağımıza göre Bilal bu takımda kalır bence. Mustafa hoca hep övüyordu 12. Adam diye

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12.adam diye öven Mustafa hoca Bilal'e hiç süre verdi mi ?
O beni de şaşırtıyor ve saçma buluyorum. Bilal en az Emre ya da Jose kadar hakediyor şu an formayı. Ki Selçuk Bilal oynadığında bu takım bu kadar kolay çözülmüyordu. Tamam 11 oyuncusu olmaz ama çok iyi bir alternatif de olur. Umarım Bilali kolay harcamaz

Mourinho bile kovuldu. Hemen Voltran'ı oluşturalım.

Başkan : Ünal Aysal
T. Direktör : Jose Mourinho
Yardımcıları : Didier Drogba daha sonra Wesley Sneijder.
Sportif Direktör : Hakan Şükür, Harry Kewell

Güzel olurdu bee.

Devre arasini bekliyorum. Yapilacak takviyeleri merak ediyorum. Ligin ikinci yarisinda iceride oynayacagimiz buyuk maclar icin heyecanlanmak istiyorum. Enkaz cok buyuk. Takimda bir yigin pili bitmis itici oyuncular var.Gormek istedigim iki sey futbol ve hirs.

Donk iyi hoş da Mevlüt nedir? Vasat yerli almaya devam edersen tabi kulüp dibi görür. Umarım yalandır

Scout diye bir ekip besliyorsun Donk'u oynadığı futbolu oynayacak onlarca oyuncu bulmalısın. Bu ne yahu? Bir de yıllık 2 milyon avro. Yuh çüş oha.

Olay beyinde bitiyor. Ergin Ataman ve Ekrem Memnun dışında kocaaaa Galatasaray Spor Kulübü'nde büyük düşünen adam sayısı 1 elin parmaklarını geçmez.

Donka 2 milyon euro verileceğini sanmıyorum ben Donk isteyebilir ama verilmez. 1.5 falan olabilir eminim kasımpaşadan da 1 falan alıyordur kasımpaşanın malum ekonomik durumundan dolayı. Hayırlısı olsun bence Donk olumlu bir iş olur ben beğeniyorum kendisini. Sağ bek olarak Debuchy nin ismi geçiyor. Bu sene Arsenalde formasını kaybetti ama bence gayet iyi bir oyuncu. Gerçi sağ bek konusunda Debuchy den ziyade nefes alsın yeter modundayız kim gelse eyvallah deriz

Donk çok şişiriliyor malesef bizim aradığımız bir oyuncu değil belki görev tanımı bakımından olabilir ama Melodan 2 gömlek düşük bir oyuncu bence Donk.
Chealse ya da Manu bu haldeyken oralardan ne koparırsak kardır rota İngiltere olmalı kesinlikle bu 2 takımdan 1-2 takviye yapmalıyız kiralık bile olabilir 2nci yarı için çok önemli bir husus bana göre.