2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Donk melodi tarzı bir ön libero kesinlikle değil.
Bize Ernst gibi Aurelio gibi Melodiler gibi savaşan,top çalan ve agresif bir ön libero lazım.
Kasımpaşa'dan bir oyuncu alacaksak eğer buda Eren olmalıdır.

Aklıma geldi de.
Bize en büyük kötülüğü Ünal Aysal ve Fatih Terim yaptı.
Herşey o kadar güzel giderken ne vardı kavga edecek ?
Ahh ahhh..

Donk melodi tarzı bir ön libero kesinlikle değil.
Bize Ernst gibi Aurelio gibi Melodiler gibi savaşan,top çalan ve agresif bir ön libero lazım.
Kasımpaşa'dan bir oyuncu alacaksak eğer buda Eren olmalıdır.

Aklıma geldi de.
Bize en büyük kötülüğü Ünal Aysal ve Fatih Terim yaptı.
Herşey o kadar güzel giderken ne vardı kavga edecek ?
Ahh ahhh..
Bence Nigel De Jonk lazım bize ? yada Medel..

Donk şu an alabileceğimiz en iyi oyunculardan biri. Nigel de jong 4.5 milyon euro gibi bişey alıyordu Milandan. Ne kadar vergi falan olsa da FFP FFP derken 3.5 4 verilmez bir oyuncuya. Medel zaten gelmez İnter de bırakmaz. Mancini oynatıyor onu. Donkun maliyeti de ucuz hem ayağı iyi hem sertliği var hem de stoper de oynayabiliyor. Kasımpaşadan alıyoruz diye küçümsemeyelim.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı hakkı serbest kalkmışken eğer gider saçma sapan oyunculara milyon eurolar verirsek batarız bu sefer..
Donk nedir arkadaş donk gibi milyon tane oyuncu bulunur.. gidin bakın brezilyaya afrikaya almanyaya ne biliyim koskoca galatasarayın yok mu scout ekibi..

Ben kulüpteki bu vizyonsuzluğu anlamakta güçlük çekiyorum. Dünya sanki bizim ligden ibaret. Bir transfer ihtiyacı doğunca, Anadolu takımlarından öne çıkmış biri varsa hemen yüksek sesle onun adı zikredilmeye başlar.. Donk kötü oyuncu demiyorum da yahu önünde uçsuz bucaksız dünya ligleri var, yabancı sınırı diye bir derdin yok. Direkt bizim lige yönelmenin mânâsı nedir? Kıran mı girdi diğer liglere? Donk gibi binlerce oyuncu var dünyada, araştır, gözlet, daha iyisini bul.

Beceriksiz yönetimin nâdir iyi işlerinden biri Podolski transferiydi benim nazarımda. Kaliteyi ucuza aldık resmen. Devre arası da böyle hamleler lazım. Risk kaldıracak durumda değiliz.

3-4 tane orjinal FM, 3-4 tane özellikleri iyi bilgisayar (database maximum olsun çünkü, 3-4 tane FM'den anlayan lise öğrencisi alsak Scout ekibi yerine, hem daha işlevsel hem de daha az maliyetli olur.

Dimao iyidir :D fmde de pesde de baya iyi oluyor. Özellikle kafa toplarında çok etkili ben pes de bir gol atmıştım hala hafızamda [emoji14] şaka bir tarafa kesinlikle haklısınız koskoca galatasarayım scout ekibi ya yok ya da yeteneksizler ordusu...

Yalnız ben bizim Scout ekibine suç bulmuyorum. Emre Utkucanın futbol bilgisine görüşüne osuna busuna da çok güveniyorum. Bir devre arası transferleri üstüne kaldı adamların halbuki o da onların işi değil. Daha fazla sorumluluk verilmeli ve güvenilmeli hatta. Damiao ya gelince bundan birkaç yıl önce bizimle ismi geçse gülerdim. Çok büyük yıldız olacağı beklentisi vardı ama olamadı hala da zamanı var. Bonservisi eldeyken kaçırmamalı. Santos yanlış hatırlamıyorsam 10 milyon küsür bir paraya almıştı orda biraz durakladı ama muazzam potansiyel. Boy var bitiricilik var bizim bütün istediklerimiz bu adamda ama yedirmezler bize. Bizimkiler de alamaz

Chedjou ortasahada olmuyor stoper menşeilli olsa bile kademye girmiyo ve top bizdeyken de genelde nerde duracağını bilmiyor. Bunlar çok normaldi ilk maçlarda ama 3-4 maçtır ön libero oynuyor ilerletmesi lazımdı oyununu.
Bir çift lafta tarık,olcan ve semihe neden çalışmazlar neden kendilerini geliştirmezler anlamak mümkün değil. Umutun kalitesi belli adamın sınırı var ama tarık olcan fiziksel olarak da çok kötü bu çalışmadıklarını gösteriyor...

3 4 iyi transferle ikinci yarıyı iyi geçiririz Uefada da iddialı oluruz kesinlikle. Şampiyon olup olamama işi rakiplere bağlı doğal olarak

UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz Lazio, Inter'i deplasmanda Candreva'nın 2 golüyle 2-1 mağlup etti.
Melodi yine kırmızı kart gördü :)
Lazio'da Matri, Candreva ve Biglia'ya dikkat etmek gerekir.