2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Beşiktaş ===> 35
Fenerbahçe => 34
Akhisar ====> 28
Galatasaray => 26

Artık havlu attık diyebiliriz.

"Rijkaard döneminden beri izlediğim en yeteneksiz GS takımı" demiştim, ama bu kadro o dönemki takımdan da kötü... O takımda Elano, Keita, Arda, Baroş, Kewell gibi oyuncular vardı. Tek sorun orta sahadaki BAM üçlüsünün takıma yetersiz gelmesiydi. Bir-iki takviye ile çok iyi bir takım ortaya çıkabilridi. Mevcut takımda ise Sneijder, Muslera ve Selçuk'u çıkartsan, kalan takım ligde ancak kümede kalmaya oynar.

Yabancı sınırının kalktığı sene, bizi bu çer-çöp oyuncularla sahaya çıkartan zihniyete yazıklar olsun. Kaybetmek sorun değil, sahadaki silik görüntümüz hazmedilebilecek gibi değil...

Muslera,Sneijder,Selçuk İnan,Podolski hariç tamamı gönderilebilir inanılmaz kötüler Sabri meselesine girmiyorum bile hele ki yenilen 2nci golde.
Bu oyuncular dışında hiçbiri bu paraları haketmiyor reviz şart bu takıma.

Bu kadrodan bir halt olmaz. Takımda Muslera-Sneijder hariç herkes gidebilir bana kalırsa. Yabancı sınırı yokken ilk 11'de yerli oyuncu gereksiz. Terry falan gelirse de Ujfalusi etkisi yaratır. Ama ek olarak en az iki forvet, kanat, iki orta saha, stoper ve iki bek lazım.. Yani gelecek karanlık.

Son 72 maçın sadece 14nde gol yememişiz ve hala sorun görmüyoruz bunun için hiçbir şey yapmamamız daha vahim.
Takım savunması diye birşey yok bu oyuncu topluluğuyla olmayacak.
Ağacı budamak yetmez ağacı kökten sökmek lazım malesef.

Takımın 60dan sonra gene bitmesini Hamza hocaya yazıyorum. Bu takımı kuran çalıştıran o o açıklamaları yapan o bu mağlubiyette onun payı yok demek komik olur bana kalırsa. Onun dışında Denizlinin de payı var tabi takım bu kadar mahkum oynamamalıydı biz hangi maçta savunmayı öncelersek o maçı kaybediyoruz onu görmeliydi

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok içimden geçeni yazdım, sen benim değer verdiğim insanlara çıkıp burda hakaret etmeyi kesersen, bende o zaman normal konuşurum, madem sen düzgün konuşmayacan, o zaman benimde düzgün konuşmamı gerektirecek bir durum yok!!! Bugün kazansaydık çıkıp Mustafa hocanın eseridir diyecektiniz, Hamza Hoca gittiği günden biri bu takımın aldığı her başarıda, aldığı her kötü sonuçta bu yönetim ve Mustafa Hocanın suçudur. Bunu kafanıza sokun!!! Hamza Hoca aynı durumda aldığı takımı şampiyon yaptı, sen kabul etsende etmesende bunu değiştiremezsin, kurtarıcı olarak gelen Mustafa hocada yapsın...Çok kolayya!

Hamza Hocanızın bıraktığı takımın yürüyecek hali, sağbeki, önliberosu, santraforu yok...Prandelli de çok iyi anılarla ayrılmadı çünkü oyuncularla dokusu tutmadı ve maçlara yanlış kadrolar çıkardı ama iyi niyetinden hiç bir zaman şüphe edilmediği gibi çok da güçlü bir takım bıraktı.Ayrıca Prandelli ve Mancini için 5 yabancı kuralının kurbanı oldu da diyebiliriz.
Hamza Hamzaoğlu kıyakçılık ve evlatçılık temelinin üstüne kurdu tüm stratejilerini.Bu bıraktığı enkaza tek bir bahane bile üretemez.İçimden Hamza Hamzaoğlu'nu çok daha ağır şeylerle itham etmek geçiyor ama malum forum kuralları...

Mustafa Denizli'den kısa vadede ne beklememiz gerektiği konusunda fikirlerimi netleştiremedim ben.Mesela düşünüyorum da Jose(Bilal)-Selçuk ikilisinin yarattığı handikaplar Sabri-Semih ikilisinin yarattığı handikaplardan daha mı fazlaydı sanki de yeni formül üretme işine önlibero mevkisinden başladı.Bence Mustafa Denizli'nin yapabileceğinin en iyisi bu değil.

Mustafa Denizli şuan ki durumda suçlanacak en son kişidir bana göre kadromuz ortada bu futbolcu grubuyla bu kadar malesef hocanın elinde sihirli değnek yok hemen geldiği gibi takımı uçursun önüne gelene 3 atsın 5 atsın yok öyle bir dünya.
Devre arasına kadar en az zararla çıkmaya bakmalıyız.
Hocanın açıklamalarından devre arası takviye yapılcağını ya da istediğini çıkardım ligin 2nci yarısında derbilerin hepsini evimizde oynayacağız ümitsiz olmamak lazım ben üstümüzdeki takımları yakalayacağımızı düşünüyorum tabii buna paralel olarak yönetim değişikliğide olabilir bu süreçte.

5-6 yaşımdan beri 30 senedir maç izliyorum..İlk kez bir maçı utanarak izledim...Öne de geçtik ama kazandığımıza üzüldüğüm ilk Galatasaray maçı olurdu sanırım...

Mancini'ye kurban ol sen Hamza yalakası.. Pardon sen de inilecek kadar seviye bile yok! Hâlâ şampiyon diyor, sanki Galatasaray ilk defa şampiyon oldu. Hadi bak işine..

Kimin başarılı kimin başarısız olduğu ortada, tarih bunuda yazdı, senin gibi gerizekalılara inat bunu hep söyleyecem, anlama kapasiten yok, 2014-2015 şampiyonu olan Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu.
Embesil olduğunu kanıtlamaya devam et bunları inkar ederek, adam başarılı oldu, sen neyin kafasındasın, yok yani ne içtiysen söyle bizde içelim, Sabri'ye Reis diye bağırıp bugün küfür edenlerde senin gibiler, ben burda Sabri, Umut, Hamit vb adamlar futbolcu değil derken savunanlarda senin gibiler, sen çıkıp burda Burak ve Selçuk'a hakaret edeceksin, Sonra herkes izleyecek, kusura bakmada sen Galatasaray' a ne verdin bu adamlar ne verdi, kimsin sen!!! Burda adam gibi top oynamayan Hamit'e ağzını açmayacan ama... 3 kupa almış bir adamı tukaka yapacan, başarısız olana Mancini ve Prandelli ye tapacan!!! Kimin ne yalakası olduğu belli!!! Çıkıp Hamza hocanın tek bir başarısızlığını göstermeyen güruh hâlâ çıkıp utanmadan konuşuyor... O kurban olduğun Mancini nin Galatasaray'daki başarısını desene! Sen istediğine kurban olabilirsin benim için sorun yok, ama Hamza Hoca başarısız oldu diyemezsin, göster başarısızlığını bende sen HAKLISIN diyeyim! Çıkıp yok böyle konuştu, yok böyle dedi felan geçecen o ayakları, sahada bu adam 3 kupa aldı, ve gitmeden her kulvarda şansı vardı, bunu nasıl inkar ediyon... Eğer bu yıl bitince gönderilseydi dediğin gibi şampiyon olamamış olsaydı bende çıkıp bu adama haksızlık yapıldı demezdim, dünyanın hiçbir yerinde 3 kupa almış bir takımının hocası hâlâ şansı varken gönderilmez, mantıklı olan kimsede bunu savunmaz, heleki adamın istediği kadroyu bile kurmayan bir yönetim bunu hiç yapamaz!!!

Mancini Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkarttı. Hem de Juve'yi eleyrek... O Juve sonraki sene final oynadı. Hatırlatayım istedim.

Toplum olarak birilerini yüceltmek için, bir başkasını yerin dibine sokmaya gerek olmadığını ne zaman öğreneceğiz?

Bence Mancini başarılı değildi özellikle ligde nerdeyse hiç deplasman kazanamadık onun haricinde Şl de fena değildik ama orda da çok iyi olduğunu söyleyemem. Mancininin iyi anılmasının sebebi o tazminat olayı şahsi fikrim. Antrenörlük konusunda Hamza hocadan hem Prandelli hem Mancini daha öndedir ama Gsde Hamza hoca ilk sezonunda başarısıyla onları geçti sonraki sezon yaptıkları fiyasko. Umarım Mustafa hoca üçünü de geçer

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boğaç ve Aykut Beyler.
Allah aşkına ya.
Hakaret etmeden daha medeni şekilde tartışmanızı yapın ama buna cidden gerek yok.
Kimse Hamza hocayı sevmek zorunda değil.
Hakarete varmadan eleştiredebilir.
Kimse Mancini ve Prandelli'yi de aynı şekilde zorla sevemez.
Kimse kimsenin kalbine hükmedemez.
Biraz daha sakin olmakta fayda var.

Bu takıma kızacaksiniz ama Abdurrahim Albayrak ve ruhu lazım.
Biz Melo'yu transferin son günü satarak şampiyonluğu kaybettik.

Boğaç ve Aykut Beyler.
Allah aşkına ya.
Hakaret etmeden daha medeni şekilde tartışmanızı yapın ama buna cidden gerek yok.
Kimse Hamza hocayı sevmek zorunda değil.
Hakarete varmadan eleştiredebilir.
Kimse Mancini ve Prandelli'yi de aynı şekilde zorla sevemez.
Kimse kimsenin kalbine hükmedemez.
Biraz daha sakin olmakta fayda var.

Bu takıma kızacaksiniz ama Abdurrahim Albayrak ve ruhu lazım.
Biz Melo'yu transferin son günü satarak şampiyonluğu kaybettik.

Eyvallah kardeşim valla haklısın ama bazen oluyor böyle şeyler, sizlere verdiğim rahatsızlıktan dolayı Özür dilerim, yani sonuçta bu ben ve diğer şahıs arasındaki kişisel bi tartışma ve fazla uzadı... sorun şu ki bu takım 34. Hafta maç kaybetse gelip Hamza Hocaya laf atacak adamlar var, adamı daha şampiyonluk şansı ortadayken kulüp olarak kovmuşsun daha neyin suçlaması, ben bunu anlatıyorum, Hamit Altıntop yattığı yerden 3,5 milyon euro alırken çıkıp Selçuk ve Burak'a sallayanlar var, el insaf arkadaş, bide eleştirsin anlarım, ama burda bu isimlere hakaret ediliyor, kimsede çıkıp birşey demiyor, aynı taraftar profili Arda'yı küfür ederek yolladı, Işıl'a yaptıklarını herkes biliyor, örnekler saymakla bitmez, Allah aşkına bu kulüpte laf edilmesi gereken bu adamlar mı? Yoksa Yönetim mi? Bu adamlara gelene kadar çok kişi var, anlamak isteyen anlar zaten... Ben bunu diyorum.

Tek bir şey yazcam. Konuyla ilgili değil. Zeka şart..
Eğitim seviyemizin ne kadar düşük olduğu, bu tarz forumlarda net bir şekilde ortaya çıkıyor.(mektepli olmak bence eğitim seviyesini yükseltmiyor, ki hatta düzenin eğitim sistemi sorgulamadan itaat eden beyinler yaratıyor) iki taraf bir şey tartışırken gözüken net şeyler var. Misal bi grup herşeyi beğeniyor. ne olduğuna bile bakmadan sanırım, ha okuyup beğeniyorlarsa daha büyük sıkıntı :) karşılıklı çatışan iki düşünceyi de onaylayarak düşüncesizliğini ortaya koyuyor.

Bi ekip dünya dönmese suçlu olarak ergin hocayı görebilir o derece tek bir doğruya tutunuyor. Ya da tam tersi örneklerle açıklamaya çalışıyorum. Ya da 3 kupa aldı hamza on numara adam. Çoğaltmak mümkün...

Yahu dostlar hayat birden çok değişkenin bir arada olduğu, doğruların sürekli yer değiştirdiği bir düzlem. Neden tek bir şeyin peşinden gidip, o şeyi kutsallaştırıp, eleştirilmez kılıyorsunuz. Bunu siyasette de görmek mümkün. Akpli ise kişi, akpyi eleştirtmez haşa günahtır. Ya da Kemalistse atatürk yanlış yaptı de seni uzayın derinliklerine yollamak ister. Diyeceğim o ki ne dinlemeyi biliyoruz ne tartışmayı. Ne sorgulamayı biliyoruz ne eleştirmeyi. Ama herşeyden önemlisi en doğru hep kendimizi görüp yanlışımız varsa da onu düzeltmeye girişmiyoruz bile.

Evet evet zeka önemli ama eğitimde şart. Ama bu ezberci, rekabetçi sadece parayı hedefleyen eğitim değil. Matematik ve felsefeyi, ekonomi politiği birarada verebilen bir eğitim. Bu çok bizim okullarımızda mümkün olmaz kişi kendini geliştirmeli. Sağlıcakla...