2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Bu transfer dönemi Haginin Zapata Yekta Culio ve Stancuyu aldırdığı devre arası transfer dönemine benzemez umarım.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo gibi olmaz ama en azından efektif,dikine oynayan,dripling özelliği kolay kolay top kaybetmemesi oyuncunun artıları selçukla zaman zamanda bilal ile oraya götürür.

Sağ bek, defansif orta saha ve forvet için 3 tane kendi takımında forma şansı bulamayan ama Avrupa Şampiyonasında oynamak isteyen oyuncu kiralayalım. Yani günü bir şekilde kurtaralım sezon sonu çok oyuncu boşa çıkıyor. Donk'tan sonra Rode ve Wiel'i kiralayıp, Damiao'yu makul ücrete almalıyız.

6 ay sonra sözleşmesi bitecek 29 yaşındaki Donk'a yüklü bir bonservis vermeyiz umarım. Geçen sezonki kötü performansı malum. Bu seneki iyi performansı da ortada. Ben ortadayım, çöp oyunculardan kurtulabilirsek o zaman eyvallah.

Ben donka çok sıcak bakmıyordum ama geldiyse hayırlı olsun. Umarım ucuz maliyete almışızdır Kayseri eskişehirden sonra başka türk takımıyla alışveriş yapmamızı doğru bulmuyorum esasen ama bakalım...

Çok isim geçiyor takım için immobile yazmış italyan gazeteler, damiao boşta olan bir oyuncu(ben gelmesini isterim) Kiesling zor bence ama onun da adı geçiyor. Bugün hollandadan bir sağ açığın ismi geçti. Ve tabiki sağ bek transferi nolcak

Nerede bir çöp oyuncu var isim geçiyor. Başkanın açıklamasından geriye 6 7 gün kaldı. Hala bekliyorum forvet sağ bek kanat

Zamanında jose için olumlu yorumlar yapmıştım futboldan anlamıyormuşum. Bu adam 2. ligde oynayabilir. Semihle tarıkla beraber

Hamza Hamzaoğlu'nun bu kulüpten kazandığı tek bir kuruşta hakkım geçmişse haram zıkkım olsun. Asla helal etmiyorum, Hamza Hamzaoğlu bu kulübün hainidir, lanet olsun kurduğu kadroya.

Hepsine yazıklar olsun. Kulübü göz göre göre bu duruma düşürdüler. Futbol cahilinin kurduğu kadro sayesinde devre bitmeden yarıştan koptuk.

Allah kahretsin ya, sene başında o kadar boşta sağ bek varken Cüneyt Tanman çıkıp Tarık yeni transfer olacak demişti. Allah hepinizini bildiği gibi yapsın, takımın koşacak hali yok ya.

Denizli Joseyle Tarıkı oynatarak Semih bu kadar şans vererek hatalar yaptı. Bilal ilk yarı oynasa maçı kazanabilirdik. Bunları yazalım Hamza Hamzaoğlu sevdalısı arkadaşlarımız kızmasın

Donkun bonservisi de 2.5 muş bu arada Gökmen Özdemire göre. Muhtemelen doğrudur. 6 ay sonra sözleşmesi bitecek adama 1.5 bile çokken bu yapılan ağır cehalet hele ki Umutu istemişlerken

Artık transfer yapmasak da olur. Bu takım 2-3 takviye ile toparlanmaz. Aradaki puan farkını kapatmak da çok zor... Ffp ensemizdeyken kısıtlı bütçeyi sezon sonuna ayırmak daha mantıklı olur.

Transfer yapılmasın diyemiyorum çünkü önümüzde Avrupa ligi maçı var lig kötü gidebilir ama Lazıo'yu eleyebilirsek taraftar açısından moral olabilir. Önümüzdeki sezon Avrupa olmak için eksik yerlere kaliteli oyuncu transferi yapılsın.