2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Sinana az şans verildi bence ışık da verdi. Ama ikinci yarıda kanat transferi geleceğini varsayarsak Sinanın oynama şansı düşük.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk, kesin olarak transfer olduğuna göre bir sağ bek ve bir forvet elzem. Bonservisi elinde olan Damiao ve Adebayor var. Uçuk bir rakam vermeden ikisinden biriyle anlaşmak lazım. Sağ bek için Wiel tek seçenek olmalı. Avrupa Şampiyonası geliyor ve haliyle oynamak isteyecektir. Kiralayalım, sene sonu sözleşmesi bitecek zaten. Bu sene bitti gözüyle bakıp, şimdiden sene sonu sözleşmesi biten oyuncuların peşine düşmeliyiz. Çok iyi, kaliteli isimler var.

Edit: Wiel an itibariyle PSG-Inter maçında oynuyor. Ayrılacakmış gibi bir görüntüsü yok.

Bruma ve Amrabat'tan sanki kanat oyuncusu alacakmış gibi çabuk vazgeçip bunu da Sinan'ı oynatmak için yaptım diyen sonra Sinan'ı oynatmayan futbol ulemasına selam olsun.

[video=youtube;wLnLAwzwYK4]https://www.youtube.com/watch?v=wLnLAwzwYK4[/video]

Donk, kesin olarak transfer olduğuna göre bir sağ bek ve bir forvet elzem. Bonservisi elinde olan Damiao ve Adebayor var. Uçuk bir rakam vermeden ikisinden biriyle anlaşmak lazım. Sağ bek için Wiel tek seçenek olmalı. Avrupa Şampiyonası geliyor ve haliyle oynamak isteyecektir. Kiralayalım, sene sonu sözleşmesi bitecek zaten. Bu sene bitti gözüyle bakıp, şimdiden sene sonu sözleşmesi biten oyuncuların peşine düşmeliyiz. Çok iyi, kaliteli isimler var.

Edit: Wiel an itibariyle PSG-Inter maçında oynuyor. Ayrılacakmış gibi bir görüntüsü yok.

Bruma ve Amrabat'tan sanki kanat oyuncusu alacakmış gibi çabuk vazgeçip bunu da Sinan'ı oynatmak için yaptım diyen sonra Sinan'ı oynatmayan futbol ulemasına selam olsun.

[video=youtube;wLnLAwzwYK4]https://www.youtube.com/watch?v=wLnLAwzwYK4[/video]
Aurier oynuyor Psgde. Sene sonu sözleşmesi biteceği için kiralamazlar muhtemel satarlar. İnter falan talip diyorlardı öyle bir takıma gider muhtemelen. Maliyeti bizi çok aşar Wielin

Aurier oynuyor Psgde. Sene sonu sözleşmesi biteceği için kiralamazlar muhtemel satarlar. İnter falan talip diyorlardı öyle bir takıma gider muhtemelen. Maliyeti bizi çok aşar Wielin

Psg'de oynamadığı için önermiştim zaten. Maliyeti de bizi aşmaz. PSG'den aldığı ücret bir kaynakta 3.15 m euro, diğerinde 4m euro. Bu ücretler gerçekse neredeyse yarısının vergi olduğunu da unutmamak lazım. Yani rahatça karşılaşırız 2, 2.5m euroyu. Buralara gelmeyi düşünürse şartlarda şu an müsaitken bir denemekte fayda var.

Psg'de oynamadığı için önermiştim zaten. Maliyeti de bizi aşmaz. PSG'den aldığı ücret bir kaynakta 3.15 m euro, diğerinde 4m euro. Bu ücretler gerçekse neredeyse yarısının vergi olduğunu da unutmamak lazım. Yani rahatça karşılaşırız 2, 2.5m euroyu. Buralara gelmeyi düşünürse şartlarda şu an müsaitken bir denemekte fayda var.
5 diye okumuştum ben bir yerde ama. Psgden eline 2 2.5 bile geçse bizden isteyeceği para 4 4.5 milyon falan olur. Avrupada hala ismi ve piyasası olan bir oyuncu. Keşke alabilsek ama ben ihtimal vermiyorum. Dediğim gibi üst düzey bir lige gider. İnter zaten Psgye baya daldı bu dönem Lavezzi falan onu da alabilirler

Sözde izleme ekibin var lakin kimseyi bulamıyorlar.
Bunu nerden bilebiliriz? Nasıl bu kanıya varıyorsunuz? Şu izleme ekibinin carole hariç yaptırdığı bir transfer duymadım. Bizim izleme ekibi yabancı basında bile haber oldu röportaj falan yaptılar adamlarla sistemleriyle ilgili. Şu an adını hatırlamadığım önemli bir gazete veya tvydi. Eminim bir sürü oyuncu vardır ellerinde ama önce onlara güvenecek bir yapı olmalı

Nerede bir çöp oyuncu var isim geçiyor. Başkanın açıklamasından geriye 6 7 gün kaldı. Hala bekliyorum forvet sağ bek kanat

Başkan 10 gün dedi. Bu gidişle son güne gitmez inşallah. Bir tane somut adım göremedik daha bakalım 5 ocaktan sonra ne olacak

Biz kanatı 6 senedir bekliyoruz :D Keita dan sonra gelen olmadı. Donk a 2.5M veriyormuşuz galiba. Sene başından beri saçtığımız saçma paraları toplasak İbrahimovic veya başka bir kaliteli oyuncu yoklanamazmıydı orası ayrı bir olay. Bu transferleri kim yaptırıyor bilmiyorum ama zihniyet ve gidişat kötü.

Dursun Özbek : 10 gün içinde bütün transferleri bitireceğiz. ( Diyeli 11 gün oldu )

Gündemimizdeki Tannane'nin vukuatları;
-4 kez rakip oyuncuya saldırma
-İdmanda kavga
-14 maç kadro dışı
-Davranış bozukluğu nedeniyle tedavi

Dursun Özbek : 10 gün içinde bütün transferleri bitireceğiz. ( Diyeli 11 gün oldu )

Gündemimizdeki Tannane'nin vukuatları;
-4 kez rakip oyuncuya saldırma
-İdmanda kavga
-14 maç kadro dışı
-Davranış bozukluğu nedeniyle tedavi
Tam bizim takıma uygun. Psikolojisi düzgün oyuncumuz yok :D

Dün bizim eski oyuncuları izledim.
Bizim takıma Hasan Şaş gibi, Evren Turhan gibi, Hakan Ünsal gibi hırslı adamlar lazım.
Maç sonu Hakan Ünsal'in açıklaması beni çok duygulandirdi.
"Galatasaray, arması ve forması olduğu her yerde kazanır."

Yeni nesil oyuncular şu eskileri bir izlese keşke.
Ahhhh ahh..

SON DAKİKA! G.Saray Donk'u KAP'a bildirdi: Paşa'ya 2.5 milyon euro, Donk'a da 2.5 yıl için 3 milyon 750 bin euro garanti para ödenecek.

Hayırlı olsun demekten başka çare yok.

Sözleşmesi 6 ay sonra bitecek, 29 yaşına gelmiş, sadece 4 aydır iyi oynayan, asıl mevkisinden evrilerek ortasaha yapılan Donk'a 2.5m euro net ücret(450 bin euro da vergisi var) veren ya salaktır ya hırsız. Yazın 2.5m euroya Podolski'yi de alan bu yönetim, yandaki şartlara Donk'u alan da. Bir tuhaflık olduğu belli.

FFP'ye uymaya çalışan Bilal'e Akhisardan aldığının 3 katını, Sabri'ye 5 milyon TL, gönderilen çöplere 500-600 bin euro, 2 senedir top oynanamış oyuncuya yıllık 600bin euro + 50bin euro imza parası vermez. Bu hamle ile FFP'nin beceriksizliği örtmek için kullanıldığı artık daha açık. İSTİFA DA BİR HİZMETTİR!

FFP ne oldu? Ryan Donk'a bu parayı verenler buradan nemalanan herkesi açıklasın. Menajer payları dahil tüm maliyet söylensin. Ben sözleşme boyu maliyeti değil sadece bonservis + menajer primlerini merak ediyorum. Yazıklar olsun.

Yazıklar olsun. Böyle bir rezalet olmaz. Hangimiz FFPyi düşünüyoruz? Fm taraftarı olan bizler mi yönetim mi? Kim zenginleşti bu transferden açıklasınlar???