Sinana az şans verildi bence ışık da verdi. Ama ikinci yarıda kanat transferi geleceğini varsayarsak Sinanın oynama şansı düşük.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aurier oynuyor Psgde. Sene sonu sözleşmesi biteceği için kiralamazlar muhtemel satarlar. İnter falan talip diyorlardı öyle bir takıma gider muhtemelen. Maliyeti bizi çok aşar WielinDonk, kesin olarak transfer olduğuna göre bir sağ bek ve bir forvet elzem. Bonservisi elinde olan Damiao ve Adebayor var. Uçuk bir rakam vermeden ikisinden biriyle anlaşmak lazım. Sağ bek için Wiel tek seçenek olmalı. Avrupa Şampiyonası geliyor ve haliyle oynamak isteyecektir. Kiralayalım, sene sonu sözleşmesi bitecek zaten. Bu sene bitti gözüyle bakıp, şimdiden sene sonu sözleşmesi biten oyuncuların peşine düşmeliyiz. Çok iyi, kaliteli isimler var.
Edit: Wiel an itibariyle PSG-Inter maçında oynuyor. Ayrılacakmış gibi bir görüntüsü yok.
Bruma ve Amrabat'tan sanki kanat oyuncusu alacakmış gibi çabuk vazgeçip bunu da Sinan'ı oynatmak için yaptım diyen sonra Sinan'ı oynatmayan futbol ulemasına selam olsun.
[video=youtube;wLnLAwzwYK4]https://www.youtube.com/watch?v=wLnLAwzwYK4[/video]
Aurier oynuyor Psgde. Sene sonu sözleşmesi biteceği için kiralamazlar muhtemel satarlar. İnter falan talip diyorlardı öyle bir takıma gider muhtemelen. Maliyeti bizi çok aşar Wielin
5 diye okumuştum ben bir yerde ama. Psgden eline 2 2.5 bile geçse bizden isteyeceği para 4 4.5 milyon falan olur. Avrupada hala ismi ve piyasası olan bir oyuncu. Keşke alabilsek ama ben ihtimal vermiyorum. Dediğim gibi üst düzey bir lige gider. İnter zaten Psgye baya daldı bu dönem Lavezzi falan onu da alabilirlerPsg'de oynamadığı için önermiştim zaten. Maliyeti de bizi aşmaz. PSG'den aldığı ücret bir kaynakta 3.15 m euro, diğerinde 4m euro. Bu ücretler gerçekse neredeyse yarısının vergi olduğunu da unutmamak lazım. Yani rahatça karşılaşırız 2, 2.5m euroyu. Buralara gelmeyi düşünürse şartlarda şu an müsaitken bir denemekte fayda var.
Bunu nerden bilebiliriz? Nasıl bu kanıya varıyorsunuz? Şu izleme ekibinin carole hariç yaptırdığı bir transfer duymadım. Bizim izleme ekibi yabancı basında bile haber oldu röportaj falan yaptılar adamlarla sistemleriyle ilgili. Şu an adını hatırlamadığım önemli bir gazete veya tvydi. Eminim bir sürü oyuncu vardır ellerinde ama önce onlara güvenecek bir yapı olmalıSözde izleme ekibin var lakin kimseyi bulamıyorlar.
Başkan 10 gün dedi. Bu gidişle son güne gitmez inşallah. Bir tane somut adım göremedik daha bakalım 5 ocaktan sonra ne olacakNerede bir çöp oyuncu var isim geçiyor. Başkanın açıklamasından geriye 6 7 gün kaldı. Hala bekliyorum forvet sağ bek kanat
Tam bizim takıma uygun. Psikolojisi düzgün oyuncumuz yokDursun Özbek : 10 gün içinde bütün transferleri bitireceğiz. ( Diyeli 11 gün oldu )
Gündemimizdeki Tannane'nin vukuatları;
-4 kez rakip oyuncuya saldırma
-İdmanda kavga
-14 maç kadro dışı
-Davranış bozukluğu nedeniyle tedavi