2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Gelecek sezon için planlamalara başlansın diyicem de Galatasaray tarihinde ne zaman planlı-sistemli bir iş yapıldı diye düşünüp sözümü geri alıyorum.

Sözleşmesi 6 ay sonra bitecek, 29 yaşında, sadece 4 aydır iyi oynayan adama 2.5m euro veren ya salaktır ya hırsız. Beşiktaş ile 11, Fener ile büyük ihtimal 10 puan fark var. Şampiyonlar ligine katılım bence kaçtı. O yüzden devre arası leş, çöp oyunculardan kurtulursak benim için kafi.

Yıllardır Galatasaray'ın sözde evlatlarını kanallarda dinliyoruz. Hakan Ünsal'ından tut Hasan Şaş'ına kadar hepsi kuyruk acılarından mıdır nedir artık çözmek mümkün değil, bir tane iyi cümle söylemiyorlar Galatasaray için. İyiyken de kötüyken de bir akbaba durumu mevcut. Sürekli haince bir tutum sergiliyorlar. Bu arkadaşlar tüm hayatlarını Galatasaray'da kazandıkları başarıya borçluyken, 2-3 sene Galatasaray'da oynamış Gökhan Zan çıkıp doğruları, yanlışları bir bir söylüyor. Savunması gereken yerde takımı savunurken, eleştirisini de bir güzelce yapıyor. Benim beklediğim bu, daha fazlası değil. Ünal Başkan'ın dediği Galatasaray'ın düşmanı sözde Galatasaraylılar ve bu virüsün çözülmesi lazım.

Başı FFP ile en çok belada olan iki takım var biri PSG, diğer City. İkisinin de gelir gider dengesi bozuk, bizim gibi. Özellikle City üzerinden gidersek, UEFA'dan FFP yüzünden kadro kısıtlaması diye bir ceza aldılar, şampiyonlar liginde 24 yerine 21 futbolculuk bir liste vermek zorunda kaldılar. Adamlar yazın 200m euroluk oyuncu transfer etti ve hiçbir Allah'ın kulu sen ne yapıyorsun diyemedi/demedi. Şimdi biz iki tane baldırı çıplak oyuncu alınca bize ceza vereceklerse ... böyle FFP'yi. Hem kötü, çapsız, vitaminsiz oyuncularla şampiyonlar liginde averaj takımı oluyoruz, ligde de bizi hasta ediyor takım. Alalım oyuncuları, kim ne ceza veriyorsa versin bundan kötüsü olmaz zaten. En azından iyi oyuncuları izlemiş oluruz.

Semih, Sabri, Umut, Tarık, Jem, Emre Çolak HEPİNİZİ GÖNDERECEĞİ LEŞ SÜRÜLERİ....

Artık sizi ne fanlarınız ne de Irkçıoğlu kurtarabilir.

Sen git birileri Galatsaray'ın parasını yemiş de. Ardından Haziran'da serbest kalacak olan futbolcuya bonservis veriyorsun hem de tuhaf bir rakam.

Prandelli oyun olarak kötü bir takım bırakmış olabilir lakin fizik olarak çok iyi bir takım bıraktı. Hamza geldi oyunculara uydu ve kupalar geldi. Benim umudum Hamza akıllı adamdır durumun farkındadır diye düşünmemdi. Lakin o da bu ilüzyona kandı.

Ben bu kadar negatif değilim hala umutluyum gelecek takviyeler ve disiplinli,sıkı bir çalışma ile yine potada olacağız ts,fb,bjk maçlarını da evimizde oynayacağız hatta Kasımpaşa gibi birçok kalburüstü takımla evimizde oynayacağız 2nci yarı fikstür bizim yanımızda umutsuz olmamak lazım puan farkını önemsemeden maç maç düşünerek ilerlemek gerekli.

Yapmamız gereken tek şey ikinci yarıda tüm maçları kazanmak, biz tüm maçları kazanalım sonra ne olduğuna bakarız, ki tüm maçları kazansak 81 puan eder, ki olmayacak şey değil bana göre...

Yapmamız gereken tek şey ikinci yarıda tüm maçları kazanmak, biz tüm maçları kazanalım sonra ne olduğuna bakarız, ki tüm maçları kazansak 81 puan eder, ki olmayacak şey değil bana göre...

Semih Kaya, Emre Çolak, Umut Bulut, Sabri oldukça 5 maç üst üste kazanırız bile diyemem bu inanmamak değil realist olmak bana göre.

Semih Kaya, Emre Çolak, Umut Bulut, Sabri oldukça 5 maç üst üste kazanırız bile diyemem bu inanmamak değil realist olmak bana göre.

Bu adamları oynayıp oynatmamak Mustafa Hocanın elinde, sonuçta bunlar zorlan bu takım da kalmıyor, yada bizi oynat diye Mustafa hocaya baskıda yapmıyor :) takım savunma olarak çok kötü, savunmada oynayan herkes, Semih, Cheudju vs. çok fazla bireysel hata yapıyor, ve bu hatalar golle sonuçlanıyor, bu savunmadaki sıkıntıların çözülmesini bekliyorum ikinci yarı...

Bu adamları oynayıp oynatmamak Mustafa Hocanın elinde, sonuçta bunlar zorlan bu takım da kalmıyor, yada bizi oynat diye Mustafa hocaya baskıda yapmıyor :) takım savunma olarak çok kötü, savunmada oynayan herkes, Semih, Cheudju vs. çok fazla bireysel hata yapıyor, ve bu hatalar golle sonuçlanıyor, bu savunmadaki sıkıntıların çözülmesini bekliyorum ikinci yarı...

Denizli geldi Kasımpaşa maçında sıçtılar maçın içine Semih ve Sabri için söylüyorum dedim ki artık oynatmaz. Baktım Bursa maçında yine 11 cıktılar orda 3-0 aldık ama savunma yine leş sonra Beşiktaş maçında kararımı verdim Törenin golünde Semih leşinin hatası bardağı taşırdı bu son 11'i dedim ama baktım yine 11 yine 11 maç izlemiyorum o günden beri. Gerçekten elim ayağım titriyor küfür etmekten yoruluyorum.

Galatasarayın şampiyon olması için minumum 15 galibiyet alması lazım. Bu da mümkün değil. Kaya gibi bir takım olmak lazım. Benim hatırladığım bir fener 16 galibiyet almıştı şike sezonunda

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takıma büyük bir temizlik şart. Sneijder, Muslera, Podolski hariç üst seviye bir oyuncu göremiyorum. Hepsi gidebilir. Hele takımda iyi bir arkadaşlık ortamı yakalanması için Trabzon çetesinin başını çektiği yerli grubundan da kesinlikle kurtulmalıyız. Derbi maçta üstünden formayı çıkarıp sahayı terk eden, ilk sene hariç top oynamayan geri pas ustası, çakma maestro kaptan bozuntusu Selçuk, başkası gol atınca kıskançlığından sevinemeyen kazma Burak, futbolcu olduklarından şüphe ettiğim Sabri, Umut, Semih, Tarık... nereye gidiyorlarsa gitsinler. Biraz da başkalarının parasını yesinler.

Vizyonsuz, ırkçı Hamza'nın Şampiyonlar Ligi için yeterli gördüğü kadro Süper Ligde şamar oğlanına döndü. Zamanında çok dedik ama mucizevi şekilde gelen 3 kupa herkesin gözünü kör etti. Şimdi de sonuçlarına katlanmak mecburiyetindeyiz.

Donk transferi de saçma bir hâl alıyor. FFP diye ağlayıp sözleşmesi sezon sonu bitecek, 29 yaşına gelmiş, sıradan bir stoperden bozma orta saha oyuncusu için 2.5 milyon euro vermek, resmen bu taraftarla dalga geçmektir. O paraya Podolski'yi almıştık. Yönetimin suyu gün geçtikçe ısınıyor. Tabii şu zamana kadar çoktan gitmiş olmaları lâzımdı ancak elini taşın altına koymak istemeyen sözde zenginlerimiz ve kan emici lise tayfası oldukça zor. Bu saatten sonra transfer yapıp yapmamak pek önemli değil lâkin elimizdeki çöplerden mutlak sûrette kurtulmalıyız. Fakat seneye ceza yiyeceğimiz kesinse devre arası transfer yapmak mantıklı olabilir..

Hamzaoğlu'nu gönderdiler yırttılar bir süreliğine ama bıraktığı enkaz öyle kolay kolay düzelecek halde değil. Şimdi bu takımı ayağa kaldırmak için para saçıp saçma sapan transfer yapmazlar umarım. Bu seneden bir halt olmayacağı belli. Genç oyuncuları oynatıp kazanmaya çalışalım, gelecek sene için hazırlıklara şimdiden başlayalım. Günü kurtarmak bizi hep geriye götürdü.

Hayalci olmayıp bu seneyi gözden çıkaracaz artık hersene şampiyon olmayı zaten beklemiyoruz sağlık olsun deyip geçelim saçma sapan donk a para vermeye lüzum yok bize fayda sağlıcak olsa bile çok istiyorsan bedavaya sezon sonu al he tabi transfer yasagı gelecegini düşünüyorsanız alın kimi alıyorsanız bide çöplerden kurtulun kafi şu umut lanetinden kurtulsak ben bu sezonu başarılı sayarım

Emre Çolak
Semih Kaya
Sabri Sarıoğlu
Umut Bulut
Jem Karacan
Tarık Çamdal

Tüm leşlerden kurtulacağız. Kurtuluşa o gün ereceğiz.

Şu kadro yapılanmalarını 3-4 sezonda parça parça yapılsa bu kadar sorun olmaz. en fazla 2 sezon denersin birini baktın olmadı gönder. Hele genç denilen vatandaşları mutlaka gönder.
Arda Turan o Mleda Bloslav maçı olmasaydı yine kiralanıyordu eline geçen şansı kullandı ve maça damga vurdu. Sinan Gümüş'de gerekirse kendini göstermek uğruna bir hamle yapmalı.

A
Şu kadro yapılanmalarını 3-4 sezonda parça parça yapılsa bu kadar sorun olmaz. en fazla 2 sezon denersin birini baktın olmadı gönder. Hele genç denilen vatandaşları mutlaka gönder.
Arda Turan o Mleda Bloslav maçı olmasaydı yine kiralanıyordu eline geçen şansı kullandı ve maça damga vurdu. Sinan Gümüş'de gerekirse kendini göstermek uğruna bir hamle yapmalı.
Aslında transfer yapacak bütçe olsa gene kiralanacaktı Arda.