Gelecek sezon için planlamalara başlansın diyicem de Galatasaray tarihinde ne zaman planlı-sistemli bir iş yapıldı diye düşünüp sözümü geri alıyorum.
O umuttan birazı bizde de olsa . Denizli bile bıraktı artıkYapmamız gereken tek şey ikinci yarıda tüm maçları kazanmak, biz tüm maçları kazanalım sonra ne olduğuna bakarız, ki tüm maçları kazansak 81 puan eder, ki olmayacak şey değil bana göre...
Yapmamız gereken tek şey ikinci yarıda tüm maçları kazanmak, biz tüm maçları kazanalım sonra ne olduğuna bakarız, ki tüm maçları kazansak 81 puan eder, ki olmayacak şey değil bana göre...
Umut yada hayal bir yerde Galatasaray varsa, matematisel olarak şansı bitmediyse, benim umudum hep olur aynı kadroyla geçen sene şampiyon olduk, sadece Melo yok, devre arasında gelecek adamların etkisi çok önemli...O umuttan birazı bizde de olsa . Denizli bile bıraktı artık
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Semih Kaya, Emre Çolak, Umut Bulut, Sabri oldukça 5 maç üst üste kazanırız bile diyemem bu inanmamak değil realist olmak bana göre.
Bu adamları oynayıp oynatmamak Mustafa Hocanın elinde, sonuçta bunlar zorlan bu takım da kalmıyor, yada bizi oynat diye Mustafa hocaya baskıda yapmıyor takım savunma olarak çok kötü, savunmada oynayan herkes, Semih, Cheudju vs. çok fazla bireysel hata yapıyor, ve bu hatalar golle sonuçlanıyor, bu savunmadaki sıkıntıların çözülmesini bekliyorum ikinci yarı...
Aslında transfer yapacak bütçe olsa gene kiralanacaktı Arda.Şu kadro yapılanmalarını 3-4 sezonda parça parça yapılsa bu kadar sorun olmaz. en fazla 2 sezon denersin birini baktın olmadı gönder. Hele genç denilen vatandaşları mutlaka gönder.
Arda Turan o Mleda Bloslav maçı olmasaydı yine kiralanıyordu eline geçen şansı kullandı ve maça damga vurdu. Sinan Gümüş'de gerekirse kendini göstermek uğruna bir hamle yapmalı.