2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Oh çok güzel oldu aferin size aferin. Sözleşmesi bitecek adama 2.5 milyon verdiniz bravo sanki kaçıyor adam sezon sonu barca alacak da bonservisini verip şimdiden donku kazandık şampiyon yapacak sanki bizi 5 hafta kala şampiyonluk şansımız kalmıcak erkek basketbolunda 1.6 milyon veremeyip yasağı kaldırmıyorlar ki bir kaç dokunuşla hem lig hemde eurocup ı kazanma şansımız varken 30 yaşında ve sezon sonu bedava ya alma şansı varken 2.5 milyon verdiniz .Bu kadar kötü yönetilen bir kulüp görmedim.A dan Z ye kadar yönetimde kim varsa yazıklar olsun.

Galatasaray eski yöneticisi Bülent Tulun: "Galatasaray Immobile için girişimlerde bulundu, ama ibre şu anda İngiltere'ye döndü."

Bülent Tulun: "Adebayor ve Campbell Galatasaray'ın temasta olduğu iki isim. Campbell'i almak kolay değil, ama Adebayor boşta.

Mevcut federasyon başta olduğu sürece Basketbol Milli Takımı'nı destekleme konusunda takındığım çekimserlik, mevcut yönetim başta olduğu sürece Galatasaray Futbol Takımı'nı destekleme konusunda takındığım çekimserlik ile benzeşiyor. Galatasaraylıyım ama mevcut yönetimin başında olduğu ve adına Galatasaray dedikleri takım benim tuttuğum takım mı ondan emin olamıyorum.
Donk transferindeki aymazlığı, yüzsüzlüğü görünce istifa erdemini göstermeleri konusundaki ümidim azaldı. Sövmeye bile değmez, boşuna ağzımızı bozmuş oluruz. Hepiniz hırsızsınız.

6ay sonra sözleşmesi bitecek stoperden bozma hayatında ilk kez bu sene ön libero oynayan adama ön liberoda oynaymak için 2.5 milyon euro vermenin açıklaması olamaz. Lanet olsun geldiğiniz güne.

Zivkovic ismi dolaşıyor. Yalnız bu adamı alabilirse büyük iş yaparlar. Büyük oyuncu olması çok muhtemel. Umarım becerebilirler çok büyük paralara satabiliriz burda saçmalamazsa

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rize yerel kanalı Çay Tv'nin haberine göre Galatasaray , Kweuke'yi 2 Milyon Euro + bir oyuncu karşılığında transfer etti.

Alırlar inanırım az bile vermisiz .Bu sezon gitti demek bu kadar zor olmamalı ffp sıkıntısı var para harcama ekonomini düzelt ara transfer döneminde çöplerden ve ruhsuzlardan kurtulsak yetecek ben kimsenin kalkıp bir laf edeceğini sanmıyorum hersene şampiyon olmayı beklemiyor kimse Son 4 yılda 3 kere şampiyon olduk eyvallah öyle yada böyle başarılıyız .Başımızda madem ffp gibi bir bela var ona göre davranın yeter fazlası değil böyle akılsızlık yapmaya gerek ne güzel grosskreutz dengesizini 2 milyon a yollamisiz devam et işte emre Çolak tan umuttan.

Profesyonel futbolcularımızdan Kevin Grosskreutz'un transferi konusunda VfB Stuttgart (Stuttgart) kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Stuttgart kulübü Şirketimize 2.171.443,61 Euro bonservis bedeli ödeyecektir.

Leşleri, çöpleri cebine para koyup zar zor gönderirken; kaliteli, iyi futbolcu aldığında, 1 yarı oynamasa bile zarar etmeden satabiliyorsun. Kaliteli futbolcu almak için bir neden daha. Grosskreutz'a ailesinin yanında başarılar.

Yazmayim yazmayim dedim ama.. Artık dayanamadım.. Yani herkesin düşüncesine de saygım var..
Önce kendi birkaç fikrimi söyleyim..
Hamza hoca moca değildir.. Ballı herifin tekidir.. Çok iyi bir insandır ama çok kötü hocadır...
Yasin!! Sene başında şu Yasin'i yıldız yaptınız yazdım.. Ne kadar boş bir oyuncu olduğunu ispatlayacak (özellikle de şampiyonlar liginde ) yazmıştım.. Saolsun beni hiç şaşırtmadı.. Hala bunu yıldız diye lanse edenler varsa, snooker izlemeye davet ediyorum.. Hem toplu bir oyun hem de zeka gerektiriyor..
Semih !! 25 yaşına geldi !!! Futboluna artılar katacağına, eksiltiyor...Sabri'nin yolunda ilerliyor... Allah sonumuzu hayır etsin...
Mustafa Denizli 1,5 yıl için 4 milyon dolar alıyorsa , Allah adamı taş yapar.. Bu Denizli'nin takımı değil diyenler var.. Evet değil ama Mustafa Denizli'de iyi bir hoca değil !!!!! Hele hele 4 milyon alacak hoca hiç değil. Kendisini Euro 2000 den beri bir türlü sevemedim..Hocalığını da beğenmedim.. Euro 2000 de, öyle bir Milli Takım kadrosu vardı ki..O kadro, hocasız yarı final oynardı.. Çünkü kemik kadro bizimdi !!! Ama rezalet kadro seçimleri ile kötü futbol oynatmıştı.. iyi hatırlıyorum.. !!!! Bakmayın Fener'i bjk yi şampiyon yaptığına.. Kötü futbol ile şampiyon oldular..

Bir de şu yönetim için;

Eğer Kweuke'yu da alırlarsa, Adnan Polat yönetiminden daha da kötü bir yönetim olduklarını da ispat edecekler.. Belki Umut ile Buraktan daha fazla verim verebilir ama burası Galatasaray !! Yıldız oyuncu al-ma-lı-sın!!!! 4 tane çöp alacağına 2 tane adam gibi futbolcu alacaksın !! Abuk subuk adamlara milyon eurolar bağla ! Yani akıl işi değil !! Ya şu kulüpte beyni ile hareket eden bir tane adam olmaz mı ya !!! Ya insan bir düşünür bu stad niye her maç bomboş??? Donk kim !!!? Lan !!!!!!!! Donk kim !!!??

Zaten eldekilerin %90'ı çöp !! Hala şu kulübe saçma sapan futbolcular alıyorlar !!! Şu kadroda Fener'in de , Bjk nin de 11 inde oynayabilecek 2 oyuncu var ya !!!! 2 oyuncu !!!!! Muslera ve (Kalite olarak)Snijder !! Her ikisinin, Snijder'e ihtiyacı dahi yok.. Varsın gerisini siz düşünün..

Türkiye^den aldığın hangi yabancıdan verim aldın ki daha önce ???? Yine şu ligden yabancı futbolcu alıyorsun... Aklıma direk Danny ile Amrabat geliyor !!!!! Sanki dünya da futbolcu yok !!!!

Hagi, geldiği yıl dünyada futbolcu yokmuş gibi bize 5 milyona Stancuyu, kaleci diye 1,70 boyundaki Zapatayı , hugo gibi koşan Cluio'yu kakalatmıştı..

Sonuç olarak.. Bu kabus bitmez !!!!!!

Linnes gelecek galiba hayırlı olsun. 3 4 maçını izledim 2si fener gayet iyi bir bekti,doğru bir transfer bence. Zaten 3 oyuncu Avrupada oynayabilecek Uefada Denayeri sağa çekeriz

Umut o kadar kötü ki adamın düştüğü duruma üzülüyorum. Hem onun için hem bizim için ayrılık kaçınılmaz. Hamza Hamzaoğlu adamın kariyerinin içine etti.

attachment.php

Oyuncumuz malesef burda topu sol ayağıyla boş olan kaleye yuvarlamak yerine düzeltip çok güvendiği sağ ayağına alıp vuruyor ve sonuç top dışarıda.
Koskoca Galatasarayın forvet hattı bu işte bunun işkencesini çekiyoruz ayda yılda kafa golü atan girdiği pozisyonların %80inde başarısız olan bir forvet gülsek mi ağlasak mı bilemedim halimize:(:(.

Ekli dosyalar

• 10584103_1176698359042313_2432696827454513720_n.jpg
    10584103_1176698359042313_2432696827454513720_n.jpg
    58.4 KB · Görüntüleme: 56
İlk alındığı sezon Terimli 2.sezondu galiba. O sezon çok gol atmıştı, şampiyonluğun da en büyük pay sahiplerindendi. Gol vuruşlarını çok iyi yapıyordu, ceza sahasından affetmiyordu. Sonra hangi zaman diliminde bu hallere düştü anlamadım.

İlk alındığı sezon Terimli 2.sezondu galiba. O sezon çok gol atmıştı, şampiyonluğun da en büyük pay sahiplerindendi. Gol vuruşlarını çok iyi yapıyordu, ceza sahasından affetmiyordu. Sonra hangi zaman diliminde bu hallere düştü anlamadım.
Hamza Hamzaoğlu Umut üzerinden bu kadar açıklama yapmasa Umut gene Galatasarayın 3.forveti olurdu.Ama sahiplenmesi ters etki yaptı zaten Umut da hiç bitirici bir forvet değildi şimdi önceden yaptıklarını da yapamıyor. Yarım sezon önce Umut´un yerine bir santrofor alınsaydı kimse ses etmezdi Umut´a.

Linnesle anlaşmışlar bence çok mantıklı transfer. Bir forvet ve olursa bir de kanat alınırsa takım kendine gelecektir. Bence şimdi transfer yaptık yaptık, yapamazsak kesin yasak yiyeceğiz bir daha toparlayamayız.
Beşiktaşla çok eğlenmişti herkes feda sezonunda ama adamlar çok iyi doğrulttular bellerini Fikret Orman cidden iyi başkan..

Umut iş ahlakı olan yetenekleri kısıtlı bir futbolcu. Dün kaçırdığı gol açıklanamaz. Olcan gelişine bir pozisyonda gol kaçırdı Levent Tüzemen hemen "bakın gol kaçıyormuş" dedi. İyi de ikisi aynı değil ki.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk