Yazmayim yazmayim dedim ama.. Artık dayanamadım.. Yani herkesin düşüncesine de saygım var..
Önce kendi birkaç fikrimi söyleyim..
Hamza hoca moca değildir.. Ballı herifin tekidir.. Çok iyi bir insandır ama çok kötü hocadır...
Yasin!! Sene başında şu Yasin'i yıldız yaptınız yazdım.. Ne kadar boş bir oyuncu olduğunu ispatlayacak (özellikle de şampiyonlar liginde ) yazmıştım.. Saolsun beni hiç şaşırtmadı.. Hala bunu yıldız diye lanse edenler varsa, snooker izlemeye davet ediyorum.. Hem toplu bir oyun hem de zeka gerektiriyor..
Semih !! 25 yaşına geldi !!! Futboluna artılar katacağına, eksiltiyor...Sabri'nin yolunda ilerliyor... Allah sonumuzu hayır etsin...
Mustafa Denizli 1,5 yıl için 4 milyon dolar alıyorsa , Allah adamı taş yapar.. Bu Denizli'nin takımı değil diyenler var.. Evet değil ama Mustafa Denizli'de iyi bir hoca değil !!!!! Hele hele 4 milyon alacak hoca hiç değil. Kendisini Euro 2000 den beri bir türlü sevemedim..Hocalığını da beğenmedim.. Euro 2000 de, öyle bir Milli Takım kadrosu vardı ki..O kadro, hocasız yarı final oynardı.. Çünkü kemik kadro bizimdi !!! Ama rezalet kadro seçimleri ile kötü futbol oynatmıştı.. iyi hatırlıyorum.. !!!! Bakmayın Fener'i bjk yi şampiyon yaptığına.. Kötü futbol ile şampiyon oldular..
Bir de şu yönetim için;
Eğer Kweuke'yu da alırlarsa, Adnan Polat yönetiminden daha da kötü bir yönetim olduklarını da ispat edecekler.. Belki Umut ile Buraktan daha fazla verim verebilir ama burası Galatasaray !! Yıldız oyuncu al-ma-lı-sın!!!! 4 tane çöp alacağına 2 tane adam gibi futbolcu alacaksın !! Abuk subuk adamlara milyon eurolar bağla ! Yani akıl işi değil !! Ya şu kulüpte beyni ile hareket eden bir tane adam olmaz mı ya !!! Ya insan bir düşünür bu stad niye her maç bomboş??? Donk kim !!!? Lan !!!!!!!! Donk kim !!!??
Zaten eldekilerin %90'ı çöp !! Hala şu kulübe saçma sapan futbolcular alıyorlar !!! Şu kadroda Fener'in de , Bjk nin de 11 inde oynayabilecek 2 oyuncu var ya !!!! 2 oyuncu !!!!! Muslera ve (Kalite olarak)Snijder !! Her ikisinin, Snijder'e ihtiyacı dahi yok.. Varsın gerisini siz düşünün..
Türkiye^den aldığın hangi yabancıdan verim aldın ki daha önce ???? Yine şu ligden yabancı futbolcu alıyorsun... Aklıma direk Danny ile Amrabat geliyor !!!!! Sanki dünya da futbolcu yok !!!!
Hagi, geldiği yıl dünyada futbolcu yokmuş gibi bize 5 milyona Stancuyu, kaleci diye 1,70 boyundaki Zapatayı , hugo gibi koşan Cluio'yu kakalatmıştı..
Sonuç olarak.. Bu kabus bitmez !!!!!!