2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Sneijder, Muslera süper futbolculardır. Podolski, Denayer de kalite olarak bu ligin çok üzerindedir. Sorun bunlarda değil kulübe kene gibi yapışmış yerli leşlerdedir. Sorun yabancı sınırının kalktığı bir dönemde ısrarla yerli kazmaları oynatan zihniyettedir.

Yerli futbolcuların leşliğine lafım yok, denayer koray dururken semihler, baltaların oynamasına ben de küfür ediyorum ama artık şu anki halimizle büyük oyuncu kontratı kaldıracak halimiz yok artık. Semih, Umut, Selçuk, Yasin, Balta, Eray vs ile birlikte bir çok yabancının da bizim için ömrü doldu artık onu söylemeye çalışıyorum. Ben Muslera hariç baştan aşağı yenileme olması taraftarıyım.

Kimse kusura bakmasın ama değil Sneijder Hagi gelsin öyle kafasına göre oyundan çıkıyorum falan diyemez. Sneijder de haddini bilecek.Zaten Sabriydi Umuttu hepsini eleştiriyoruz. Ayrıca bu maç için bakıyorum gene her yer Sabri eleştirileri falan var, Sabri gitmeli ama en başta ondan önce yazılacak 10 oyuncu sayarım ben. Niye kimse Caroleü yazmıyor Donkun laubali hareketlerini yazmıyor. Sneijder Selçuk dışında çabalayan kimseyi göremedim ben dün. Sneijder de dün büyük yanlış yaptı bunun açıklaması olamaz kesinlikle. Eğer ayrılmak istiyorsa gidebilir en doğal hakkıdır ama hiçbir oyuncu öyle kafasına göre çıkamaz. Hepsine yazıklar olsun. Muslera ve Sneijderin de gideceğini düşünürsek minumum 10 transfer lazım. Bunlar da yapılamayacağı için seneye de gitti.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli futbolcuların leşliğine lafım yok, denayer koray dururken semihler, baltaların oynamasına ben de küfür ediyorum ama artık şu anki halimizle büyük oyuncu kontratı kaldıracak halimiz yok artık. Semih, Umut, Selçuk, Yasin, Balta, Eray vs ile birlikte bir çok yabancının da bizim için ömrü doldu artık onu söylemeye çalışıyorum. Ben Muslera hariç baştan aşağı yenileme olması taraftarıyım.
Hakan Balta dün yoktu ayrıca bu sene belki de en iyi sezonlarından biri sonra düşüşe geçsedi. Aldığı para da tarıktan falan da az. Haksızlık etmeyin lütfen. 14 yabancı hakkımız var Baltadan daha iyi 2 yerli stoper sayamayız, öyle kolay harcanmaz

Selçuk leşi geri pas vermekten, kendi yere atmaktan başka ne halt etmiş? Yıllardır yerlerde sürünerek, yerli çeteciliğinin başını çekerek paraları indirdi cebe. Defolup gidecek sezon sonu leş..Sneijder'i de kim nereye gönderiyor? Nankörlüğün lüzumu yok! Robben milli takımda frikikleri Sneijder'e bırakırken Selçuk kim oluyor da her topu alıp duruyor?

Sneijder gitsin demem hiçbir zaman ama bunu yapmaya kimsenin hakkı yok, hele Sneijder gibi büyük bir oyuncunun hiç yapmaması gerekiyor. Sneijder bu takımda niye dursun kendisi gitmek isteyecektir diye düşünüyorum ondan gider diye yazdım. Frikiği bence de Wesley kullanmalıydı, Selçuk hata yaptı bu arada

Hamza Hoca'dan sonra Burak Yılmaz'ıda yedi bu taraftar zihniyeti, sıra Selçuk'a gelmiş, hiç futboldan anlamıyorsanız oturup adam hangi istatistiklerle oynuyor bakın, komik olmayın, Hamit abinize laf yok tabi, sakattı demi unutmuşum, Selçuk'la Galatasaray da trabzon'da manisa'da milli takımda kaç serbest vuruş golü atmış onada bi bakın, sanki yoldan geçen adam topun başında geçmiş! Selçuk yakın mesefelerde Sneijder den daha iyi, yok değil diyosanız bakın hangisi daha çok frikikten gol atmış Galatasaray formasıyla bakın... Bugün bu takımda savunmada oynayan Hakan Balta dışındaki hepsi çok kötü, en az Sabri ve Umut kadar eleştiriyi hakediyorlar, Cheudju ya tek kelime yok ama, yada Carole, Yabancılarda formsuz ama ismi yetiyor, Yazık gerçekten Burak 10 gol atmış, çoğu maçta sakatlıktan oynayamamış, yapılanlar ortada, fb de Van Persie dökülüyor taraftarlarında tek kötü laf yok...Daha öncede dediğim gibi Burak Buroviç, Selçuk'ta Selçukoviç olsaydı ağzını açmazdı kimse...

Selçuk ilk sene harici leştir. Bunu göremeyenlerin ya çıkarı vardır, ya da görme sorunu vardır. Neyse kurtulacağız sezon sonu. Kimsenin babasının çiftliği değil bu kulüp. Öyle yerli çetesini örgütlemekle, Melo'yu göndermekle olmuyor bu işler. Carole, Chedjou, Semih, Hamit, Umut, Sabri vs. hepsi berbat zaten. Bunları öven yok burada.

Bir takım düşünün Melo gitsin diye lobi yapan oyuncuları var. Neden gitsin? Çünkü Melo işlerine gelmiyor. Doğrudur saha içinde çirkef rakibine her türlü pisliği yapan bir adam lakin adamın iş ahlakı var. Evet kampa geç katılıyor lakin girdiği güç testlerinden birinci çıkıyor. Sezonu kapattı denilen sakatlıktan 1,5 ay da dönüyor. Şimdi düşünsenize bu adam bazılarının ekmeğine nasıl kan doğruyor? Bir tarafta aylardır ha iyileşti ha iyileşecek denilen Hamit bir tarafta Melo. Melo Maliyet/fayda üzerinden hesaplanırsa en yararlı futbolcumuz belki de.
Mustafa Denizli için maceraya girmez elde ne varsa onunla daha doğru işler yapar derken ne yazık ki bitik Semih'ten stoper yapmaya çalışıyor. Denayer'i sağ beke mahkum ediyor. Bahane ne imiş Lazio maçında Linnes oynayamayacakmış. Arkadaş lig başka kulvar avrupa başka kulvar sen içinde bulunduğun yarışları bir birine bağlama.

Meloyu sattığımızda biz şampiyonluğu kaybetmiştik zaten, boşa kürek çektik ilk yarıda. Ayrıca ben selçukun takımdan ayrılacağına inanmıyorum, pek ihtimal yok. Semih carole jose umut hamit tarık sabri eray yasin emre çolak. Bu 10 oyuncuyu göndersinler, Denayer zaten kiralık=11. Takıma 10+ transfer lazım ben nasıl kaynak yaratılacak onu merak ediyorum. Muslera Cenk Linnes Balta Chedjou Koray Olcan Donk Selçuk Bilal Sneijder Sinan Podolski bu oyuncular kalmalı. Stoper sol bek ön libero santrafor sğ açık forvet. 6 11 transferi gerekiyor , yedek forvet yedek kanat oyuncusu yedek sol bek sağ bek. Her yere transfer lazım. Bunların 5ini bile yapamayız o yüzden 2 sezon gitti bence

Selçuk kaptan olduğundan beri takımda sular durulmuyor, hep sorun hep sıkıntı. İlk senesi hariç oynadığı oyun aldığı yüksek parayı kesinlikle karşılamıyor. Girdiği tripleri hiç saymıyorum bile, hiçbir Galatasaray kaptanı bir maç esnasında forma çıkarmaya çalışmamıştır. Bu kulübe büyük emekler veren eski sporcuların kalpleri kemikleri sızlamıştır. Burada yabancılar da eleştiriliyor, ama kimse de bana selçuk beyi savunmasın. En kısa sürede kankası gibi bu kulüpten ayrılması dileği ile.

Fatih Terim'in 2011'de yaptığı gibi komple kadroyu değiştirmek lazım. Elimizde bir sürü çöp var, sürekli sakatlar var, aldığının paranın karşılığı kadar oynamayanlar var. Muslera ve Sneijder dışında kim giderse üzülmem, Muslera ve Sneijder iyi paraya giderse de üzülmem. Bu ekonomik şartlarda 10 tane transfer istemek pek akıllıca bir durum değil. Fakat bir sürü oyuncu boşa çıkıyor madem bonservis ödeyemiyorsun; tüm boşa çıkan oyunculara saldırmak lazım şimdiden. Auslaufende Verträge - Transfermarkt

Mustafa Denizli nasıl Madrid'e yenilirim diye gitmeyince eleştiriyorsak; Podolski de zemini kötü Akhisar'a gitmeyince eleştirmek lazım. Kulüpte bazı oyuncular Melo'yu gönderdi. Sneijder neden frikik'i ben kullanmıyorum dedi ve dışarı çıktı. Önceki senelerde Selçuk Efendi formasını atıp, dışarı çıkmıştı. Diyeceğim o ki; futbolcuya dayalı düzen yıkılmalı. İster Selçuk ol, ister Podolski, ister Sneijder; bu kulübün maaşlı çalışanısınız. Seve seve başınızdaki adam, bostan korkuluğu da olsa, ne diyorsa yapacaksınız.

Bu yönetimden iki isteğim var; Mustafa Denizli istifa ediyorsa engellemeyin, ne hali varsa görsün. Siz de istifa edin yada seçim kararı alın, yapamıyorsunuz işte.

Dursun Özbek yönetimi gitmeden istediğinizi yollayın, istediğinizi getirin malesef boş hamle olacak.
Bize adama gibi bir başkan ve yönetim lazım.
Ünal Aysal'ın ilk 2 senesi gibi bir yönetim lazım...

Adnan Öztürk konuşmaya başladı, hastalığını atlatmış olmalı. Zaten ben o dönemdeki seçimde hastalık nedeniyle adaylıktan çekildiğini sanmıyorum. Muhtemelen bir yerden sen biraz bekle dediler. Şimdi bu geçiş süreci bu rezil özbek yönetimi ile bir şekilde atlatılıyor. Bundan sonrası başkan Adnan Öztürk olacak gibi. Ama onun da diğer şubelere bakış açısı ortada. Bu şubeler zarar ettiriyor kapatalım ya da en düşük seviyede tutalım mantığına girerse işi zor olur. Ama Özbektense Adnan Öztürk'ü başkan olarak görmek isterim açıkçası.

Adnan Öztürk konuşmaya başladı, hastalığını atlatmış olmalı. Zaten ben o dönemdeki seçimde hastalık nedeniyle adaylıktan çekildiğini sanmıyorum. Muhtemelen bir yerden sen biraz bekle dediler. Şimdi bu geçiş süreci bu rezil özbek yönetimi ile bir şekilde atlatılıyor. Bundan sonrası başkan Adnan Öztürk olacak gibi. Ama onun da diğer şubelere bakış açısı ortada. Bu şubeler zarar ettiriyor kapatalım ya da en düşük seviyede tutalım mantığına girerse işi zor olur. Ama Özbektense Adnan Öztürk'ü başkan olarak görmek isterim açıkçası.

Adnan Öztürk, Özbek'in yüzlerce kişinin aidatını ödeyip oy kazanmasını duyunca seçimden çekildi. Aynen çekilen diğer aday Mustafa Cengiz gibi.

Adnan Öztürk, Özbek'in yüzlerce kişinin aidatını ödeyip oy kazanmasını duyunca seçimden çekildi. Aynen çekilen diğer aday Mustafa Cengiz gibi.

İşte bir şekilde bir güç bu adamı başımıza getirdi. Şimdi gitme vakti yaklaşıyor. Ama gelenler nasıl olacak onu bilemiyoruz kulüp yapısı böyle oldukça belirli yere biat kültürü devam edecek gibi duruyor.