Umut, Sabri, Semih'i Selçuk'u Sniejder'i Podolski'si ve en başlarında teneke mustafa ile hepinize yazıklar olsun lan. Yüzsüzler
Hakan Balta dün yoktu ayrıca bu sene belki de en iyi sezonlarından biri sonra düşüşe geçsedi. Aldığı para da tarıktan falan da az. Haksızlık etmeyin lütfen. 14 yabancı hakkımız var Baltadan daha iyi 2 yerli stoper sayamayız, öyle kolay harcanmazYerli futbolcuların leşliğine lafım yok, denayer koray dururken semihler, baltaların oynamasına ben de küfür ediyorum ama artık şu anki halimizle büyük oyuncu kontratı kaldıracak halimiz yok artık. Semih, Umut, Selçuk, Yasin, Balta, Eray vs ile birlikte bir çok yabancının da bizim için ömrü doldu artık onu söylemeye çalışıyorum. Ben Muslera hariç baştan aşağı yenileme olması taraftarıyım.
Adnan Öztürk konuşmaya başladı, hastalığını atlatmış olmalı. Zaten ben o dönemdeki seçimde hastalık nedeniyle adaylıktan çekildiğini sanmıyorum. Muhtemelen bir yerden sen biraz bekle dediler. Şimdi bu geçiş süreci bu rezil özbek yönetimi ile bir şekilde atlatılıyor. Bundan sonrası başkan Adnan Öztürk olacak gibi. Ama onun da diğer şubelere bakış açısı ortada. Bu şubeler zarar ettiriyor kapatalım ya da en düşük seviyede tutalım mantığına girerse işi zor olur. Ama Özbektense Adnan Öztürk'ü başkan olarak görmek isterim açıkçası.
Adnan Öztürk, Özbek'in yüzlerce kişinin aidatını ödeyip oy kazanmasını duyunca seçimden çekildi. Aynen çekilen diğer aday Mustafa Cengiz gibi.