2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Cüneyt Tanman, ‘’Ibrahimovic ismi ortaya atıldığında herkes sustu. Bir tek ben yalanladım. Şimdi herkes 'biz o zaman ilgilenmedik. Hamza Hamzaoğlu isteseydi Konoplyanka, Douglas ve Kalinic bugün Galatasaray forması giymiş olacaktı. Konolpyanka’yı Beşiktaş’ta istiyordu. Ama Konolpyanka Galatasaray’a gelmek istedi. Avrupa’daki başarıları ve Şampiyonlar Ligi nedeniyle bize gelmek istiyordu. Serbest bir oyuncuydu ve her şey tamamdı. Teknik heyet bizim oyun yapımıza uygun değil dedi. Transferi yapamadık’’ şeklinde konuştu.

Böyle konuşmaları duydukça inanasım gelmiyor.
Nasıl bir aklın ürünüdür bu durum ya ?

Cüneyt Tanman, ‘’Ibrahimovic ismi ortaya atıldığında herkes sustu. Bir tek ben yalanladım. Şimdi herkes 'biz o zaman ilgilenmedik. Hamza Hamzaoğlu isteseydi Konoplyanka, Douglas ve Kalinic bugün Galatasaray forması giymiş olacaktı. Konolpyanka’yı Beşiktaş’ta istiyordu. Ama Konolpyanka Galatasaray’a gelmek istedi. Avrupa’daki başarıları ve Şampiyonlar Ligi nedeniyle bize gelmek istiyordu. Serbest bir oyuncuydu ve her şey tamamdı. Teknik heyet bizim oyun yapımıza uygun değil dedi. Transferi yapamadık’’ şeklinde konuştu.

Böyle konuşmaları duydukça inanasım gelmiyor.
Nasıl bir aklın ürünüdür bu durum ya ?

Burada methiyeler düzdüğünüz Hamza hocanızın olmayan aklının ürünü. Hatırlarsan "Gomez'i de Umut'la aynı tip olduğu için almadık" şeklinde deli saçması açıklamaları da vardı cahil, ırkçı, vizyonsuz Hamza Hoca'nın..

3 kupa onu şımartmadı karakterini ortaya çıkardı. Bugünkü açıklaması için o kadar öfkeliyim ki Fenerbahçeye yenilsek bu kadar üzülmezdim. Sırtımızdan vuruyor ve bunu yapan zat bu kulübün kapısından içeri girerse Metin Oktayın kemikleri sızlar. Prandelli Mancini Rijkaard Gerets Terim vs. bir tanesi bile böyle açıklama yapmadı utan utan be. Seni savunanlara da tez zamanda akıl fikir diliyorum

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza Hamzaoğlu : Bazı kulüpler ceza alırlarsa; belki 7. veya 8. bile Avrupa'ya gidebilir.
[video=youtube;dmHdFiFz-CY]https://www.youtube.com/watch?v=dmHdFiFz-CY[/video]

Benim aldığım kombineden, t-shirtten, formadan bir kuruş boğazına gittiyse haram olsun. Sen ne sinsi, adi bir insanmışsın. Bu aralar Galatasaray sayesinde hayatlarını kazanan insanlardan bu haince sözleri duymak çok moda. Ne diyelim Allah herkese Mancini, Elmander, Drogba karakteri versin!

Mütevazi görünmek için çabalayan insanlardan korkun. Uğur Meleke demişti "bu kadar mütevazi görünme çabası yüksek egoya delalet". Hamza gitti artık boş verin açıklamalarını yapsın dursun. Yaz döneminde yönetim kullandı yeterince. Takımın ne kadar berbat halde olduğunu göremedi.

Hamzaoğlu'nun o sözlerini duymamış olsam ya da kim tarafında söylendiğini bilmeden okuyor olsam "Aziz Yıldırım söylemiş." derdim. Galatasaray'a 3 kupa kazandırmış birinin 3. kupa üzerinden 6 ay geçmeden gözümüzde yaklaştığı seviye bu galiba. Bursa deplasmanından galip dönersek "Ama Galatasaray da 6-0 yenildi." der artık.

Açıkçası Hamza hocayı antrenörlüğünü değil ama düzgün insan olduğunu savundum burada. Sağ olsun kendisi şu son dönem yaptıklarıyla tokat gibi vurdu yüzümüze gerçeği. Ne diyeyim yazıklar olsun.

Yediremiyorum kendime hedefi kalmamış mali anlamda zorluk yaşıyoruz denilen kulübün hiç gençleşmek için adım atmaması zor muydu 5 6 tane genç isim almak ? Geliri yıllık 160 milyon € olan kulübüz ve 90 ilyon € zarar ediyoruz bu yıl 250 milyon € harcanmış 250 ! Soruyorum şimdi bu paralar nereye harcanıyor ? Hadi 50sini futbolculara ödüyosun hadi 20 milyon amatör branşlara filan gidiyor hadi 20 de öyle böyle harcamalara gidiyor arkadaş nerde bu 160 milyon € ? Nereye harcandı bu 160 milyon € kimse sormuyor mu ? Bu yıl transfere 10 filan harcadık nerede bu paralar her yıl 100 milyon bankalara ödesek 2 yılda bankaya borç kapanıyor ? Birileri zengin mi oluyor bu kulüpte ?

Hocam hesap sadece futbolculara verilen paralardan ibaret değilki. Eminim bir yerlerde bunun hesabı veriliyordur. Halka açık şirketlerde kasadan çıkan her kuruş denetlenir.
Dükkanı açmanın maliyeti en az 20-30 milyondan başlar bence büyük takımlar için, belkide daha fazla. Bir madride gidiyorsun mesela deplasmana, 30-40 kişi ile,en az 30 bin euro bilet parası, o civarda otel, yemek vs...
hazırlık kampları, yurt içi seyehatler,stadın bakımı, aydınlatması.. ki apayrı bir kalemde vergiler. Bildiğim kadarıyla, bizim bildiğimiz, duyduğumuz bütün rakamlar. En az yarımızın brüt maaş ile çalıştığını düşünüyorum, (bizler ortalamada %25-30 larda vergi verirken futbolcu kardeşlerimizin oranı %15...) ama futbolcuların ücretleri net, bunun vergisini de kulüpler veriyor, en kaba hesapla 30 milyon luk kontrat yükü varsa bu vergi ile 35 milyon yapıyor, 50 milyonsa 59.

En son yayınlanan, Dünya'nın en çok kazanan kulüpleri listesinde 21. sıradayız, geçen sene 17. idik. Bizden daha çok kazanan takımlar genellikle Arap, Çin ve Orta Doğu sermayeli takımlar ile 5 milyarlık televizyon geliri olan Premier Lig takımları. Yani para kazanmamızda bir sorun yok. Parayı nasıl harcadığımız ise büyük bir sorun. Atletico Madrid'den çok para kazanıyoruz ama aradaki fark uçurum. Uçurumun tek kaynağı var; yöneticiler. Orada bir başkan seçildiği zaman, kişisel servetinin yüzde 20'sine devlet el koyuyor. Eğer borç takar ve giderse zararı oradan karşılıyorlar. Bizde başkanların elinde limitsiz kredi kartı harcayıp dursunlar. Bu liseli kafatasçı hakimiyet sürdükçe Galatasaray böyle devam eder. 10 sene önce Adnan Polat televizyon, televizyon dolaşıp para topluyordu; şimdi de Dursun Özbek bileklik satmaya çalışıyor. Değişen bir durum yok.

2015t'e Galatasaray liseli olmayan 500 tane üyelik başvurusunun, 63'ü kabul edilmiş. 437*10000 = 4370000 tl yapar, 437000 bileklik yapar.

Rezalet bir kadroya sahibiz. Sneijder, Muslera, Podolski hariç, ligin en kötü kadrolarından biri. Zaten Wesley olmasın rakip ceza sahasına giremeyecek yetenek fakirleri. 1-2 transferle de düzelecek gibi değil. Selçuk, Umut gibi leşlerden kesinlikle kurtulmalı, baştan yabancı ağırlıklı kadro kurulmalı diyeceğim de bu yönetimle hayalden öte.. Geçmiş olsun.

Umut'un goldeki müthiş pasını da es geçmemek lazım...

Yazık... Koskoca Galatasaray'ın ilk 11 indeki oyunculara bak... Milyon euro kazanıyor bu herifler.. Akıl işi değil.. Resmen çöplük..