Bu senin en güzel yanı, Sinan Gümüş..
Hamza Hamzaoğlu ile 3-4 puan geride olmaktansa Mustafa Denizli ile 14 puan geride olmayı tercih ederim. Transfer döneminde yaptığı açıklamaları ve yabancı oyunculara karşı gösterdiği ırkçı tavırları unutmam söz konusu olamaz. Gerçi Mustafa hoca da budama yapacağım dedi ama hiç bir hareket göremedik. Ama her türlü Hamza'dan iyidir.
Rodriguezi getiren Melonun menajeri scout ekibi değil. Bildiğim kadarıyla Caroleü izleyip öneren onlar.Tabiki de hamza hocayla puan farkı az olacak durumdakini kabul edeceksin Bazen gerçekten anlamıyorum Transfer döneminde yönetimi hep korudu eğer gerçekten bütçemiz iyi durumda olsaydı ve Hamza hoca da transfer yapmasaydı Hocayı eleştiren herkesi anlardım. Yok vizyonsuzmuş neymiş. Her konusu açıldğında bazı arkadaşlar Hamzayı yerden yere vuruyolar. Hamza hoca istemezmiydi Gomez'i Van Persie'yi Naniyi vb. yıldızları almayı. Tabi ki hataları olmuş olabilir Bana göre adam tamamen yönetimi korudu. Koruması da yanlıştı bana göre. Ve bu kaos ortamında transferde yapamazken kesinlikle ayrılmaması gereken oyuncular Muslera Sneijder Selçuk Sinan forvet almadığımız sürece Burak Bilal Olcan ve Yasin bu şartlar içerisinde satılmamalıdır. Hamza Hocayı kim yaptıysa Rodriguezden bi scout ekibi ne gördü anlamış değilim carole'ü bilemem de Rodriguez gerçekten Bu galatasarayda bile yedeğe girebilecek bir oyuncu değildi. Zlatanı' da çok istiyordu taraftarlar ben de çok istiyordum ama demekki olmadı Ve bunlardaki tek suç yönetim ve Başkanın yapmış olduğu açıklamalar. Rize ve Antalya maçlarını yenseydik şuan şampiyonluğa oynuyorduk. O maçlar gerçekten çok üzüldüm. Bi takım nasıl bu kadar kötü savunma yapabilir ve kaç haftadır deplasmanda varlık bile gösteremiyoruz. bu durum Basket takımı içinde geçerli. Semih'i eleştirmiyim diyorum ama gerçekten çok kötü bireysel hata yapıyoruz Her hafta Ya semih çıkıyor ya chedjou ya sabri biri bi hata yapıyor anında golü yiyoruz. Muslera da iyi gününde olmazsa her hafta en az 2 gol garanti yiyoruz. Ortasahada en önemlisi Direnç yok Bu sene Rize ve Antalya maçlarını yenseydik ve de Melo takımda kalsaydı kesinlikle en kötü 2. olurduk. Eğer Hamza hoca başkanın dediği gibi Meloyu istememişse bu konuda sonuna kadar eleştirilmelidir. Melo dediğimiz adam her yıl kampa geç gelmesine rağmen en sağlıklı fit şekilde dönen isim oluyor ve sakatlandığını da çok nadir görüyoruz Demekki kendine iyi bakıyor çalışıyor. Burak da bu sene habire sakatlanıyor.
Tabiki de hamza hocayla puan farkı az olacak durumdakini kabul edeceksin Bazen gerçekten anlamıyorum Transfer döneminde yönetimi hep korudu eğer gerçekten bütçemiz iyi durumda olsaydı ve Hamza hoca da transfer yapmasaydı Hocayı eleştiren herkesi anlardım. Yok vizyonsuzmuş neymiş. Her konusu açıldğında bazı arkadaşlar Hamzayı yerden yere vuruyolar. Hamza hoca istemezmiydi Gomez'i Van Persie'yi Naniyi vb. yıldızları almayı. Tabi ki hataları olmuş olabilir Bana göre adam tamamen yönetimi korudu. Koruması da yanlıştı bana göre. Ve bu kaos ortamında transferde yapamazken kesinlikle ayrılmaması gereken oyuncular Muslera Sneijder Selçuk Sinan forvet almadığımız sürece Burak Bilal Olcan ve Yasin bu şartlar içerisinde satılmamalıdır. Hamza Hocayı kim yaptıysa Rodriguezden bi scout ekibi ne gördü anlamış değilim carole'ü bilemem de Rodriguez gerçekten Bu galatasarayda bile yedeğe girebilecek bir oyuncu değildi. Zlatanı' da çok istiyordu taraftarlar ben de çok istiyordum ama demekki olmadı Ve bunlardaki tek suç yönetim ve Başkanın yapmış olduğu açıklamalar. Rize ve Antalya maçlarını yenseydik şuan şampiyonluğa oynuyorduk. O maçlar gerçekten çok üzüldüm. Bi takım nasıl bu kadar kötü savunma yapabilir ve kaç haftadır deplasmanda varlık bile gösteremiyoruz. bu durum Basket takımı içinde geçerli. Semih'i eleştirmiyim diyorum ama gerçekten çok kötü bireysel hata yapıyoruz Her hafta Ya semih çıkıyor ya chedjou ya sabri biri bi hata yapıyor anında golü yiyoruz. Muslera da iyi gününde olmazsa her hafta en az 2 gol garanti yiyoruz. Ortasahada en önemlisi Direnç yok Bu sene Rize ve Antalya maçlarını yenseydik ve de Melo takımda kalsaydı kesinlikle en kötü 2. olurduk. Eğer Hamza hoca başkanın dediği gibi Meloyu istememişse bu konuda sonuna kadar eleştirilmelidir. Melo dediğimiz adam her yıl kampa geç gelmesine rağmen en sağlıklı fit şekilde dönen isim oluyor ve sakatlandığını da çok nadir görüyoruz Demekki kendine iyi bakıyor çalışıyor. Burak da bu sene habire sakatlanıyor.
Rodriguezi getiren Melonun menajeri scout ekibi değil. Bildiğim kadarıyla Caroleü izleyip öneren onlar.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Melonun İntere transferi karşılığında böyle bir öneride bulunmuş bizimkiler de kabul etmiş. Daha sonra şartlar değişince Melo transferi uzadı vs. Aynen bu şekilde oldu transferMelo'nun menajeri diye transfer yapıyorsak ( araştırmadan sorgulamadan) gerçekten çok acınacak bir durumdayız. Buna Yönetim ve Teknip ekipde nasıl izin verir!
Benim hangi durumu kabul edeceğime sen karar veremezsin çünkü bu bir kişisel görüştür. Hamza Hamzaoğlu istemez miydi yıldız oyuncuları demişsin de geçen sezon şampiyon olan kadronun üzerine 4-5 tane nokta atışı transfer yapacaktın altı üstü. Fırsatlar da gelmesine rağmen yapılmadı. Gignac - Ayew - Maxi Pereria gibi isimler boştayken alınmadı. Podolski'yi de almayacaktı taraftar baskısı sayesinde Poldi'yi transfer ettik. Bruma'yı kiralık gönderdi , Amrabat'ın sözleşmesinde madde yüzünden kadroda tutamadık. Yerine Sinan'ı oynatacaktı sözde , oynatmadı. Melo'yu gönderdi yerine Jose Rodriguez ve Jem Paul Karacan gibi Galatasaray seviyesinde olmayan adamları transfer etti. Ve tüm bunların üstüne Dzemaili'nin gidişine göz yumdu. Maaşının çok önemli bir bölümünü halen biz ödüyoruz. Burak üzülmesin diye forvet transferi yaptırmadı. Sercan Yıldırım'ın geçen sene yaptığı şaklabanlığa göz yumdu , Arena'da taraftarın gözüne sokarcasına forma şansı verdi. Taraftar tepki göstermese takımda kalacaktı. Sabri'nin sözleşme fiyaskosu akıllarda ve yine taraftar tepki göstermese Aydın Yılmaz'ın sözleşmesi uzatılacaktı. Biz buradaki ayrımı çok net görebiliyoruz. Teknik direktör dediğin ayrım yapmadan hak edene formayı verebilmeli. Yönetimi de korudu doğrudur fakat bu günlerin geleceğini hesap edecekti. Çoğu taraftar bu kadroyla şampiyon olamayacağımızı biliyordu. Her şeyi taraftar mı söylesin ? Taraftar çıldırmışken Umut Bulut'un sözleşmesi otomatikman uzamasaydı ben kendim uzatırdım. Umut gibi mücadele eden kaç adam var bu takımda gibi çok talihsiz açıklaması olan adamın gidişine üzülmem. Tüm bunları yapan adam benim gözümde vizyon kanseridir. Bu olanları Hamza Hamzaoğlu hak etti ve dediğim gibi Hamza ile 3-4 puan geride olacağımıza Denizli ile 14 puan geride olmayı tercih ederim.
Bu durumunun mimarları geçmiş dönemlerde hunharca,acımasızca ederinin 10 katı 20 katı 100 katını vererek transfer yapanlar Galatasarayın parasını iç edenlerdir. Oynamayan adamlara 3milyon ve üzeri maaş verenlerdir.
Bizdeki maaş skalasının küçük bir örneği oyuncunun bu parayı hakedip haketmediği tartışılır dikkat çekmek istediğim neden ücret birde 10 kat 20 kat 100 kat artıyor??