2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Yarın ki Lazio maçı ilk 11'im.

Muslera
Denayer Chedjou Donk Carole
Bilal Selçuk
Podolski Sneijder Yasin
Umut :(
Selçuk Bilalli kadro bozulmasaydı bu kadar kötü durumda olmazdık diye düşünüyorum. Tam o kadro bir ivme yakaladı Hamzaoğlu bir anda Bilali Rizede kesti Denizli de hiç oynatmadı. Ama şu an Donkun oynaması taraftarıyım ben, Avrupa maçlarında daha sağlıklı bir orta sahamız olur.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray formasını giymeyi haketmeyen bir sürü leş varken kadro kurmak falan hiç içimden gelmiyor.

Muslera-Denayer-Sneijder-Podolski. Başka Galatasaray kalitesinde "futbolcu" göremiyorum.

Sağ Bek'e ne olursa olsun Sabri leşi, stoper'e ne olursa olsun Semih leşi yazılmamalı.

Muslera
Denayer-Ched-Hakan-Carole
Selcuk-Donk
Yasin-Sneijder-Olcan
Podolski.

Bu kadrodan cezalı yok diye biliyorum.

Denizli zaten böyle şeyler yapmayı sever. Sevmesine sever de neden Koray daha önce oynamıyordu neden bu kadroyu denemedi daha önce?

Are you kidding us Denizli Abi bu ne ya valla Koray ne ya hiçbir maç oynatmıyosun gelmişsin bu maça korayla başlıyorsun amaç? isterse maçın yıldızı olsun bu ne ya denayeri çek stopere sabriyi veya linnesi sağ bek koy. Olcanı koy bi kanata her maç oynattığın adamı bu maç oynatmıyosun. Arenada bu kadar korkak bir 11 le ilk defa maça çıkıyoruz kadıköyde bile bu kadar defansif çıkmamıştık . daha kaç yıl önce bu takım drogbalı kadroda Reale 3 tane atmıştık oynadığımız takım lazio real barça değil ve iç sahadayız. valla yazık düştüğümüz duruma bak! Her ne olursa olsun ben yine de denizliyi yaşım gereği fazla tanımasam da geldiğinde biraz ümitliydim ama bu 11 le anlaşılıyorki onun da takıma inandığı ve güvendiği yok. İnşallah yanıltır ama Arena da böle bir kadroyla çıkmak SKANDALDIR. Basket maçının ardından böyle bir 11i de görünce... bi söz vardır Denizli Yürekli kayıplar korkak zaferlerden daha önemlidir

Farkındamısınız bilmiyorum ama kim hücum yapıcak kim top sürücek bu kadroyla. bu kadroyla bu maça isterse mourinho çıksın eğer bir de yenilirsek kesinlikle İSTİFA lan deplasmanda olsa belki anlarımda oynadığımız takım real filan da değil bu korkaklıktan başka bir şey değildir orta sahaya bak 5li defansda olabilir de chedjou donk selçuk. Sabri önde oynasın son zamanlarda önde diğer isimlerden daha verimli oynuyor.

Mustafa denizliyi savunuyordum ama onunda savunulucak yeri kalmadı avrupa kupası maçına çıkan 11 e bak yahu Koray kaç maç oynamış ligde bile oynatmadığın adamı bu maç oynatıyorsun Chedjounun orada ne işi var??
Bu takım nasıl rakip kaleye gidecek şaşkınım doğrusu.Umarım beni yanıltır bugün takım.

Ya yeter ya valla bıktım biz neden hiçbir korner atışında doğru pozisyon alamıyoruz ve hep gol yiyoruz. Sadece Denizli için yazmıyorum. chelsea maçında da cahill atmıştı benfica yine aynı şekilde her futbol maçında avrupada ve ligde korner atışlarından sonra gol yiyoruz lan okadar gelip giden 4 -5 hocada mı sorun var oyunculardamı anlamadım her maç da yenirmi kornerden! 6-7 tane defansif oyuncu var hala ilk kornerde golü yiyoruz! Basketbolda son saniye futbolda başka sorunlar

Beklediğini aldı Denizli. Buna razı olduğuna inanıyorum. Lazio bizden çok çok iyi bir takım değil Candrevayı falan çıkar yıldızı bile yok.

Mustafa denizliyi savunuyordum ama onunda savunulucak yeri kalmadı avrupa kupası maçına çıkan 11 e bak yahu Koray kaç maç oynamış ligde bile oynatmadığın adamı bu maç oynatıyorsun Chedjounun orada ne işi var??
Bu takım nasıl rakip kaleye gidecek şaşkınım doğrusu.Umarım beni yanıltır bugün takım.

Beklediğim gibi rakip kaleye gidemedik takım beni hiç yanıltmadı anlamadığım saçma sapan neyi hedeflediğimiz bir maçtı onu da bilmiyorum niye oynadık ne için oynadık maç sonu Yasin niye giriyor? Sanki maçta öndeyiz ve süreyi geçirmek için oyuncu değiştiriyoruz vs. kısacası saçma,saçma,saçma.

Rezillik.. Selçuk, Donk gibiler halı sahada bile oynayamaz. Podolski tek forvet ama forvette göremedik. Sneijder desen stoper oynuyor adam neredeyse. Çünkü ondan başka top getiren, oyun kurmaya çalışan kimse yok. Denizli efendi de ilk oyuncu değişikliğini 70'te yapıyor. Onda da sol bek çıkarıp sol bek alıyor. Avrupada böyle âciz Galatasaray görmek çok üzüyor insanı. Yazık..