Yeni sezon kombinelerini için beklenti, istek ve önerilerinizi bu konuda paylaşabilirsiniz.
Gecen yil saha ici kombinelerin hepsi satildi diye kandirdilar beni.Ben ve arkadasim boyle olunca protokol tirbununden aldik mecburen birer tane.Cunku 4 yildir gs bench arkasindaydim tanimadigim adamlar yerime oturuyordu tikis tikis ayakta mac izliyoduk zorla.Ve ustune ustun bu kisilerde bilet yoktu guvenlik onlari cikarmiyordu ve alkollulerdide.Saha icindeki koltuklari gecen yil inceledim ve herzaman ayni koltuklarda farkli kisilerin oturdugunu gordum.Bu senede saha icinden istiyorum kombine ve ayni yalanlara maruz kalmak istemiyorum.Kombine satan gorevlilere diyorumki ya lutfen neyse parasi verelim ipekcide oynadigimizdan beri duzenli kombine aliyorum bikerede burdan almak istiyorum diyorum bitti diyolar.Sonra bir kuzenim gidiyor 2 hafta sonra sahaici kombine aldim diyip maclara gidelim diyor.Bir ayrimcilik var bu MUTLAKA DUZELMELIIIIII
Saha içi yenileme ile ilgili bilgi var mı? Yoksa önceki yıllarda olduğu gibi çakallık peşinde mi koşacaklar?
GS Bonus kart sahiplerine 3 taksit yapılacağı bilgisi var sadece. Fiyat belirtilmemiş. Öyle şahane.