2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamadığım nokta şu bu Can Topsakal neden bu şubenin başında tutulmak isteniyor? Yani çok parasımı var, basketbol bilgisi çokmu üst düzey (öyle olsa buralarda ne işi var NBA'de falan yöneticilik yapsın), TBF'de lobisimi güçlü, yoksa bilmediğimiz özel güçlerimi var? Nedir bu adamın özelliği , nerden çıktı bu adam hiç anlamadım. Bilen birisi varsa rica ediyorum aydınlatsın bizi.

Tek özelliği kafatasçı liseci olması. Torpilli yani.

SON DAKİKA
Ergin Ataman kalıyor...
Ergin Ataman ve Dursun Özbek'in bugünkü zirvesinden devam kararı çıktı...
(3Puan)

Ataman kalmış. 2 yıllığına anlaşmışız Ama bütçe 6-7 milyon dolar deniyor. O da en fazla. Demektir ki bütçe en fazla 5-6 milyon euro. Bu bütçeye Ergin hocayı ikna etmek büyük başarı.

Seneye yine 20-30 milyonluk Efes ve F.Ülker'in çok arkasında başlayacağız.

Ataman kalmış. 2 yıllığına anlaşmışız Ama bütçe 6-7 milyon dolar deniyor. O da en fazla. Demektir ki bütçe en fazla 5-6 milyon euro. Bu bütçeye Ergin hocayı ikna etmek büyük başarı.

Seneye yine 20-30 milyonluk Efes ve F.Ülker'in çok arkasında başlayacağız.

Kaynak nedir şu deniyor sölenıyor kelımlerınden nefret ettim kaynak söleyin abi

Kaynak nedir şu deniyor sölenıyor kelımlerınden nefret ettim kaynak söleyin abi

2ffb96689f8af585ea9dac7808d1c3cc.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Can topsakal biraz kemerleri sıkıyoruz ama şampiyonluğa oynayacak takım kurucaz demiş :)

Euroleague gitmeyen takımın çok büyük sponsor bulduğu nerde görülmüş zaten..

Sinirden elim ayağım titriyor ulan zaten önceden bu bütçeyi desen kimse ses cikartmayacak ayağını yorganina göre uzatma taraftarıydı herkes sonra sen geliyorsun tarihin en büyük sponsorluk anlaşması deyip beklentiyi yükselttin yazıklar olsun dk 1 gol 1 bakalım futbol takımında neler gelcek başımıza muslerayı falan satar heralde beklerim bu kolpacıdan

Sponsor ve sabit gelirler dışında ekstra paralara (yönetim katkısı, belirsiz iddia katkısı gibi) bütçe kurulmasına karşıyım. Sonra yine paralar ödenmedi, oyuncu sakatlandı, yerine biri geldi, oyuncular kaçtı, yenileri geldi olayı olur. Bütçe 7 veya 10 diye herkes dibine kadar kadro yazıyor ya da teknik/idari heyet de öyle kadro kuruyor anlamıyorum. Geçtiğimiz sezonlar biraz ders olur umarım. Bütçenin altında bir takım kurulur da şube tekrar ayağa kalkmak için fırsat yakalar inşallah.

Dursun Özbek demek ki sponsorluk kısmını abartmış.

Neyse Ataman'ın kalması, bütçenin belli olması ve ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız önemli. Parayla başarı gelse CSKA ile FB Ülker her sezon at koştururdu. Mühim olan doğru planlama.

Resmi açıklama gelse de rahatlasak.

Eyüp yıldız oyuncu bütçesine 7 diyor toplamda 10 falan diyor.Transfer listesi içinde hackett langford delaney samuels
j.jones varmış

İsmail Şenol yazdı. Aslında yazdıkları kesin bilgi sayılır da. Ben ''deniyor'' falan diyorum. Bizimkilerin işi belli olmaz.

Bütçenin , koçun belli olması planlamaya bir an evvel başlamak adına çok önemliydi. Daha çok konuşuruz tartarız ama böyle bir bütçemiz varsa guard transferi çok önemli. Bütçede 1 - 2 oyuncuya esneklik sağlarsak tamamlayıcı parçaları buluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...