2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basketbola çökmüş dinozorlar yine kazandı. Senin takımındaki bazı oyuncuların menajerinin abisi senin takımının yönetici. Zaten hep vardı transfer yolsuzlukları (bakınız Bratu transferi) şimdi artarak devam eder. Kulüp beceriksiz bir halta yaramayan liselilerin ve yakınlarının çiftliği olmuş.

Şube Sorumlusu : Can Topsakal
Yöneticisi : Ural Aküzüm
Koordinatörü : Murat Özyer
Hocası : Erman Kunter - Oktay Mahmuti - Orhun Ene

Umarım bu senaryo yaşanır da. O zaman En büyük Ergin Ataman düşmanı bile hocam seni özledik yazar. Yakındır.

Bence İnternet üzerinden vede gerekirse klüp önüne gidilerek eylem yapılmalı Gercekden GALATASARAY için atıyorsa bu kalpler ...Bunuda organize edicek birileri bu forumda mevcut bence

Demek ki tarihin en büyük sponsorluğu sözleri filan masalmış,bizim Kulüpte en çok yaşanan ve benim de en çok rahatsız olduğum şey bu taraftara yalan söylenmesin

Pazartesi günü Can Topsakal'ın şubenin başına geçeceğini öğrendiğimde zaten bekliyodum Ergin Ataman ile devam edilmemesi kararını. Can Topsakal 'ın birebir konuşmalarda; '' Ergin'nin bizden başka gidecek yeri yok, bize mecbur'' dediğini çok net biliyorum. Bu arada Ataman'a hem daçka 'nın hem de Milano'nun ciddi talip olduğunu sağır sultan bile duymuşken, Sn Topsakal neye dayanarak bu şekilde konuşuyordu bilemem. Neyse bence zaten sorun Ataman'nın kalması veya gitmesinden cok daha büyük boyutlarda. Sonuçta benim nazarımda Ergin Ataman 'da bu sene yaşanan rezil sezonun payı azda olsa sorumluları arasında yer alıyor, misal yanlış yabancı oyuncu tercihleri ve kadro hataları veya tokat olayı gibi.

Bu nokta da esas sorun mantalite sorunu. Daha önce de yazdım, bütçeden yada Ataman'dan Mahmudi'den ondan bundan önce vizyon ve program gerek. Adam gibi plan yapılırsa, bütçe doğru kullanılırsa bu doğrultuda göreceli olarak nasıl başarılı olunacağını Euroleague seviyesinde hem Oly hem de Maccabi, bizim ligde ise Karşıyaka kanıtlamakta. Şu anda beni korkutan nokta, biz de ne vizyon var ne plan var nede program var,. Elimizde olan tek şey bu şubeye yönetici olmayı kabul ederek sanki çok büyük bir fedakarlık yapmış olduğunu göstermeye çalışan, yüksek egolu ve burnundan kıl aldırmayan, playoff un başarı olduğunu söyleyen bir şube yöneticisi o kadar.

Can Topsakal'ın olduğu yerden hayır gelmez gibi bir psikoz oluştu bende. Bu adamın tipi bile beni irrite ediyor.

Umarım iyi bir planlamayla hoca kalır. Kalmalı!

Gara Guru â€￾@br_gara 3 sa.3 saat önce İstanbul, Türkiye
Ünal Aysal'a ulastım sonunda. Kendisi basketbol subesini devralmak istedigini ancak bunun icin sartları oldugunu soyledi.

M.Ali.Aydinlar orneginde oldugu gibi basketbol subesi kendine baglanmasını istiyor. Yani D.Özbek yonetiminden bagimsiz. En onemli sarti bu.

Bu kabul edilirse çok ciddi bir butce ile Galatasaray Basketbol takımlarını hakettigi yerlere ulastirmayi isterim dedi.

Gara Guru â€￾@br_gara 2 sa.2 saat önce İstanbul, Türkiye
Dursun Baskan'ın bunu kabul edecegine zerre ihtimal vermiyorum bu arada buda bilinsin.

Sağlam bir duyumcu kendisi GS'de üyeliğimi ne varmış öyle birşey olması lazım.

Ergin Ataman yönetimle yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.
Hürriyet Gazetesi’nden Tolga Yenigün’ün haberi: Ergin Ataman, “Yıllık ücretimden Galatasaray için büyük bir indirim yaptım. Bütçe konusunda sıkıntı yok ama güven konusunda sıkıntı var. Ben proje adamıyım 1 yıllık teklife evet diyemem” dedi.

Galatasaray Liv Hospital’da sözleşmesi sona eren koç Ergin Ataman’la yapılan ilk görüşmeden sonuç çıkmadı.

Basına yansıyan birçok iddia nedeniyle Hürriyet’e konuşan Ergin Ataman, yıllık ücretinden Galatasaray için indirim yaptığını ama 1 yıllık sözleşmeyi kabul edemeyeceğini söyledi.
Galatasaray ve Milli Takım’ın tecrübeli koçu, “Ben proje adamıyım, bütçe konusunda sıkıntı yok ama güven konusunda sıkıntı var. 1 yıllık sözleşmeye evet diyemem” dedi.

Galatasaray için her türlü adımı attığını söyleyen Ergin Ataman, “Bundan sonra karar yönetim kuruluna ait, hayırlısı olsun” diye konuştu.

ÖZEL – ATAMAN-YÖNETİM ZİRVESİNDE NELER YAŞANDI? | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları

"Galatasaray Yönetimi ile Başantrenör Ergin Ataman arasındaki sözleşme uzatma görüşmelerinin sonuçsuz noktalanmasının ardından ilginç tartışmaların yaşandığı ortaya çıktı.
Görüşmede önceden yer alacağı bildirilmesine rağmen Başkan Dursun Özbek yer almadı. Toplantıda Ergin Ataman ile Basketbol Şube Yöneticisi Can Topsakal hazır bulundu.
Can Topsakal ile Ergin Ataman arasındaki görüşme son derece kötü geçti.
Ergin Ataman daha önce Başkan Dursun Özbek ile görüştüğünü ve 3 yıllık bir planlama için hazır olduğunu iletti.
Can Topsakal’ın açıklamaları ise bir hayli ilginçti. Topsakal, “1 yıllık süreçte genç bir takım kurmak istiyoruz” dedi.
Ergin Ataman bu açıklamaların ardından büyük şaşkınlık yaşadı ve toplantıdan herhangi bir sonuç alınamadı."

Ergin Ataman konusundaki düşüncemi daha önce de yazdım gitse de olur kalsa da.

Ya bizi birileri fazlasıyla karıştırmaya çalışıyor, ya da bu haberler doğru ise ve bunlar yaşandıysa bu Adam bunları hakedecek ne yaptı? Can Topsakal'ın Ergin Ataman'la yaşadıkları bilinerek başkanın toplantıya katılmaması düpedüz kumpastır. Ne gerek var böyle bizans oyunlarına. İstemiyorsanız Ergin Ataman'ı, anlaşamadık ayrıldık dersiniz. Bu şekilde yolları ayırıp yarın dünyanın en iyi koçunu getirsen de bu taraftar seni unutmaz Can Topsakal.

Taşları baglamışlar köpekler serbest
Eşkıya düze inmiş yiğitler derdest
İmama bozulupta bozmayız abdest
Gün gelirde bu hesap görülür elbet.

Mesele benim için şahıslar meselesi değil kulübün başına gelener meselesi. Böyle yöneticileri hak edecek ne yaptı bu kulüp? Hadi başkan adayı iken açıklamadın sponsoru 2 hafta oldu başkan olalı ne oldu şu tarihin en büyük sponsorluğu? Şube zaten dinozorların eline geçti. Aman onların başarılarının üstüne başarı olmasın aman geçilmesinler onlar ruhla oynamış falan. Spor sergi ruhu cartı curtu. Dünyanın devinim için olduğunun farkında olmayan bu zavallılar kendilerini tatmin etsin. Gidin kurun bir tane mahalle kulübü egolarınızı orada tatmin edin.

Bu adamlari SIKI protesto etmek lazim,ama sezon acilana kadar is isten gecmis olur. Ne olurdu Basketbol Ünal Aysala baglansa da biz de keyfini sürsek. Yillardir hep ayni entrikalar.. Kapatsinlar bazi su subeyi de herkes rahat etsin.

Bu kadar da olmaz artık ayıp denen birşey var ne çektin be ergin hoca başkası olsa 50 kere çekip gitmişti. Bizim bu yöneticilere gram Galatasaraylılık ruhu olduğunu düşünmüyorum hele can topsakal da resmen dalga geçiyorlar taraftarlarla .Verin şu şubeye Ünal Aysal a tabi öyle bişi varsa çok guvendigim den deil de en azından bir sansizimiz olur bu şuan demek istediklerim diyemediğim topsakal ve kolpacı özbek le bu şube yürümez yıllar sonra şampiyon olmuş euroligde çeyrek final yapmış takimi anca böyle harcanirdi. Ya bir tane mi Galatasaraylı zengin yönetici yok sponsor olsun murat ülker ismi çekiyor ama yinede 16 milyon euroluk sponsor buluyor adamlara bizim kulüpteki lordlar da otursunlar öyle anca kulis yapsınlar

Anlamadığım nokta şu bu Can Topsakal neden bu şubenin başında tutulmak isteniyor? Yani çok parasımı var, basketbol bilgisi çokmu üst düzey (öyle olsa buralarda ne işi var NBA'de falan yöneticilik yapsın), TBF'de lobisimi güçlü, yoksa bilmediğimiz özel güçlerimi var? Nedir bu adamın özelliği , nerden çıktı bu adam hiç anlamadım. Bilen birisi varsa rica ediyorum aydınlatsın bizi.

Efes Derrick Brown dan sonra Dunston ile de anlaşmaya yakınmış açık ara avrupanin en iyi uzun rotasyonuna sahip olacaklar adamlar şov yapiyorlar resmen bizde can topsakal la ve özbek le uğraşalim.Ergin hoca da gitsin kariyerinin en verimli yıllarını harcamasın burda bizde 10 yıl öncesi gibi play off için kasariz ligde yeni malix Dixon lar fln buluruz sayı kralı çıkartıriz öyle takılırız heralde

Arkadaşlar futbolda uefa tüm kulüpleri dizginliyor artık elde sömürecek basketbol ve voleybol gibi şubeler kaldı. Bu yüzden bırakmak istemiyorlar.

Anadolu Efes'in Derrick Brown ve Bryant Dunston ile anlaştığı haberleri var.
Bizim daha ne koçumuz ne sponsorumuz ne de bütçemiz belli ?
Bu acıyı yaşamak zorunda mıyız ?
Yazıklar olsun !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...