2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erceg'in şutuna kötü diyen yok zaten ancak takımını savunma kısmında her maç bir kişi eksik oynatıyorsan, hücumda elinden gelenin fazlasını yapmak zorundasın senin savunma defonu kapatacak bir kadro olmadığı sürece. Ki o da çok zor.

Nikolov gidecekse gerçekten hiç uğraşmayalım kulübü kapatalım. Sen 3 yıl bu çocuğun lisansını çıkaracağım diye uğraş, sonunda çıkar. Son 5-6 aydır ciddi şans bulsun ve bu bulduğu şanslarda 3 yıl üst seviye basket oynamamasına rağmen iyi ışık versin. Geleceğimiz sağlam dedirtsin. Ve sen sözleşmeyi fesh et. Gerçekten şaka gibi kulübüz

Twitter'da her yazılana inanmamak lazım. Yalnız Ergin Hoca genç oyuncuların bizim seviyemizde olmadıklarını söylemişti. İsmail Şenol da bir EL maçımızı anlatırken, gelecek sezon için TBL takımlarından Niko ile ilgilenenler olduğunu söylemişti. Muhtemelen yönetim Niko'yu kiralık vermeyi düşünüyordur.

Nikolovla 5 yıllık anlaşma imzalanmıştı sanırım kiraya verilir. Sözleşmeyi feshetmeyi bizim yönetim bile yapamaz sanırım fakat Erzegle yıllık 2 milyon € dan anlaşıldığı haberleri doğruysa vay ki ne vay !

Forumda bir Daniel Hackett sevgisi var, ama nedense seyrettiğim tüm maçları falso idi, (Çok maçını seyretmediğim için kesin ifade kullanmayım). Hızlı ayakları var, asistleri var, ama etkili şutunu göremedim bir türlü. Bu seneki Sinan Güler sakatlanana kadarki oyunu ile Hackett'ten daha iyiydi. Kafa kafaya giden maç sonunda, oyunu bitirebildiği (asist, şut) pozisyona rastlamadım. Tabi Milano gibi vasat bir takımda oynaması da bunda etkili olmuş olabilir.
Ayrıca disiplin sorunları da soru işareti.

Erceg'e 2 milyon euro vermemiz imkansız. Olsa olsa 2 milyon liradır o. İmkansız yani.

Arroyo bile geçen sezon 1,9 milyon dolar mı ne alıyordu :)

Bugün ergin hoca,dursun özbek ve can topsakal hocanın geleceği hakkında toplantı yapacaklarmış,içimdeki his hocanın beklentilerini başkanın karşılamıycağını söylüyor,umarım yanılırım ve hoca ile devam ederiz..

Efes Draper'i bırakaıyorsa alınabılır. Marco eğer Erceg mecbur değilsek 4 numara içinde Petway ( sozlesmesı ne durumda bılmıyorum tabı) tercıhlerı olabılır.

Ergin hoca ile anlaşılmadığı ve davam edilmeyeceği haberleri çıkıyor. Artık yavaş yavaş şube küçülmeye başlıyor, yılların emeği 2 yılda heba ettiler. Emeği geçen herkesin Allah bin belasını versin.

Koskoca kulüpte Can TOPSAKAL ve Murat ÖZYER'den başka kimse yokmu arkadaş. Bu adamlar dehamı? üstün yöneticiler mi? Yönetime alacak başka adam bulamadın mı başkan? Koçla problem yaşayan adamı basketboldan sorumlu yönetici yapmak hocaya git demekten başka bir şey değilki.

Ergin Ataman dönemi kapandı. Tarihin en büyük bütçeli sponsoruna Ergin Ataman sizce hayır der miydi? Bu işte bir gariplik var. Galatasaray'a yakışan koç olarak aklıma gelen şu an kimse yok. Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir ama Ataman kalmalıydı...

EDIT:

AMK'ya konuşmuş hoca, yarın belli olacak diyor.

Millet kadrolarını oluştururken biz birde koç arayışına gireceğiz. Gerçi Can Topsakal ayarlamıştır herhalde herşeyi.

Edit: Bazı kesimlerin yıllardır beklediği Erman Kunter hamlesi gelir sanırım artık.

Bu kadar takımına bağlı, başarı isteyen sıkı bir Galatasaraylı koçla bile anlaşamıyorsa bu yönetimden bir halt olmaz demektir! Topsakal gidip Erman Kunter'i getirir sonra Kaya Peker'li falan takım kurar.

Ergin Ataman'ın kalmamasına çok üzülmem. Benim için kalsa da olur kalmasa da farketmez ancak Ergin Ataman'ın kalmaması bütçenin düşük olacağına işaret işte bu kötü.

Ergin hocanın gitmesi durumunda yeni koç %80 murat özyer buna şimdiden alışın!!! Ergin hocanın prensipte anlaştığı 2 oyuncu var geçen seneden dolayı yazmıyorum guard italyadan pivot ispanyadan.Ancak Can TOPSAKAL geçen senenin intikamını alarak kendini tatmin kulübüde perişan ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...