Ah ah türk olan dixon u kacırmayacaktık.
Yanına mis gibi bo mccalebb i alırdık tadından yenmezdi..
Bu arada Kalinic i istiyorum ben 3 numaraya.. 600.000 e alırız aslında.
Kalinic'i Fener istiyor biz nasıl 600.000'e alacağız.
Beyler kimi önersem pahalı diyorsunuz.
Tamam ucuz 3. Sınıf sokak basketbolcularını topluyalım. Koş koş oynayalım. Bunumu istiyorsunuz ?
Hedef euro cup sampiyonlugunu hoca dedi. Bende hedefe uygun oyuncu öneriyorum.
Beyler kimi önersem pahalı diyorsunuz.
Tamam ucuz 3. Sınıf sokak basketbolcularını topluyalım. Koş koş oynayalım. Bunumu istiyorsunuz ?
Hedef euro cup sampiyonlugunu hoca dedi. Bende hedefe uygun oyuncu öneriyorum.
Kalinic de sorun pahalı olması değil değmez o adama o paralar Ülker verir ancak zaten Beobasket oyuncusu malum Kızılyıldıza destek çıksınlar işte
Foruma hafif alaycılık kokan mesajlarla giriş yaptın kardeşim.. Hayırlısı olsun...Umarım hoşgelmişsindir..
Fenerbahçe önce bir Avrupa kupası kazansın bakalım..Ondan sonra bizde şampiyon olalım düşüncesiyle oyuncularına talip oluruz...
Yalnız Obradovic bu sene hariç kariyerinin hiç bir döneminde Misko'dan oyuncu almadı. Hatta sırf bu yüzden çok eleştirildi..
Obradovic kendi menejeri aynı zamanda oyuncu menejeri Rasko dan oyuncu aldı Fenere 2 senedir.
Siz Raskovic İle Misko yu karştırdınız sanırım![]()
Kalinic keşke alsak denilecek bir oyuncu değil. Atletik olmasının yanında pek bir albenisi yok. Hızlı hücum yapan takımlarda iş yapabilir ama set oyununda çok fazla katkı vermesi zor... Şutu istikrarsız, savunması da orta seviye... Hatırlarsanız Justin Carter, deplasmandaki Kızılyıldız maçında Kalinic'i madara etmişti. Fenerbahçe bu adamı neden istiyor, bilemiyorum.
Benim önerdiğim oyuncular Kalinic Dublijevic Bo Mccalebb Hunter vs.
Ergın hoca bizi umutlandırdı bende o umuta yönelik yıldız isimleri saydım.
Alaycılıkla alakası yok.
Hep diyorum Cem Uzan a basketbol şubesi verilmeli..
Kalinic keşke alsak denilecek bir oyuncu değil. Atletik olmasının yanında pek bir albenisi yok. Hızlı hücum yapan takımlarda iş yapabilir, ama set oyununda çok fazla katkı vermesi zor... Şutu istikrarsız, savunması da orta seviye... Hatırlarsanız Justin Carter, deplasmandaki Kızılyıldız maçında Kalinic'i madara etmişti. Fenerbahçe bu adamı neden istiyor, bilemiyorum. Bu bütçeli takımların oyuncusu değil.
1991 doğumluymuş.1990 doğumlu ama. Savunması orta seviye demişsiniz ama Kalinic in savunması orta seviyeyse Avrupada iyi savunmacı yok demektir.
Kalinic avrupanın en iyi savunmacılarından biridir Dunston,Perperoglou-Sloukas gibi çok iyi savunmacıdır.
Şutu ile ilgili dedikleriniz doğru ama genc daha. Calısarak düzeltir.
Güzel olurdu Dixon-Bo ikilisi.Bo şutu kötü olmasına rağmen fenerde gayet iyi sezon geçirmişti.Özellikte çaldığı toplar,savunması ve bir hayli de skorer oynuyordu.Şimdi eser kalmış mıdır bilmem ama hocanın da ona yöneleceğini pek sanmıyorumAh ah türk olan dixon u kacırmayacaktık.