2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha ne kadar ya tutarsa transferi yapariz bilmiyorum ama Mantas Kalnietis hala bosta sanirim

Tutarsa çok iyi tutar ama tutmazsa da büyük patlar elimizde. İyi incelemek, geri kalan takımı çok garanti kurmak gerekli. Bir de Dubljevic imkansızda Nedovic imzalarken opsiyonlu imzalamış olabilir-1+1 gibi-. Valencia'da çok dengesiz süreler aldı. Koç değişimi olacak orada bi ihtimal belki kopartabiliriz.

Kalnietis Zalgiris e gidecek 2 ay öncesinden falan belli oldu o boşuna düşünmeyin o yüzden .Reggie redding i almamız imkansız anca gözünü para ile boyayabiliriz oda malumunuz. Şuan düşünülen oyuncular hep buy out lu bu bütçe ile buy out verilmeyecegini 5 yasindaki cocukda bilir acaba birisi cebinden falan mı verecek Ünal Aysal mesela aklıma bu geldi?

Boşu boşuna yazıyoruz abicim ötesi yok. Yazıp yazıp siliyorum sürekli. Ben hayatımda oyuncu konusunda bu kadar bağnaz bir şube görmedim. 20 oyunculuk listeyle 3 yıldır takılıyoruz. Diyecek başka sözüm yok ; bedavadan yazma taraftarı değilim artık. Nasılsa Hopson , Markoshvili , Samuels devam :/

Arkadaşlar NCAA den oyuncu alma işini en iyi Yiğiter Uluğ ve Ahmet Kandemir bilir onlarında yaptığı transferler ortada Lofton harici katkı veren olmadı Amerikalılardan.
İlk defa Avrupa ya gelen Amerikalı oyunculara yönelmek büyük risk ayrıca ufacık bir potansiyel bile görseler NBA alıyor zaten...

Manuchar Markoishvili mutlaka alınmalı 1.100 CSKA dan alıyor yıllık biraz fazla ama 2 oyuncuya yüksek meblağ verilecekmiş zaten bu hakkımızdan birini Manu'ya vermeliyiz.

Anadolu Efes Heurtelin yanına gard arıyormuş Doğuş Balbay üçüncü opisyon olacak Ender'in yerine alabilirsek harika olur Doğuş - Sinan - Markoishvilinin aynı anda sahada olduğu anlarda savunma direncimiz çok yukarda olur...

Oyun Kurucu için Valenciadan Nedovicin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ne zaman ne yapacağı belli olmayan dengesiz amerikalılardan daha faydalı olacağı kesin.

Forvete Karşıyakadan Diebler da ısrarcıyım :) bi haberde okudum Dixon 400 bin euro alıyormuş Diebler ondan az kazanıyormuş 350 euro desek bizede 500 bine gelsin maliyetinin yüksek olacağını zannetmiyorum...

Uzun forvet belli gibi Ercegin gideceğini düüşünmüyorum...

Pivot konusunda dönüp dolaşıp Samardo Samuels alınacak galiba, S.Lawalda gelebilir yanına

Nedovic - Doğuş Balbay - Nikolov
Sinan Güler - Göksenin
Markoshvili - Diebler
Erceg - Kerem
S.Samuels - S.Lawal

Sean Marshall , Quinton Hosley , Gary neal , Ryan Broekhoff , Henry Domercant ilk yıllaraında burada gayet başarılı oldular. 2 adam bu sene tutturamadı diye koca bir piyasaya bunu maletmek yanlış.

Dubljevic, Nedovic, Delaney falan imkansız.

Dentmon-Diot-Nikolov
Hopson-Sinan
Markoishvili-Göksenin
Michael Beasley-Orhan Hacıyeva-Ege Arar
Deon Thompson-Shane Lawal

Çok farklı 5'ler çıkartabileceğimiz, hızlı oynayan bir kadro ve kurulması mümkün. Eğer geçmiş seneden borçlar fazla olup bütçenin bir kısmı oraya giderse çok daha az bütçeli bir takım kurdum kafamda.

Jeter-Seth Curry-Nikolov
Allen Crabbe-Sinan
Tremmell Darden-Göksenin
Arnett Moultrie-Ege Arar
Jarvis Varnado-Sertaç Şanlı

Mümkünse hemen her bölgede fizikli bir takım kurulsun ki hiç değilse fizik ile çok sorun çıkarırız karşı takıma

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diebler forvet değil guard. bildiğiniz saf 2 numara ayrıca bu kadroda Sinan her maç 40 oynamazsa takım topu yere vuramaz. Nedovic kontratlı. Erceg de kalmayacak büyük ihtimal. Patric Young'un da NCAA'den geldiğini hatırlatmak isterim.

Bırakın artık şu çok bilmişlikleri arkadaşım Diebler saf 2 numaraymış, bu "SAF" kelimeside yeni yerleşti milletin diline Nedovic - Markoisvili - Diebler kısa rotasyonu topu yerede vuru istediği yerede vurur...
Biz burda takımımız için heycanlanıyoruz bir şeyler yazıyoruz fikirlerimizii belirtiyoruz hemen b... atmaya gerek yok ;)

Sen Markoishvili hiç izlemedin galiba ? gerektiği zaman top sürebiliyor illa cücelerden oluşması gerekmiyor takımın oyun kurması top sürmesi için.

Patric Young NCAA den geldi biliyorum bende San Antoniodan geldi demedim zaten eleştireceğim diye yazdıklarımı başka yerlere çekmişsin, kimse bilmiyormu ABD şampiyon oldu amerikalılar iyi demek takımlara dolduralım ABD lileri demeyi ?

Ama özellikle oyun kurucu amerikadan alınmaz diyorum bak F4 finaline OLY - Spanoulis CSKA -Tedosic FB - Zisis R.Madrid- S.Llul S.Rodrigez ....

Nedovic kontratlı ne demek ? Her alınacak oyuncu bonservissiz olmak zorundamı ?

Senin gibilerin dediği gibi yapılıp NCAA den çoluk çocuk doldurularsa takıma BJK gibi anca şut atarsın girerse kazanırsın girmezse kaybedersin.

Senin gibi gereksizlerle uğraşmayagm demiştim siteye kaydolurken ama...

Savunması olmayan oyuncu almamak lazım. Kendini ispat eden Amerikalılardansa takıma her şeyini verecek taraftarla ilişkisi iyi olan Amerikalılar lazım. Balkanlardan alacaksan 5 yıldızlı Sırp alacağına 4 yıldızlı Karadağlı alacaksın. Tek isteğim bu.

Aaron Jackson-Sinan Güler-Manuchar Markoishvili-Dubljevic-Young tarzı adamlar lazım.

Aaron ispatlamış sayılır tabi de. Aklıma ilk o geldi birden.

Bırakın artık şu çok bilmişlikleri arkadaşım Diebler saf 2 numaraymış, bu "SAF" kelimeside yeni yerleşti milletin diline Nedovic - Markoisvili - Diebler kısa rotasyonu topu yerede vuru istediği yerede vurur...
Biz burda takımımız için heycanlanıyoruz bir şeyler yazıyoruz fikirlerimizii belirtiyoruz hemen b... atmaya gerek yok ;)

Sen Markoishvili hiç izlemedin galiba ? gerektiği zaman top sürebiliyor illa cücelerden oluşması gerekmiyor takımın oyun kurması top sürmesi için.

Patric Young NCAA den geldi biliyorum bende San Antoniodan geldi demedim zaten eleştireceğim diye yazdıklarımı başka yerlere çekmişsin, kimse bilmiyormu ABD şampiyon oldu amerikalılar iyi demek takımlara dolduralım ABD lileri demeyi ?

Ama özellikle oyun kurucu amerikadan alınmaz diyorum bak F4 finaline OLY - Spanoulis CSKA -Tedosic FB - Zisis R.Madrid- S.Llul S.Rodrigez ....

Nedovic kontratlı ne demek ? Her alınacak oyuncu bonservissiz olmak zorundamı ?

Senin gibilerin dediği gibi yapılıp NCAA den çoluk çocuk doldurularsa takıma BJK gibi anca şut atarsın girerse kazanırsın girmezse kaybedersin.

Senin gibi gereksizlerle uğraşmayagm demiştim siteye kaydolurken ama...

Merak etme basketbol bilgimi sorgulayacak kişi sen değilsin Biz kimsenin hevesini kursağında bırakmıyoruz sadece ayaklar yere basmalı diyoruz. 7 milyon dolar bütçenin 750'si Sinan'a gitmiş elinde kalan 6.250.000. Nedovic'in en az 500 bin dolar buy outu var. Bana nasıl ödeyeceğini açıklar mısın?

Janning - Diebler - Toolson tipi pure shootler swingman değil "saf" 2 numaradır. Bu adamlar kariyerlerinin %2'lik kısmında 3 numarada denenir. Bu adamlar temastan kaçan saf şutörlerdir. Sadece Diebler'in savunmada diğer ikisine oranla eli çalışır. Bilmiyorsan bir zahmet git kendini sorgula.

Hem Nedovic'e buy out+ kontrat vereceksin, Hem 1 milyon euro'ya Markoishivili'yi alacaksın, üstüne bi de Erceg'i tutacaksın. Yapma yav. Maden mi buldun acaba?

Biz her oyuncuyu NCAA'dan alalım demedik, ama Vougioukas'lara, Maric'lere gidene kadar NCAA'da ve NBDL'de bu oyuncuların 20 katı daha iyileri var. Domercant,Hosley,Neal gökten inmedi. Yazdığınız kadroya eleştiri gelmesini istemiyorsanız yazmazsınız bu kadar basit.

Dubljevic'in buy outu olmasın, maaşı 500 bin olsun yine Real, Cska, Barça, Fenerbahçe, Efes, Oly vs aklınıza gelecek her takım teklif yapar o adama. Ki buy outu avrupa için 1mn üstünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...