Delaney geçen sezon bir yıllık imzaladı diye biliyorum. Hatta forumda da uzun süre konuşulmuştu.
Kendisi twitterdan önümüzde ki yılda Kuban'da kontratlı olduğunu söyledi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Delaney geçen sezon bir yıllık imzaladı diye biliyorum. Hatta forumda da uzun süre konuşulmuştu.
Daha ne kadar ya tutarsa transferi yapariz bilmiyorum ama Mantas Kalnietis hala bosta sanirim
Arkadaşlar NCAA den oyuncu alma işini en iyi Yiğiter Uluğ ve Ahmet Kandemir bilir onlarında yaptığı transferler ortada Lofton harici katkı veren olmadı Amerikalılardan.
İlk defa Avrupa ya gelen Amerikalı oyunculara yönelmek büyük risk ayrıca ufacık bir potansiyel bile görseler NBA alıyor zaten...
Manuchar Markoishvili mutlaka alınmalı 1.100 CSKA dan alıyor yıllık biraz fazla ama 2 oyuncuya yüksek meblağ verilecekmiş zaten bu hakkımızdan birini Manu'ya vermeliyiz.
Anadolu Efes Heurtelin yanına gard arıyormuş Doğuş Balbay üçüncü opisyon olacak Ender'in yerine alabilirsek harika olur Doğuş - Sinan - Markoishvilinin aynı anda sahada olduğu anlarda savunma direncimiz çok yukarda olur...
Oyun Kurucu için Valenciadan Nedovicin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ne zaman ne yapacağı belli olmayan dengesiz amerikalılardan daha faydalı olacağı kesin.
Forvete Karşıyakadan Diebler da ısrarcıyım bi haberde okudum Dixon 400 bin euro alıyormuş Diebler ondan az kazanıyormuş 350 euro desek bizede 500 bine gelsin maliyetinin yüksek olacağını zannetmiyorum...
Uzun forvet belli gibi Ercegin gideceğini düüşünmüyorum...
Pivot konusunda dönüp dolaşıp Samardo Samuels alınacak galiba, S.Lawalda gelebilir yanına
Nedovic - Doğuş Balbay - Nikolov
Sinan Güler - Göksenin
Markoshvili - Diebler
Erceg - Kerem
S.Samuels - S.Lawal
Diebler forvet değil guard. bildiğiniz saf 2 numara ayrıca bu kadroda Sinan her maç 40 oynamazsa takım topu yere vuramaz. Nedovic kontratlı. Erceg de kalmayacak büyük ihtimal. Patric Young'un da NCAA'den geldiğini hatırlatmak isterim.
Bırakın artık şu çok bilmişlikleri arkadaşım Diebler saf 2 numaraymış, bu "SAF" kelimeside yeni yerleşti milletin diline Nedovic - Markoisvili - Diebler kısa rotasyonu topu yerede vuru istediği yerede vurur...
Biz burda takımımız için heycanlanıyoruz bir şeyler yazıyoruz fikirlerimizii belirtiyoruz hemen b... atmaya gerek yok
Sen Markoishvili hiç izlemedin galiba ? gerektiği zaman top sürebiliyor illa cücelerden oluşması gerekmiyor takımın oyun kurması top sürmesi için.
Patric Young NCAA den geldi biliyorum bende San Antoniodan geldi demedim zaten eleştireceğim diye yazdıklarımı başka yerlere çekmişsin, kimse bilmiyormu ABD şampiyon oldu amerikalılar iyi demek takımlara dolduralım ABD lileri demeyi ?
Ama özellikle oyun kurucu amerikadan alınmaz diyorum bak F4 finaline OLY - Spanoulis CSKA -Tedosic FB - Zisis R.Madrid- S.Llul S.Rodrigez ....
Nedovic kontratlı ne demek ? Her alınacak oyuncu bonservissiz olmak zorundamı ?
Senin gibilerin dediği gibi yapılıp NCAA den çoluk çocuk doldurularsa takıma BJK gibi anca şut atarsın girerse kazanırsın girmezse kaybedersin.
Senin gibi gereksizlerle uğraşmayagm demiştim siteye kaydolurken ama...