Merak etme basketbol bilgimi sorgulayacak kişi sen değilsin Biz kimsenin hevesini kursağında bırakmıyoruz sadece ayaklar yere basmalı diyoruz. 7 milyon dolar bütçenin 750'si Sinan'a gitmiş elinde kalan 6.250.000. Nedovic'in en az 500 bin dolar buy outu var. Bana nasıl ödeyeceğini açıklar mısın?
Janning - Diebler - Toolson tipi pure shootler swingman değil "saf" 2 numaradır. Bu adamlar kariyerlerinin %2'lik kısmında 3 numarada denenir. Bu adamlar temastan kaçan saf şutörlerdir. Sadece Diebler'in savunmada diğer ikisine oranla eli çalışır. Bilmiyorsan bir zahmet git kendini sorgula.
Hem Nedovic'e buy out+ kontrat vereceksin, Hem 1 milyon euro'ya Markoishivili'yi alacaksın, üstüne bi de Erceg'i tutacaksın. Yapma yav. Maden mi buldun acaba?
Biz her oyuncuyu NCAA'dan alalım demedik, ama Vougioukas'lara, Maric'lere gidene kadar NCAA'da ve NBDL'de bu oyuncuların 20 katı daha iyileri var. Domercant,Hosley,Neal gökten inmedi. Yazdığınız kadroya eleştiri gelmesini istemiyorsanız yazmazsınız bu kadar basit.
Arkadaşım adamı pivot oynatalım demiyorum nasılki Sergio Lull - Spanoulisler gerektiği zaman 2 numara oynuyorsa, nasılki biz Ender-Aroyo onuyorsak aynı anda Diebler ve Markosihvilide yanyana oynar bana anlatma bunu rica ederim.
Pardonda ben yazımın neresinde Maric, Vougiokas alalım dedim ? amerikalıları uzun rotasyonu haricinde çok zor denk getirebilmek takıma uyum sağlatmak.
Birde sen benim hevesimi kursağımda bırakamazsın kardeşim, Nedovic'İn eğer buy - out una 500 verecek 1 kulup varsa burda yazı falan yazmayacağım kafandan rakam uyduruyorsun..
""Janning - Diebler - Toolson tipi pure shootler swingman değil "saf" 2 numaradır. Bu adamlar kariyerlerinin %2'lik kısmında 3 numarada denenir. Bu adamlar temastan kaçan saf şutörlerdir. Sadece Diebler'in savunmada diğer ikisine oranla eli çalışır. Bilmiyorsan bir zahmet git kendini sorgula."" 3 numara mükemmel savunma yapmak zorunda mı ?
Eğer 1 takım 3 uzun oynayabiliyorsa 2 kısa forvetlede oynar rahat rahat...
Anadolu Efes birçok maçta Draper - Janning - Heurtel bir arada oynatmadı mı ? İvkovic bilmiyor sen biliyorsun mevkileri mecburmu PG-SG-SF-PF-C oynatmaya değiştimeye hakkı yokmu
Senin basketbol bilgini sorgulamaya kalkmadım zaten geçmişte yazdığın saçma yazılara cevap verdiğimi hatırlamıyorum tekrar diyorum benim yazdıklarıma B.K atan sensin...