Guard olarak Mekel ve Khalif Wyatt listemizde olabilir.
Çok takıntılısınız yasak konusunda ve sürekli dile getiriyorsunuz ama bu transferlere engel bir durum değil. Transferler siz inanmasanız da yapıldı![]()
Guard olarak Mekel ve Khalif Wyatt listemizde olabilir.
Sizin bilgi kaynağınız nedir, transferlerin yapıldığını nerden biliyorsunuz, neden açıklanamıyor, neden her gün kulübe verilen ceza haberlerini okuyoruz, bunlar sizi nasıl rahatsız etmiyor tabii ki bilemiyorum. 110 yıllık Galatasaray kulünün adı ödemediği paralarla, oyuncuların kazandığı davalarla, tek taraflı fesh ettikleri sözleşmelerle mi anılmalı onu da sizin takdirinize bırakıyorum. Bana göre bulunduğumuz durumun takdir ve kabul edilecek bir tarafı bulunmamaktadır.
Wyatt'i bende cok istiyorum ama 2 numara oynuyor daha cok sanki?
Ömer Yalçınkaya: "Oyun kurucu transferi bu hafta netleşecek.
KSK da Euroleague listesinde ama onların da Kasım 2014'den beri transfer yasağı var. Keza BJK da.Ömer Yalçınkaya söylüyor. Eurocup listesine eklenmiş. Daha ne olmalı?
Bu açıklamayı canlı yayında mı dinlediniz? Resmi sitede Ömer Yalçınkaya nın bu hafta netleşeceğine dair bir söylemi bulunmuyor da..
2-3 tane çok sağlam isim var takip ettiğim hala hiç bir takımla anlaşmadılar umarım 1-2si ile ilgileniyoruzdur.
Oyun kurucu bu hafta netleşecek ise Huertas ihtimali daha da uzaklaşıyor bence.. 750 bin euroya falan gelmez bu adam, Nba kovalayacaktır son ana kadar