2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe 10 milyon dendiyse 10 milyonluk kadro kurulacak diye bir kaide yok bunun sezon içi masrafı var, sezon ortası muhtemel transfere ayrılacak bütçe var...

Sezonu hala bitirmemiş Trabzon yeni sezonun kadrosunu kurdu. X-Hardy-Sanders-Kulig-Stipanovic-Velickovic.

Sezonu Mart ayında bitiren Galatasaray'ın, Bırakın kadro kurmak, koçunun kalıp kalmayacağı belli. değil.

Yahu daha sezonu kapatmadık, yenisini açmadık. Beddua almak bu kadar hoşunuza mı gidiyor be arkadaş. Eskiden FB Ülker'i karşımıza alırdık kıyas yaparken, şimdi Trabzon'la kıyas yapamıyorduk. Bu kulübü ne zaman bu kadar iş bilmez, adam sardı. Cidden anlamıyorum.

Herkes kadro filan yazıyor da neden gençlere hep 50'şer binlere veriyorsunuz? :D
Bütçe ne kadar olur bilmiyorum ama umarım çok iyi oyun kurucu ve pivot alırız.

Erceg'in aldığı maaşı merak ediyorum eğer 1 civarı alacaksa yine kazık yemiş oluruz.Daha makul fiyatlarda olursa bir şey diyemem.
Trabzonun basketbol şubesini de tebrik ediyorum,görüldüğü kadarıyla fena yönetilmiyorlar.Bizden daha iyi planlı yönetildikleri kesin hatta.

James Anderson yıllık 200 bin dolar alıyormuş Litvanyalı bir gazeteciye göre. https://twitter.com/jmiklovas/status/496577470699958273. Hakikaten çok ilginç bu ücret. Neden Türk takımları bir oyuncuyu alırken milyon dolarlık, euroluk kontratlar konuşuluyor yıllardır?
Hani Ercegi Real Madrid istiyordu? Nerde o Real Madrid veya önde gelen Euroleague takımları? Artık bu menajer oyunlarını yemememiz lazım. Adamlar 200 bine, Nbade son sezonunda 80 maçın 62sinde ilk 5 başlayıp 30 dakikaya yakın süre olan, hem de 10 sayı ortalaması tutturan oyuncuyu oynatıyorlar. Bizim uğraştığımız oyunculara, verdiğimiz ücretlere bak.

James Anderson yıllık 200 bin dolar alıyormuş Litvanyalı bir gazeteciye göre. https://twitter.com/jmiklovas/status/496577470699958273. Hakikaten çok ilginç bu ücret. Neden Türk takımları bir oyuncuyu alırken milyon dolarlık, euroluk kontratlar konuşuluyor yıllardır?
Hani Ercegi Real Madrid istiyordu? Nerde o Real Madrid veya önde gelen Euroleague takımları? Artık bu menajer oyunlarını yemememiz lazım. Adamlar 200 bine, Nbade son sezonunda 80 maçın 62sinde ilk 5 başlayıp 30 dakikaya yakın süre olan, hem de 10 sayı ortalaması tutturan oyuncuyu oynatıyorlar. Bizim uğraştığımız oyunculara, verdiğimiz ücretlere bak.

İlgi&bilgi meselesi bunlar. Bu tarz kaliteli, potansiyelli oyuncuları tespit etmek gerek o da sağlam bir gözlemci ağı gerektirir. Türkiye'de bu işler malesef menajerlerin kucağında. Biz istediğimiz kadar yırtınalım kolay kolay değişmez bu sistem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

James Anderson signs with Zalgiris Kaunas of the Euroleague - Cowboys Ride For Free

Bu siteye dayanarak yapılmış bir haber sitenin güvenirliği tartışılır...Ben imkan vermiyorum 200 bin'e oynadığına bence o 1 milyon 200 bin dir :)

Erceg kalacaksa takımı mecburen ona göre kurmak zorundayız artık. Avrupa arenası öyle aman aman da uçuk bir arena değil artık. İyi kurulmuş bir takım savunmada bir adet Ayşenur'u kurtarır. Ama yeter ki Jawai - Erceg gibi çift ayşenurlu sisteme geçmeyelim tekrardan . Bir de Erceg varken kısaların box outtan ziyade ortaya girip bizzat ribaund almaları gerekiyor. 2 ya da 3 numaramız bizim eski Robert Hite tipinde ters taraftan gelip bir kaç ribaund çekebilecek bir oyuncu olursa bu bize çok fayda sağlar. Bunu yapabilecek Sinan var ama Sinan'a da genelde rakibin en becerikli kısasını verdiğimiz için ribaundu görmüyor bile adam.
Bu arada şunu farkettim ; Erceg varken takım düzeni kurmak cidden zor. Nereyi tutsan diğer taraf eksik kalıyor :/

Vallah çok defa da dedim burada da Twitter'da da. ERkek basketbolu ile kadın absketbolu farklıdır. KAdınlarda Erceg gibi savunma yapmayana kızarım belki amA erkeklrde Erceg önemli oyuncudur benim basketbol mantığımda. Hem şutu giren hem savunması dört dörtlük olanın avrupada işi ne zaten? Ki buna rağmen savunması iyi olmasa bile şutu iyi olan gene NBA'e gidebiliyor.

Takımda PG yok. Combo yok! Saf Şutör yok (ki 4-5 rahatlasın) Kalın 5 numara yok. Ama Erceg suçlu:)) Seneye bütçemiz 20Milyon da olsa Erceg kadroda kalsın isterdim ben şahsen. Takımda herkes süper savunma yapıyor Erceg batırdı tabii takımı ahahaha yahu GS'a karşı oynayan tüm takımlar 3lük rekorlarını kırdı. Dış savunma tamamıyla cacık. Nerede Erceg'İn tuttuğu maçın yıldızı olmuş? Ligde EL'de maç maç gidelim isterseniz bakalım kaçında Erceg'in tuttuğu maçın adamıydı? Üstelik sakatlık derdi yok uzun dakikalar oynayabiliyor. Ne istiyorsunuz bilmiyorum gerçekten.

Vallah sormaya korkuyorum ama Kerem > Erceg diyeceksiniz sanırım:)))

Milko Bjelica güzel olur aslında 4-5 de benchten gelip 20-25 dakika süre alır atletik pivotumuzu(Samardo Samuels) dış şutuyla tamamlar.

Milko Bjelica güzel olur aslında 4-5 de benchten gelip 20-25 dakika süre alır atletik pivotumuzu(Samardo Samuels) dış şutuyla tamamlar.

Nee Nasıll? yaa kusura bakma ama nasıl izliyoruz oyuncuları ercege laf ediyoz ya savunma yapmıyo diye milko ercegden de beter. en en sevmediğim adam.
drapperın iyi özellikleri var ama bence sadece savunma yönü ağır basan bir guard yerine daha komple birini bulmak lazım ama 2 guard ikilisinden biri olacaksa ses cıkarmam.

Gönül ister ki farmar olsun bobby brown olsun,Hackett olsun ama onlar olmayacaksa Alex renfroe'yu kaçırmamak lazım..gerçi ergin Ataman'ın radarında olduğunu sanmıyorum ama yine de benim fikrim bu yönde.ergin Ataman biraz fazla aynı oyuncular Etrafında Dönüyor gbi geliyor bana yabancı konusunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...