2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Janis Strelnieks/Q.Colom - Engin Atsür

Sinan Güler - T.Kinsey/Elliot Williams/James Feldeine/Errick McCollum - Göksenin Köksal

Vladimir Micov - Blake Schilb

Michael Beasley/Adrien Moerman - Victor Sanikidze/Caleb Green -Ege Arar

S.Lasme - Semih - Duşan

Ben seneye bir şekilde Semih'i alıp 6. yabancıya bir 4 numara ve 7. yabancı alarak da Schilb'i tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Kısa için de atletik bir savunmacı alsak iyi olur.

Sizce bu kadro seneye için söylenen 6 milyonluk bütçe ile kurulabilir mi?

Janis Strelnieks/Q.Colom - Engin Atsür

Sinan Güler - T.Kinsey/Elliot Williams/James Feldeine/Errick McCollum - Göksenin Köksal

Vladimir Micoav - Blake Schilb

Michael Beasley/Adrien Moerman - Victor Sanikidze/Caleb Green -Ege Arar

S.Lasme - Semih - Duşan

Ben seneye bir şekilde Semih'i alıp 6. yabancıya bir 4 numara ve 7. yabancı alarak da Schilb'i tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Kısa için de atletik bir savunmacı alsak iyi olur.

Sizce bu kadro seneye için söylenen 6 milyonluk bütçe ile kurulabilir mi?
Bence kurulması zor ama iyi kadro. Koç kalırsa ki Eurocup falan kazanırsak ancak kalır. Semih Daçkadan ayrılırsa onu mutlaka zorlar. Yağızer hoca Engini bırakırsa onu da düşünür. Yabancı tercihleri meçhul

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence kurulması zor ama iyi kadro. Koç kalırsa ki Eurocup falan kazanırsak ancak kalır. Semih Daçkadan ayrılırsa onu mutlaka zorlar. Yağızer hoca Engini bırakırsa onu da düşünür. Yabancı tercihleri meçhul

Meçhul derken? Genelde Avrupa'da ya da ligimizde oynayan oyuncular bunlar Ergin Hoca tercih edebilir bence.

Açıkçası sezonun burdan sonrası benim için önemli değil Eurocup'u mı alırız ligde 2. mi oluruz ne olursa olsun. SIKILDIM.

büyük harflerle yazıyorum. SIKILDIM. Ayaklarını sadece yürümek için kullanan bir oyuncunun sezon ortasında derde derman olması için geldiği, sözde katkı vermesi gereken ama 2 aydır 1 arpa boyu yol alamayan Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın eskisi oyun kurucu görünümlü bir adamın performans vermesini beklemekten SIKILDIM.

SIKILDIM. 2 senede 19 tane yabancı oyuncunun geldiği, bir çoğunun performanstan fazla FIBA'da dosya bıraktığı bu düzensiz ortamdan SIKILDIM.

6 tane eli ayağı tutan basketbolu bulmak bu kadar zor mu yahu Avrupa'sı Asya'sı Amerika'sı oyuncu kaynıyorken neden Galatasaray, Ergin Ataman'ın daha önce selamlaştığı oyuncuların etrafında dönüp duruyor? NEDEN?
Bu posta katılmamak elde değil,Ergin Atamanın bence en büyük hatalarından birisi bu,çok dar bir oyuncu havuzunun için de dönüp duruyoruz.Geçen seneden beri bıkmadan yazıyorum,artık alacağınız oyuncunun birinci özelliği SAĞLIKLI olması olsun,kariyeri düşüşte sakat oyuncu almayın,riske girin çok göz önünde olan oyuncu almayın ama biraz daha araştırın,oyuncu transferinin üzerinde biraz daha ince eleyip sık dokuyarak durun diye ama Ergin Atamanın da tarzı bu demekki,biz söyledikçe bişeyler değişmiyor maalesef.

Michael Beasley...

Nba'de bu kadar üst sıradan draft olup bir o kadar yetenekli olan fakat kafasında basketbol dışında her şey olan enteresan adam..

Dorsey ile olmadı bu adamla hiç olmaz.. Ama gelse çocuğumu keserim o ayrı..

Bargnani 130 bin euro'luk teklif reddetti. BBL'nin son transfer tarihi, NBA'in normal sezon bitişiyle aynı büyük ihtimal o kadar bekleyemeyiz. Hoca muhtemelen Çin'de oynayan NBA Patent'li ya da halil hazırda waive edilmiş/FA oyuncuların peşine düşeriz.

Ben gelmesini istemem açıkçası. İsim var da aradığımız adam Bargnani değil. Tek hücum kısmında oynayacaksak gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...