Boşa çıkarlarsa Serhat'ı, Oğuz'u, Birkan'ı düşünebiliriz. Engin yazamıyorum gelirse kesin sakatlanır yine.
Boşa çıkarlarsa Serhat'ı, Oğuz'u, Birkan'ı düşünebiliriz. Engin yazamıyorum gelirse kesin sakatlanır yine.
Bu sene fizik olarak kalınlaştı. Şutör guard için toplu oyunu, pas ve skor özelliği çok yetersiz. Onu 2 numara olarak kullanmak dezavantajımıza olur. Savunmada fiziği ile 3 numara savunabilir bence ancak topsuz savunmasını geliştirmeli. Ribaund özelliği olan bir oyuncu zaten hücum ribaundlarına çok giriyor özellikle. Bu da 3 numara olarak elimizi güçlendirir. Hücumda da dipte ceza şutu yoksa yeter zaten üst seviye de ne yazık ki daha fazlasını ortaya koyamadı. 3 sayılık atışlarını %30'lardan %35-40'lara çekebilirse iyi olur. Micov'u 15 dakika dinlendirip takımın enerjisini yukarıya çekse 3 numarada bence iş görür.
3-4 numarada bayağı fark yaratır değişik bi tarzı var. Akşam eurochallenge maçlarını bulabilirsem Antwerpin izlicem oyuncuyu özet mözet ne bulursam artık
Haklısın Mehmet..Geliştirdi fiziğini falan ama yinede güçlü ve fizikli 3 numaralara karşı oldukça zorlanır bence...2 numarada Sinan - Göksenin tutulup, 3 numaraya 2-3 oynayabilen biri daha alınabilir belki...O zaman bu iki pozisyon 2 yabancı ile geçilebilir...Carter'ın sözleşmesi devam ediyor galiba..Kalıyor sanırım ? Kalıyorsa zaten bu bölge için fazla konuşulacak bir şey kalmamış oluyor..Diğer bölgelerde bu kadar eksik varken buraya yabancı takviyesi yapmak imkansız gibi...
Carter'a göre daha fizikli ve daha güçlü bir oyuncu bence Göksenin. Carter atletizmi ve havada asılı kalma becerisiyle oynuyor, fizik olarak şutör guard fiziğinde bence. 3 numara olarak bakarsak Göksenin daha 3 numara oynayabilen bir isim bence sertlik ve fizik olarak. Onun yanında zaten kalıplı 3 numara olarak kaç tane oyuncu kaldı. Weems, Maciulis gibi adamların arkasında kimse duramıyor post oynarlarken.
Ben de daha çok Hawkins izlenimi verdi
Kardeşim Göksenin vasat bir oyuncu bana göre iki numarada 5-10 dakika yer tutar ..Oda fiziğini kullanarak 1-2 numara oynayan nispeten daha ufak oyunculara karşı fizik avantajını kullanarak ve enerjisi yüksek bir savunma yaparak...Hani ben demiyorum 2 numara olur diye...Ama 3 numarada düzenli 15 dakika görev alması ya da Micov çok sağlıklı bir oyuncu değil, olmadığı zamanlarda alternatif olması bence imkansız...Justin Carter'da tabiki yeterince güçlü ve fizikli bir oyuncu değil bu bölge için..Diğer bölgelere Türk veya devşirme oyuncular alınmadığı sürece Göksenin veya Carter bu bölgede elinden geleni yapacak gibi gözüküyor...
İlk mesajımda kastettiğim de buydu..PG-SF-C pozisyonlarına minimum kaliteli 2 Türk yada devşirme takviyesi yapmadıkça kurulacak kadro mutlaka bir yerinden elinde kalıyor...
Khalif Wyatt, İsrail Ligi'nde yılın guardı seçildi, geçen Twitter'da öyle bir haber görmüştüm. Hapoel Eliat'ta oynuyor, ki Play-Off'ta Maccabi'yi 2-0'dan gelerek elediler ve finale çıktılar. Wyatt da o seride en çok dikkat çeken oyunculardan biriydi.
Marcus Williams'ın Kızılyıldız'da kalıp kalmayacağı belli değilmiş.
Daha önce de yazmıştım, bizim bütçemiz için ideal bir oyun kurucu. Kuban'da bekleneni verememişti ama Malaga ve Kızılyıldız'da takımı iyi yönetti.
Umarım teklif yaparız.