• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Summer League'de bu gece dikkatimi çeken maç Washington-Dallas maçıydı ve takip etme şansım oldu. Daha önce harika seçim olur dediğim Jarrid Famous'ı bugün tekrar değerlendirdim. 19 dakikaya 16 sayı 9 ribaund sıkıştırdı . Uzunlardaki dalgalanan performanstan bahsetmiştim , Famous düzenli olarak belirli bir çizgide kalıyor. NBA yapacağını düşünmüyorum açıkçası , geçitğimiz yıl Filipinler'de istatistiklerin altını üstüne getirmişti. Oyuncuyu Avrupa arenasına kazandıran takım iyi bir pivot bulmuş olur . Summer League'den sonra kontrat durumunu , nereye gideceğini takip edeceğim . Ribaundlarda çok başarılı , çok iyi yer tutuyor ve sezgileri üst düzey . İkili oyunlardan sonra bitirişleri de oldukça iyi seviyede. Parmak hassasiyeti de gayet iyi.
[video=youtube;l8R0OfKaT60]https://www.youtube.com/watch?v=l8R0OfKaT60[/video]

[video=youtube;p1o4dDzfg6Q]https://www.youtube.com/watch?v=p1o4dDzfg6Q[/video]

Önerin için teşekkürler. Sayende Famous'ı tanımış oldum. :) Videolardan izlediğim kadarıyla pota altından yüksek yüzdeyle bitirebiliyor. Orta mesafe şutu da var. Ancak videolardan pek belli olmuyor, savunması nasıldır? Bir de bu adam hiç Avrupa'ya gelmemiş. Sürekli D-League ve Filipinler arasında mekik dokumuş. Sence bu durumu bizim için bir dezavantaj oluşturur mu?

DJ Kennedy ise bu sene Alman Ligi'nin en iyi ofansif oyuncusu seçilmiş. Avrupa'ya dönerse bizden önce talipleri çıkar diye tahmin ediyorum. :)

DJ Kennedy wins Beko BBL Best Offensive Player of the Year Award

Çin'de sözleşmesi bitmiş...Bobby Brown , Jeter teklif götürülüyorsa bu da bir yoklanmalı...Geçen sene Thunder kadrosunda bulunduğu dönemdeki performansı...NBA'de 600-700 dolar net kazandığı düşünülürse alınma şansı olduğunu düşünüyorum...

[video=youtube;fPS0_BE0yD0]https://www.youtube.com/watch?v=fPS0_BE0yD0[/video]

Bora Bey ;

Tabi Avrupa'da oynanan basketbolla Çin,Filipinler veya D-League'de oynanan oyunlar arasında fark var. Avrupa'da bireysel yıldız sayısı günden güne azalıyor bunun için takım kimyasını oturtabilen takımlar küçük farklarla öne geçiyor. Bahsettiğimiz ülkelerde ise oyun daha çok bireysellik ve tempo üzerine kurulu. Ben oyuncuyu Summer League'de izlerken önceki istatistiklerini bir kenara koydum yani aldatıcı veriler sunabiliyor bu ligler.Dezavantaj mıdır ? Evet , çünkü inşa edilen yapı farklı Avrupa'da. P.Young ilk geldiğinde çok zorluk çekmişti , sahada ne yapacağını bilmiyordu fakat günden güne alıştı hala da üzerine koymaya devam ediyor. P.Young yıl ortasında geldi , hazırlık süreci geçirmedi bu da önemli bir etkendi. Yani Summer League'i takip ediyorsak bunu göze almış olmamız gerekir kaldı ki transfer olursa buradan bir oyuncu yaz döneminde takımla çalışacak. Adaptasyon kolay olur.

Oyuncunun teknik özellikleri buralara uyum sağlar mı derseniz ben evet derim. Oyuncuyu izlerken ilk göze çarpan özelliği çok iyi yer tutması. Ribaundlara çok konsantre ve zaten bu direkt olarak istatistik kağıdına yansıyor. Atletik pivotlara göre teknik bir oyuncu ama üst sınırı NBA için kesinlikle düşük. Yani topu eline aldığında kısmen post , kısmen orta mesafe oynayabiliyor.İyi bir P&R bitiricisi ve ribuand başarısı sayesinde ekmeğini taştan çıkarabiliyor. Savunmada çok fazla caydırıcı olduğunu zannetmiyorum bunun için daha fazla izlemem gerekir ama benim izlenimim akıllı,basketbol IQ'su yüksek sayılabilecek bir pivot.

Sebastien Telfair çok iyi bir atlet ve delici bir oyuncu.Saha görüşüde gayet iyi.Fiziğini çok iyi kullanıyor.Bizim takıma gelirse seviye atlatır.Avrupaya ve de bize gelir mi bilemiyorum.

Seth Curry-Dj Kennedy ve Famous önerilerin çok yerinde Oğuzhan kardeşim tebrik ederim.
Ergin Ataman izlemiştir umarım bu isimleri.

3 oyuncu da renk katar bize. Ergin hoca takip ediyordur sanirim.

Seth Curry nba de sözleşme kapacaktır. Jarrid Famous olsa çok iyi olur. Reed'in nba'e gitmesine en çok ben üzülmüşümdür.

Bildiğiniz somut adım var mı ?Duyumdan öte

Bu sene yine sona kalan biz olduk ama geçen seneki rezaletten sonra en azından orta kalite ve geniş rotasyonlu bir kadro kurarız.

''Galatasaray Kulübü, geçtiğimiz günlerde Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği'nden (FIBA) oyuncu ve menajer ödemelerinde yaşanılan sorunlar nedeniyle transfer yasağı cezası almıştı... Nedeni ise ABD'li oyuncuHenry Domercant ve Engin Atsür'ün ödenmeyen paralarıydı... Galatasaray yönetimi bunları ödeyip yasağı kaldırmıştı...
Ardından koç Ergin Ataman'ın menajeri Misko Raznatovic, 40 bin dolarlık alacağı için girişimlerde bulundu... Galatasaray Kulübü, transfer yasağı almamak için ödemeyi yaptı...
Ancak sorunlar bununla da bitmedi... Bu kez Yunanlı pivot Ian Vougioukas için bir yazı geldi... 363 bin dolarlık ödeme emri geldi... Eğer Galatasaray Kulübü 3 gün içerisinde ödeme yapmazsa 2. kez transfer yasağı cezası alacak.'' 3 puan

Transfer yasağı gelebilirmiş yine. :(

ASYSokak BASKETBOL â€￾@ASYSokakBASKET <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 4 dk.4 dakika önce</small>
BİLGİ - Galatasaray Erkek Basketbol takımı, Türkiye Basketbol liginde şu ana kadar yabancı transferi yapmayan tek takım.

fiyatlar iyice düşsün diye son günleri bekliyoruz resmen

susayım susayım diyorum ama olmuyor
bu yönetim ne futbol da ne de basketbolda beceremedi bu işi
allah şimdiden sabır versin bizlere
hem futbol da hem basketbol da sancılı bir sezon olacak
diğer amatör branşları saymıyorum bile

Kurban bayramında ucuzlar diye son güne kurban alan adamlar vardır. Onlara döndük. Hem kadın hem erkek takımızda yaprak kımıldamıyor. Rakiplerimiz kadrolarını kurdular rütuş yapma peşindeler. Biz hala iskeleti kuramadık.
Şimdi sakin olmak lazım daha zaman var diyenler çıkacaktır. Herkes aptal bir biz mi akıllıyız? Gün sonunda elimizde çer çöple dolu oyuncu havuzu kalacak ondan çekiniyorum.

Ortada bir takım olsun. Başka da bir şey istemiyorum. Sıradan 5-6 Amerikalıya bile razıyım o derece. 0 beklentiliyim bu sezon.

Neyse yine de herkes gibi birkaç şey karalayalım. İzlediğim maçlarda dikkat çeken isimler oluyor ama dün Knicks-Sixers maçında dikkatimi çeken 2 adam oldu.

1- TJ McConnell: Düşük profilli bir oyuncu gibi duruyor baştan söyleyeyim. Oyun tarzı baya hoşuma gitti.

2- Maurice NDour: Muhtemelen herkesin dikkatini çekmiştir. Mental olarak sıkıntısı olabilir ama uçan kaçan tam taraftarın istediği tarzda bir oyuncu. İstatistikleri de iyi.

An itibariyle Eyüp Yıldız yüreklere su serpecek şeyler söylüyor.

GS henüz transfer yasağını kaldırabilmiş değil ama oyuncularla uzlaşmaya başlanmış bir sorun olmayacak yasağı kaldırılacak deniyor.
Görüşülen protokol yapılan isimler var Ergin Ataman ABD'de oyuncu bakıyor transfer yasağı kalkınca resmi açıklamalar peşinden gelecekmiş
Her pozisyon için 2-3 oyuncu ile görüşülüyormuş teknik ekip beraber karar verecekler maliyetde önemli bu sebeple acele edilmiyormuş.
Sponsor konusu; ODEABANK ile bir sorun yok bazı detaylar kalmış transfer yasağı sonra törenle bu sponsorluk duyurulacak.
GS maçlarını yine Abdi İpekçi'de oynayacak kombinelerde transferler ve sponsorluk açıklandıktan sonra satışa çıkacak(Ağustos sonu)

Rakibimiz Jerusalem Fischer ı almış. Her sene Fischer ile rakip olmak gelenek oldu artık.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesi su serpiyor? 2 aydır aynı cümleleri okuyoruz zaten. Yeni birsey var da ben mi göremedim?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu en büyük sponsor kim hâlâ merak içindeyim. Daha doğrusu tutar ne? Ne verecek ki tarihin en büyük sponsorluğu olacak?

Eyüp Yıldız'ın söylediğine göre, Odeabank ile yıllık 3,5 M euroda anlaşılmış. Ancak Odeabank 4-5 yıllık bir anlaşma isterken, yönetim 1+1 yıllık bir sponsorlukta ısrar ediyormuş. Çünkü salon projesi ile birlikle uluslar arası bir otel firmasının, hem salona hem takıma uzun vadeli sponsor olması durumu varmış.

Edit: Otel firmasının yönetime teklifi TT Arena'nın yanına salon ve otel inşaa etmekmiş. Otel'in işletmesi firmaya ait olacakmış. Karşılığında salon ve takıma sponsor olunacakmış.

An itibariyle Eyüp Yıldız yüreklere su serpecek şeyler söylüyor.

GS henüz transfer yasağını kaldırabilmiş değil ama oyuncularla uzlaşmaya başlanmış bir sorun olmayacak yasağı kaldırılacak deniyor.
Görüşülen protokol yapılan isimler var Ergin Ataman ABD'de oyuncu bakıyor transfer yasağı kalkınca resmi açıklamalar peşinden gelecekmiş
Her pozisyon için 2-3 oyuncu ile görüşülüyormuş teknik ekip beraber karar verecekler maliyetde önemli bu sebeple acele edilmiyormuş.
Sponsor konusu; ODEABANK ile bir sorun yok bazı detaylar kalmış transfer yasağı sonra törenle bu sponsorluk duyurulacak.
GS maçlarını yine Abdi İpekçi'de oynayacak kombinelerde transferler ve sponsorluk açıklandıktan sonra satışa çıkacak(Ağustos sonu)

Eyüp Yıldız, Can Topsakal'a telefon ediyor...Can Topsakal'da cevap olarak bunları söylüyor...Bu kadar tıkır tıkır işleyecek bir düzen yok yani şubede..Bir aydır, düzenli olarak 2-3 günde bir transferler önümüzdeki hafta açıklanacak diyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri